reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

U nas tez piękna pogoda,a ja wstawiła bigos :dry:
Na szczęście chłopaki mogą posiedzieć w ogródku :baffled:

Women powodzenia na kontroli.Oby już Dorianek nie potrzebował rehabilitacji ;-)
Pusia niezła satyra...i jaka prawdziwa :laugh2::laugh2:

reklama
oj tak asix niestety zabkowanie jest baaardzooo ciezkie i dla rodzicow i dla dziecka...smaruj zelem i dawaj gryzaki :tak:a jak juz bedzie starsznie sie meczyl to viburcol albo paracetamol powinny pomoc

wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na noc:tak:wiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)

wlasciwie to nie wiem o co chodzi bo wczoraj popoludniu mu juz przeszlo i jak padl spac o 15 to spal do 18, co mu sie w dzien nigdy nie zdarzylo no ale chyba musialo dziecko odreagowac:tak: no i teraz zero marudzenia, zobaczymy jak bedzie dalej-za to nocke mialam kiepska poplakiwal przez sen i co chwile wypluwal smoka i sie denerwowal, ze nie moze sobie wlozyc do buzi wiec podbiegalam co chwile do lozeczka i mu wkladalam:dry:

no i dzielna masz coreczke kathe-taka grzeczna w kosciele:tak:

Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.

witam, witam w naszym gronie!!

Kathe... Beatko, gratuluje przewrotow u dzieciaczkow:tak::tak:

...u nas nic jeszcze nie bylo... na boczek maksymalnie - skrecony jak banan, jak przeturlam sama Skwarka na brzusio to oki, sam wyciagnie spod siebie lapke, ale sam nie przewroci sie...:-:)-:)-(

Karina, ja tez dzis ogladalam na zywo spacerowki - myslalam o Casualplay S4... ale na zywo nas jednak nie zachwycil - a troche kosztuje, wiec powinien...hmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas dzis byl test lyzeczka na dziaselku... dzwoni:-D:-D:-D:-D ...dziaselkoprzekrwione, opuchniete i prawie przezroczyste - widac biale cos pod spodem... takze tuz, tuz zabeczek:-):-):-):-)

GRATULACJE!!
no u mnie nie dzwoni a po takich przezyciach juz by moglo:tak:

Dzień dobry

a tu coś na miły początek dnia:-D:-D

389042.jpg

nie no usmialam sie strasznie!!!:-D:-D:laugh2::laugh2:dobre!

Nicolasku i szymonku serdeczne zyczonka przyjmijcie od waszej e-cioteczki i maciusia

no wlasnie a tak wogole to dzien dobry!!
zaczelam pisac rano no ale pozniej polozylam sie z malym no i teraz jestem

u nas pogoda rowniez przesliczna wiec spadam od kompa i lece na spacer...
women-napisz po powrocie co powiedzial lekarz... no i jak dorianek zbilas mu wtedy goraczke?

wisienka-fajnie maz z tymi cwiczeniami-w mojej okolicy nie ma czego takiego:dry:

aaaaaa i pisze bo znowu zapomne-elbra widzialam foty na nk jaka ty laska jestes-wez troche kilogramow ode mnie co???please:-p

my juz po spacerku, nie lubie dlugo lazic bez sensu a pozatym juz zaczelo lekko wiac no i co najwazniejsze czekam na dostawe wiec musialam wrocic przed 13.
Wlasnie skonczylam obcinac Dawidkowi paznokcie i niezle sie przytym zmachalam :sorry2:

Asix kolo mnie tez nie ma, jechalam do innego miasta w poblizu a wlasciciwe szwagierka mnie wziela ;-):-)

aa dziewczyny cieszcie sie ze wasze dzieci sie jeszcze nie obracaja z pleckow na brzxuszek, moj to non stop nie moge go juz na minute sposcic, juz normalnie probuje raczkowac jak tylko sie obroci, ale wiadomo jeszcze za slaby na raczkowanie, wiec nie zabardzo mu to wychodzi i zaczyna mi ryczec

jeszcze raz dziekuje za zyczenia

wisienka ....nawet mi nie przypominaj o paznokciach ja obcinam malemu 2 raz w tygodniu tak szybko rosna ...jakis koszmar ...a maly sie super przy tym bawi a ja sie napoce

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

o boze!!! no co ty??? masakara poj*** ci ludzie:wściekła/y::crazy::szok:

nieslyszalam ale takiej kobiecie to w chwili narodzin powinni zabrac dziecko a ja na odstrzal !!!!!!!!!!
a w ogole co to za 'madra' matka zostawia dziecko pod apteka? :szok::wściekła/y:

reklama
nieslyszalam ale takiej kobiecie to w chwili narodzin powinni zabrac dziecko a ja na odstrzal !!!!!!!!!!
a w ogole co to za 'madra' matka zostawia dziecko pod apteka? :szok::wściekła/y:

Racja ja bym nigdy nie zostawiła wózka przed sklepem, w dzisiejszych czasach, jak tylu wariatów chodzi po swiecie. Ale z drugiej strony jak kobieta która sama bedzie miała dziecko może zrobić coś takiego.:wściekła/y:

Do góry