reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry
jakos nie moge sie dzis zorganizowac na dodatek mam spuchniete ok i zaczerwienione
nie wiem moze to bedzie jeczmien .. poczekamy zobaczymy

w polsce bylo super , cala rodzinka sie strasznie cieszyla a maly byl przeslodzki
tylko nas straszna przykrosc spotkala ktos strzeli do naszego ukochanego psa w pysk
dalej wylczy , jest po operacji i jest nadzieje ale nie bedzie to juz ten sam pies

malemu juz wychodza zabki , juz je widac i czuc ... ale generalnie to twardy chlop i nawet nie marudzi za bardzo a w samochodzie byl poprostu super gadal , bawil sie i super zniusl ta 11 godzinna podroz

Mirka to super ze wyjazd tak sie udal i naprawde nalezy sie duzy buziak dla szkraba ze byl tak grzeczny podczas tej dosc dlugiej podrozy:tak::tak::tak:
Szkoda psinki biedna niepotrzebnie musiala cierpiec ale mam nadzieje ze po operacji bedzie wszystko w porzadku. Z czego ktos strzelal?????

reklama
Witajcie listopadowe Mamusie!
Jestem tu nowa i chętnie się do Was przyłączę.Przedstawiłam nas już na wątku 'listopadowe maluszki już po drugiej stronie brzuszka'
Anineczka serdecznie dziękuję za zaproszenie do Waszego grona:happy:.
U nas na problem z mała ilością kupek niezawodnie pomaga tarte jabłko i butla koperku.Kuba jest jeszcze na 'cycu',ale wieczorem podaję mu 180ml mleka Bebilon Comfort 2.Ma ono właściwości antykolkowe i antyzaparciowe.Naprawdę się sprawdza.Wcześniej mały bez tych dodatków do mojego mleka potrafił nic z
siebie nie wydusić nawet przez 6-8 dni.A teraz 1-2 kupki dziennie!:-D.
Pozdrawiamy.

Jestem tu nowa i chętnie się do Was przyłączę.Przedstawiłam nas już na wątku 'listopadowe maluszki już po drugiej stronie brzuszka'
U nas na problem z mała ilością kupek niezawodnie pomaga tarte jabłko i butla koperku.Kuba jest jeszcze na 'cycu',ale wieczorem podaję mu 180ml mleka Bebilon Comfort 2.Ma ono właściwości antykolkowe i antyzaparciowe.Naprawdę się sprawdza.Wcześniej mały bez tych dodatków do mojego mleka potrafił nic z
Pozdrawiamy.
Witaj netka i zapraszamy czesciej :tak:
U nas jest jedna kupka dziennie,a problemy z zaparciami przerabialisy wieki temu.

A mialam napisac wczesniej Anineczka Ty to masz glowe ja po ciazy wypilam jedno piwo i juz tak dziwnie czulam sie gdybym wypila dwa to pewnie niezle wstawiona bylabym:-D:-D:-Dzawsze bylam slaba zawodniczka ( moze dlatego ze nigdy duzo nie wypilam)ale teraz po ciazy to juz wogole znajomi smieja sie ze mnie ze na impezy to nie ma co chodzic ze mna hehehehe
He he ja tez nie jestem dobra zawodniczka w te klocki. :no::laugh2::laugh2:

dzien dobry
jakos nie moge sie dzis zorganizowac na dodatek mam spuchniete ok i zaczerwienione
nie wiem moze to bedzie jeczmien .. poczekamy zobaczymy

w polsce bylo super , cala rodzinka sie strasznie cieszyla a maly byl przeslodzki
tylko nas straszna przykrosc spotkala ktos strzeli do naszego ukochanego psa w pysk
dalej wylczy , jest po operacji i jest nadzieje ale nie bedzie to juz ten sam pies

malemu juz wychodza zabki , juz je widac i czuc ... ale generalnie to twardy chlop i nawet nie marudzi za bardzo a w samochodzie byl poprostu super gadal , bawil sie i super zniusl ta 11 godzinna podroz
Mirka witajcie.
A kto i dlaczegostrzelal do psinki?
Szkoda :-(
I swietnie,ze Nicolas tak fajnie zniosl podroz.
Czekam na fotki :tak::tak::tak:

