reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry:tak:

Trochę mnie nie było ale pomału jakoś nadrobię:tak::-D

Pogoda nam nie dopisała przez cały długi weekend padał deszcz więc nawet nie było jak wyjść na spacerek czy grilla urządzić ale spędziliśmy ten czas w miłym towarzystwie bo drugiego na urodzinkach synka mojej kumpeli potem pojechaliśmy do moich rodziców a wczoraj na imprezkę imieninową do bratowej :tak::tak:
Amanda była bardzo grzeczna i o dziwo nocki były bez płaczu i może z raz się obudziła na amciu:tak::tak::tak:..... widać że klimat jej służył :-D:laugh2::-p

wolne sie skończyło i słoneczko zaświeciło......jak na złość :crazy:

reklama
SABINKO DLA TWOJEGO KACPERKA WSZYSTKIEGO NAJ z OKAZJI 0,5 ROKU hihi (można to uznać za okrągłą rocznicę hihi)

Pusia dziękujemy:-) a mnie tak meczyło rano żeby Kacperkowi własnie życzyć :-) hihi no to nawzajem:-)

DZIEWCZYNY NIE PRZEJMUJCIE SIĘ NAMI:-) MY Z PUSIĄ MAMY WYJĄTKOWĄ SYTUACJE;-) :rofl2:

a tak wogóle współczuje nocki...:-(

Elbra u nas tez tragiczna pogoda..:-( też siedzenie w domu mnie czeka...

Oj sporo tego napisałyście na razie nie mam czasu nadrobić bo małą mi nie daję:crazy: może na spacerku zaśnie i będę miała chwilę dla czasu:dry:

Zapomniałam napisać że dziś o 17.00 wybieram się na aerobik z Amandą do klubu "aktywna mama" ciekawe czy jej się spodoba:tak::tak::tak:

Co do ojca który więził swoją córkę to ja jestem za karą śmierci dla niego, bo to jest nie do pomyślenia jak można być aż takim potworem :crazy:

Dzien dobry:tak::tak:

Anineczko, arbuz z alkoholem... mniami.....:-D:-D napisz jak wczoraj sie zakonczylo... pod stolem??:-D:-D

Sabinko, ELbra u nas tez pogoda jakas nijaka...

Aluska, no no to Amandzia od malego bedzie dbala o figure... powodzonka:tak::tak::tak:

Pusia, wspolczuje nocki, ja uwielbiam spac... i jak przez pierwsze kilka miesiecy Oskarus budzil nam sie co 2-3 godzinki (a czasem czesciej) na cyca i potem jeszcze nie bardzo chcial zasnac... to calymi dniami chodzilam po scianach... :-:)-(

och... co do tych kupek... to dzieki kochane... u nas poki co dalej nic... rano Oskar zjadl pol sloiczka sliwek HIPPa, teraz wlalam 70ml nektaru sliwkowego - ale cos mu nie podchodzi... no i cierpliwie czekam... Elbra, u nas poki co nie pomagaja deserki...

Sabinko, zycze by zabek wyszedl jak najszybciej...

Wisienka, Women, Lilka, Jolie... co u Was??

Dupcia boli hihihi:-) super ze się udała jazda:-)

Anulka a foteczki gdzie?;-) hmm no to pięknie:-) z tym mandatem:-) ja na szczęście jeszcze nie dostałam..ale jak mnie kiedykolwek złapią to niestety tez dostanę..;/ bo uwielbiam szybką jazdę...wogóle autko to mój żywioł:-) i prawdopodobnie chcę sobie zrobić kurs na egzaminatora prawa jazdy hihih:-) tylko jak Kapikik ciutke podrosnie moze w przyszłym roku się mi uda:-)

Sabina dupcia poobijana ale nie bolala wczoraj ale za dzis czuje ja i uda od wewnetrznej strony:tak::-D.Najlepsze jest to ze jak wsadzilam noge w strzemiono i podnioslam na niej tylek do gory nie moglam drugiej nogi przezucic nad zadem konia zeby wsadzic w drugie strzemiono-normalnie szok:szok: brak kondycji ale za drugim razem poszlo juz oki:-D:-D:-D:-D

