sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Beatka jak wrócisz daj znać co załatwiłas z wczasami i najwazniejsze jak USG ??????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski potrzebuje dobrą maść na ząbkowanie
ja mam bobo dent i wydaje mi sie ze jest do dupy
nie wyrabiam juz z malym
i pytanie czy viburcol moze uczulać???Po jakim czasi działa bo tez mam wrazenie ze nie pomaga?
HELP!!!!!!!!!!!
I JESZCZE JEDNO CZY KTOREJś Z WAS DZIECKO ROBI PODOBNIE????
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????
Prosze o odpowiedzi bo wymiękam
co jeszcze moge mu podac?
Women współczuję:-(, mam nadzieję że na następnej rozprawie się to wyjaśniNa sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada
Uciekam na rynek
Witam nową mamusięwitam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)
pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)
Witam kolejną MamcięCześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.
iwcia gratuluję ząbkaMoja córcia ma na imię Madzia.Wczoraj wieczorkiem odkryliśmy pierwszy ząbek ale ile marudzenia on spowodował.:-(Mam nadzieję że przy kolejnych będzie już lepiej.
Bira dzielną masz córeczkęU nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.
Kathhe trzymam kciuki oby się Wam udało uniknąć tego zabiegunam tez to grozi, za tydzien mamy zabieg:-(ale wpuszczam jej jeszcze krople i masuje, oby pomoglo...
Pusia bardzo śmieszne ha ha haDzień dobry
a tu coś na miły początek dnia
Biedna dzidzia :---(Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(
Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????
dentinox jest dobry, ja uzywam i polecam i beata rowniez
Laski potrzebuje dobrą maść na ząbkowanie
ja mam bobo dent i wydaje mi sie ze jest do dupy
nie wyrabiam juz z malym
i pytanie czy viburcol moze uczulać???Po jakim czasi działa bo tez mam wrazenie ze nie pomaga?
HELP!!!!!!!!!!!