reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Oj Iwcia to chyba mieszkasz gdzies na poludniu Polski co????jak mowisz ze masz taka paskudna pogode.
U mnie ladnie ale wczesniej przez 2 tygodnie byla taka okropna pogoda caly czas padalo,wialo i bylo chlodno.:tak:

reklama
Karinka kurde rzeczywiscie teraz się zmieniło:-) to teraz ja do was przyjeżdzam!!:-) hihih u mnei tragedia nic się nie chce buuu...jutro chyba wsiade w autko i gdzieś sie przejade bo masakra zwariuje w domu...

własnie Iwcia gdzie mieszkasz??

dzien dobry
kawka zrobiona i sie melduje
na 12 na bioderka a pozniej do pediatry do przychodni
u nas piekna pogoda

Women po trzydniówce też jest wysypka,a ta temperatura i wysypka wskazują na to.

Pstryk :-D

Anineczko byłoby super...

Karinka kurde rzeczywiscie teraz się zmieniło:-) to teraz ja do was przyjeżdzam!!:-) hihih u mnei tragedia nic się nie chce buuu...jutro chyba wsiade w autko i gdzieś sie przejade bo masakra zwariuje w domu...

własnie Iwcia gdzie mieszkasz??

Sabinko wpadaj do mnie,w tej chwili jest 13 stopni:-)

Dokładnie mieszkam na południu, w takiej mieścinie jak Tarnobrzeg, ale nie wiem czy wiecie gdzie to jest, w okolicach Rzeszowa. A co do pogody to właśnie zaczęło świecić słoneczko więc po porannej drzemce wyruszamy na spacerek bo już nie chce mi się siedzieć w 4 ścianach.:tak:

Dzień doberek!:tak::tak::tak:

U nas pogoda zapowiada sie całkiem ładna.....słoneczko świeci ale widać przez okno że jeszcze wiaterek powiewa.... mam nadzieję że niezbyt chłodny bo po śniadanku śmigniemy na spacerek.....:tak::tak::tak:

Oj Iwcia to chyba mieszkasz gdzies na poludniu Polski co????jak mowisz ze masz taka paskudna pogode.
U mnie ladnie ale wczesniej przez 2 tygodnie byla taka okropna pogoda caly czas padalo,wialo i bylo chlodno.:tak:

Dziewczyny u mnie to samo co pisała Karina więc zapraszam na północ woda na drugą kawkę wstawiona:tak:

Krzesełko FP super bez zastrzeżeń Ola siedziała cały poranek i bawiła się zabawkami uważam że dobrze zrobiłam i nie kupiłam Chicco bo raz droższe a dwa dziecko leżeć tam nie będzie no i po trzecie FP jest super kolorowe także kto chce jeszcze kupić to ja mówię że polecam

Dzisiaj od rana walczę z trojanami wię o 17 mam reinstalację mam nadzieję że wieczorem będę już mogła zaglądnąć

dzien dobry!!
my jak zwykle juz przed 7 na nogach no ale wlasnie skonczylam czytac co naskrobalyscie :tak:

ja też mam Dentinox ale używam sporadycznie jak Kapik za dużo marudzi:-) ząbki mu idą ale na szczęście odpukać nei jest u nas z tym tak źle...ale jak mi ostatnio pediatra powiedziała że idą pieknie ale iść mogą jeszcze tydzień albo 2-3 miesiace to się lekko podłamalam:-)

no to dobrze ze piszesz bo sie zastanawialam juz czy poprostu sobie tych zebow nie wkrecilam:-D

No a właśnie jak pisałam tego posta 3 godziny temu to przyjechało krzesełko, Ola zrobiła 2 razy kupę i jeszcze moi rodzice przyjechali dlatego młyn jak nie wiem co szok:szok:,Krzesełko uwazam że jest super bardzo ładnie wykonane a Olka aż piała z zachwytu.Tylko Michał teraz zazdrosny ale kupiłam mu już na wyjazd klapki do kąpania w H&M a Olce super kapelusik Hello Kitty i do tego sukienkę i drugą sukienkę.Sobie spodnie białe 3/4 masakra dzisiaj już wymiękam

mozesz jeszcze raz napisac jakie to krzeselko dla malucha kupilas?? no i gratuluje wyjazdu i zakopow:-D

a tu nie robia usg :no:

jestem chora,
od ok 15 zaczelo mnie trzasc - mialam 34,4 a teraz mam 37.9 po wzieciu paracetamolu.

oj zdrowiej nam kochana, mam nadzieje, ze dzisiaj juz jest lepiej:sorry2:
Mały spał do 19,pozniej nie chcial jesc i do 21 sie pobawilismy,o 21 kapiel i wypil 180ml i od 22 spi.Zauwazylam na ciele dziwną wysypke w okolicy uszu,czola na glowie troche i karmu no i przy pitolku i z tylu nad dupcią,zastanawaiam sie czy to nie rozyczka-poczytalam w necie i sama nie wiem.
Jutro z Pati na bioderka jedziemy z dziecmi a zaraz potem pojde z malym do lekarza.
Zdam jutro relacje.;-)

pozdrow pati od nas!!!!
no i czekamy na relacje jak wrocisz od lekarza!

a co dzisiaj u mnie.... mhhhh
maly jest jednak na cos uczulony bo cala glowke i brzuch ma w krostkach no i dzisiaj musze mu cos wyeliminowac, moze zaczne od zupki jarzynowej (wczoraj myslalam, ze to moze pietruszka ale krostek ma jeszcze wiecej ), jak nie zejdzie to zostanie soczek owocowy-rozcieczany albo kaszki i kleiki

no i dzisiaj Matti znowu marudny, oby nie bylo powtorki z zebami bo mam dzis tyle do zrobienia:tak:
dobra ja lece do potem...

aaaaaaaaa i mamuski ktore maja brzydka pogode-sloneczka zycze!!

Women pakuje się i jade:-)
Iwcia ja wiem ja wiem gdzie to hehe ja mieszkam w Nowym Sączu:-)
cholercia to tylko u mnie pada..wrrrrrrrr

No tak to niby niedaleko, Nowy Sącz odwiedzamy zawsze jak jedziemy na wakacje w góry. Od Ciebie to już bliziutko więc pewnie czasami robicie sobie górskie wypady. Wysyłam do Ciebie słoneczko.:-)

reklama
Witam mamcie!!

u mnie pogoda też dzisaj pod psem:-(
Muszę się wyrwać chociaż na chwilke z tego domu "wariatów" bo inaczej tu zwariuję. Ale pogoda lipna więc zostajemy w domu.
Jestem tak zła, że szok dzisiaj!! Sorki:zawstydzona/y:

Do góry