Dzień Dobry

:angry::crazy::wściekła/y::crazy::angry:

NOCKA BYŁA MASAKRA !!!!. Od godziny 12 w nocy Kacper sie obudził i do godziny 5:30 nic tylko cycek a jak nie cycek to ryk ... usnął dopiero koło 6 i to na nie całą godzinkę. Normalnie nie widzę na oczy nie mam siły i mam wszystkiego dosyć. w nocy to aż mi z niemocy łzy poleciały :-(.

Wybaczcie więc ale chyba nie nadrobię bo po prostu nie mam siły . Kacper oczywiście nie śpi i muszę do niego iść bo już mu sie zabawki znudziły :baffled:

Pusia ja mi Ciebie szkoda u mnie juz jest oki wstaje w nocy ale tylko na jedno karmienie no i wtedy gdy smok mu wypadnie. Moze pojdz do lekarza niech zobaczy a jakie mleko podajesz????moze to jest kwestia mleka???u mnie tak bylo i dopoki dawalam mu Nan darl sie do 1-2 godziny w nocy:no:

SABINKO DLA TWOJEGO KACPERKA WSZYSTKIEGO NAJ z OKAZJI 0,5 ROKU hihi (można to uznać za okrągłą rocznicę hihi)

To jak najbardziej jest okragla rocznica:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiec dolanczam sie do zyczonej wszystkiego najlepszego odemnie i Szymonka:tak:

Hej hej
U nas jeszcze jeden dzien wolny od pracy,tak wiec tatus w domku i lenimy sie na maxa.
Tak totalnie na maxa bo wszyscy jeszcze w pizamach :laugh2:

Ja zyje i mam sie dobrze.Pod stolem nie zasnelam,nawet nie mam kaca :dry: :szok:
A nie powiem,malo wczraj nie wypilam :blink::sorry2:

Zaraz pocwicze i biore sie za sprzatanie :tak:
Pusia wspolczuje strasznie :-(
A w nocy mlody nie chce jesc z butli?
Moze ten sinlac sprawilby,ze pospi dluzej :sorry2:
Wie,ze dajesz mu na wieczor,ale moze sprobuj w nocy?

Aluska moze Amanda to turystka i lubi spac w obcych miejscach ?:-D:-D
Karina oh jak zazdroszcze tych koni.Tylko nienawidze wkladac na glowe uzywanych dzokejek :sorry2:
Sabinko u nas dzis dalej goraco.I az dziw,ze to w Irlandii :szok::rofl2:

dzien dobry
jakos nie moge sie dzis zorganizowac na dodatek mam spuchniete ok i zaczerwienione
nie wiem moze to bedzie jeczmien .. poczekamy zobaczymy

w polsce bylo super , cala rodzinka sie strasznie cieszyla a maly byl przeslodzki
tylko nas straszna przykrosc spotkala ktos strzeli do naszego ukochanego psa w pysk
dalej wylczy , jest po operacji i jest nadzieje ale nie bedzie to juz ten sam pies

malemu juz wychodza zabki , juz je widac i czuc ... ale generalnie to twardy chlop i nawet nie marudzi za bardzo a w samochodzie byl poprostu super gadal , bawil sie i super zniusl ta 11 godzinna podroz

reklama
A mialam napisac wczesniej Anineczka Ty to masz glowe ja po ciazy wypilam jedno piwo i juz tak dziwnie czulam sie gdybym wypila dwa to pewnie niezle wstawiona bylabym:-D:-D:-Dzawsze bylam slaba zawodniczka ( moze dlatego ze nigdy duzo nie wypilam)ale teraz po ciazy to juz wogole znajomi smieja sie ze mnie ze na impezy to nie ma co chodzic ze mna hehehehe

Do góry