reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
a tu nie robia usg :no:

jestem chora,
od ok 15 zaczelo mnie trzasc - mialam 34,4 a teraz mam 37.9 po wzieciu paracetamolu.

Wracaj do zdrowia Wisienko

Beatko dziekuje za odpowiedz
Jutro czekamy na wyniki usg
Super ze macie juz załatwione wczasy i ze zakupy udane
co do krzesełka to moj nie cierpi w nim siedziec,zje i szybko wypad.

Mały spał do 19,pozniej nie chcial jesc i do 21 sie pobawilismy,o 21 kapiel i wypil 180ml i od 22 spi.Zauwazylam na ciele dziwną wysypke w okolicy uszu,czola na glowie troche i karmu no i przy pitolku i z tylu nad dupcią,zastanawaiam sie czy to nie rozyczka-poczytalam w necie i sama nie wiem.
Jutro z Pati na bioderka jedziemy z dziecmi a zaraz potem pojde z malym do lekarza.
Zdam jutro relacje.;-)

więcej rozbojów, zamachy

Beaciu, nie zgodze sie... bylam 2 razy - tez tak mysl;alam, jaks chora - zupelnie mylna teoria. Jest zupelnie bezpiecznie - nawet jak mieli ramadan i szli sie modlic - to sklepow nie zamykali, a ich nie bylo... wchodzilo sie do srodka... a tam zero obslugi:-D:-D Takze pod wzgledem bezpieczenstwa Tunezja jest naprawde oki

Dzien dobry dziewczyny:-D

I znowu pierwsza dzisiaj hahahaha
U mnie zapowiada sie dzisiaj tez ladna pogoda.

Women napisz pozniej jak tam poszlo u lekarza.

Wisienka i jak sie czujesz lepiej???????

Beatka ale masz super z wyjazdem az ci zazdroszcze:-pale super ze jedziecie i juz zalatwione:tak:

Zmykam robic sniadanko no i oczywsice kawcie.

reklama
Do góry