reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Laski potrzebuje dobrą maść na ząbkowanie
ja mam bobo dent i wydaje mi sie ze jest do dupy
nie wyrabiam juz z malym
i pytanie czy viburcol moze uczulać???Po jakim czasi działa bo tez mam wrazenie ze nie pomaga?
HELP!!!!!!!!!!!

dentinox jest dobry, ja uzywam i polecam i beata rowniez

I JESZCZE JEDNO CZY KTOREJś Z WAS DZIECKO ROBI PODOBNIE????
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????

Prosze o odpowiedzi bo wymiękam

co jeszcze moge mu podac?

moj tak nie robi :no:

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek
Women współczuję:-(, mam nadzieję że na następnej rozprawie się to wyjaśni :tak:
...a temu palantowi powinni nałożyć karę za niestawienie się do sądu :wściekła/y:
witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)
Witam nową mamusię :tak::tak::tak:
Beata, Kathhe
gratulaski dla Oleńki i Marysi:-D:-D:tak: Zdolne z nich dziewuszki:tak::-D
Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.
Witam kolejną Mamcię :tak::tak::-D
Moja córcia ma na imię Madzia.Wczoraj wieczorkiem odkryliśmy pierwszy ząbek ale ile marudzenia on spowodował.:-(Mam nadzieję że przy kolejnych będzie już lepiej.
iwcia gratuluję ząbka:tak::tak:
U nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.
Bira dzielną masz córeczkę :tak:
Mam nadzieję że jutro kariologa wszystko wyjdzie z serduszkiem w porządku:tak::tak::tak:
nam tez to grozi, za tydzien mamy zabieg:-(ale wpuszczam jej jeszcze krople i masuje, oby pomoglo...
Kathhe trzymam kciuki oby się Wam udało uniknąć tego zabiegu:tak:
Dzień dobry

a tu coś na miły początek dnia:-D:-D

389042.jpg

Pusia bardzo śmieszne ha ha ha:laugh2::laugh2::laugh2:
Asix współczuję nocki:-(...oby kolejne były coraz lepsze
Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(
Biedna dzidzia :-:)-:)-(
Tą dziewuchę to bym gołymi rękami zatłukła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak już by urodziła oczywiście bo to że ma np. zagrożoną ciąże czy nosi chore dziecko to nie powód żeby krzywdzić takie maleństwo bo to nie jego wina że ją coś takiego spotkało.....:crazy:

Wszystkiego naj dla dzisiejszych jubilatów:-)

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

Słyszałam o tym w telekspresie. Grozi jej dożywocie... Ja bym france gołymi rękami utłukła. Nic nie może być powodem, zeby skrzywdzić takie dziecko. Zresztą mamusi też się należy za zostawienie dziecka bez opieki pod apteką. Czy to tak ciężko wyciągnąć malucha z wózka wejść razem?

mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????

Moja tak nie robi. Co do Viburcolu to u nas działa. jak Inga sie wścieka. Co do maści na dziąsełka nie pomogę, bo u nas zębów nie widać na razie.

Byliśmy u kardiologa. Weszłam w ostatniej chwili, bo już koleś wychodził...:angry: Na szczęście wszystko jest ok. A tą lekarkę, która mnie tak nastraszyła opierdziele przy pierwszej nadarzającej się okazji.

Kurde zaczynam sie martwić ze to jednak nie jest normalne zachowanie.
Wisienka dziekuje za podpowiedz z maścia juz ide ją kupic
Viburcol chyba zadziałał bo maly spi......ale pytanie czy moze uczulac jest nadal aktualne

dentinox jest dobry, ja uzywam i polecam i beata rowniez

ja tez mam i polecam :)

u mnie jest troche inaczej-maly odpycha sie nozkami i pcha glowe o oparcie ale przy tym nie placze poprostu czasami tobi takie wygibasy ja jak mialam jazdy z malym to smarowalam mu dziaselka ta mascia no i na zbicie goraczki dalam paracetamol no i zimne gryzaki jak polecala kathe ale i tak bylo lazenie na raczkach i placz jakby go ze skory obdzierali:no:

a wlasnie mam pytanko czy to normalne, ze cala ta akcja z zabkami trwala 1,5 dnia no i teraz cisza??

witam dziewczyny

BUZIAKI DLA CHŁOPAKÓW JUBILATÓW

My dziś wędrowaliśmy.
rano byliśmy na ćwiczeniach. Matik jak zwykle uhahany. inne dzieci płaczą marudza o on zawsze zadowolony.
potem polatałam po mieście tak bez sensu, dla samego spacerku bo mi się do domu nie chciało wracać. spoktałam kumpelę i wylądowaliśmy u niej.
dopiero koło 17 byliśmy w domku.
tak jest zawsze jak mężuś pracuje-nie chce mi się siedzić w domu

a dziewczyny tak przy okazji, poradźcie mi jak mam nauczyć moje dziecko pić z butelki?:baffled: bo do tej pory młody nie chce zaskoczyć o co chodzi! Próbowałam smoczków kauczukowych, silikonowych kubka niekapka i nic. krzywi się jakbym mu krzywdę chciała zrobić. dziwne nie?:szok: tym bardziej że smoczka uspokajającego ciągnie bez problemu.

Dziekujemy z Szymonkiem wszystkim za zyczenia:-)

U mnie pogoda byla sliczna tylko troche wialo bylam namiesice i ogladalam wozki no i nic nie znalazlam w sklepie w ktorym byla dostawa przywiezli ale glownie glebokie i wielofunkcyjne:dry:

O tej kobiecie slyszalam chyba bym ja rozszarpala a swoja droga ja nigdy dziecka nie zostawilabym na ulicy.

Women fajnie ze u Ciebie jest ok i ze Dorianek juz nie goraczkuje.

reklama
Do góry