Pozdrawiamy.
Witaj Netka fajnie ze sie przylaczylas pisz jak najczesciej:tak:

witam po dlugim weekendzie :-)

nie nadrobie narazie bo moje male szaleja :-)
mam tez akcje pt.odpieluchowanie starszej,wiec narazie mam co chwile kaluze na podlodze

Hania jak nie spi to jest meczaca....non stop ino sie bawic i byc w centrum uwagi
a tu jeszcze Mila,mieszkanie...obiadu dzis nie zrobie bo nie wyrabiam :dry:

wlece pozniej i poczytam co u was

P.S. Beata no spa nie pomaga na moj bol :no: buuuuuuu
moze wiecej bym musiala wziasc?? wzielam jedną i nic lepiej...

witaj netka
nie wiem co za sk... strzela do psa i do s bliska , mamy czesc naboju moze sie uda znalesc bron i wlasciciela
dzis ma kolejna operacje ... mam nadzieje ze bedzie dobrze

dzien dobry
poczytałam co u was ale nie odpisze bo brak weny
króciutko
Mirka fajnie ze wyjazd sie udał
Lilka idz do lekarza najlepiej przepisze ci nospe forte lub inne rozkurczowe tabsy
Pusi i Sabince skladam dziciaczką zyczenia
Karina fajnie ze na koniach jest fajowo
Anineczka i jak drineczek z arbuza?I jak ospa>
Witam nowe mamy
Misia fajne przepisy na jedzonko-skorzystam
Pusia zycze przespanej nocy wkońcu

Jak kogos pominelam to przepraszam,czasu malo

U nas ok,Dori po pierwszym fryzjerze i wyglada cudownie
wczoraj mialam imieninki i grila dla najblizszych bylo fajowo
zapisuje sie na silke i aerobic 3 razy w tyg prawdopodobnie od tej srody takze biore sie za siebie bo nie moge juz patrzec na siebie.
Przyszedl wozek mojej siory coneco v3 i jest zajebisty.Fotelik wyglada jak od mussty
polecam

do pozniej papa

Pusia ja mi Ciebie szkoda u mnie juz jest oki wstaje w nocy ale tylko na jedno karmienie no i wtedy gdy smok mu wypadnie. Moze pojdz do lekarza niech zobaczy a jakie mleko podajesz????moze to jest kwestia mleka???u mnie tak bylo i dopoki dawalam mu Nan darl sie do 1-2 godziny w nocy:no:

Kacper dostaje tylko cycka w nocy , ale teraz mamy szczepienie 8 maja i zapytam doktorki co mogę mu dać w nocy do jedzonka.

Hej hej
Pusia wspolczuje strasznie :-(
A w nocy mlody nie chce jesc z butli?
Moze ten sinlac sprawilby,ze pospi dluzej :sorry2:
Wie,ze dajesz mu na wieczor,ale moze sprobuj w nocy?

Ostatnio tak od 3 dni to na wieczór jakoś nawet nie chciał zjadać tego sinlacka nie wiem dla czego, ale właśnie przed chwilka z M stwierdziliśmy że jak sie w nocy obudzi to przy pierwszej pobudce dam mu butlę z sinlakiem zobaczymy może zje i będzie lepiej ... OBY

Pozdrawiamy.

WITAMY SERDECZNIE NOWĄ MAMUSIĘ I ŚLICZNEGO SYNKA - super zdjęcie :tak::tak:

Kacper coraz lepiej siedzi sam tzn oczywiście podciąga sie jak na razie za pomocą moich rak ale jak już usiądzie to go puszczam i siedzi sobie przez chwile całkiem sam i nawet sięga po zabawkę hihi. Fajnie bo normalnie postępy widać z dnia na dzień :tak::tak::rofl2::rofl2:

Dziewczyny jesteście kochane,że tak serdecznie mnie przyjęłyście.:-D.
U nas Kuba zjada mleczko z butli ok 21.Pobudka i kolejne karmienie już z piersi tak gdzieś o 4:30.Następnie lulu już do rana.Jak widać u nas w tej kwestii całkiem komfortowo.Tylko w ciągu dnia mały wcale nie chce spać bo tylko zabawa mu w głowie.Teraz zawzięcie trenuje podciąganie do siądnięcia i strasznie się złości gdy mu nie wychodzi.Mam nadzieję,że to już niebawem nastąpi.Ja z kolei wypatruję pierwszego ząbka i ...nic.:-(.

reklama
Do góry