reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzień dobry

a tu coś na miły początek dnia:-D:-D

389042.jpg

hihihihi super:-) a jakie prawdziwe;-) na szczęscie moje babcie nigdy tam ani złotówki nie dały:-)

U nas dziś pogoda koszmarna, pada i strasznie wieje więc pewnie czeka nas siedzenie w domku.:-(
u mnie też dzis beznadziejnie:-( aż sie nic nie chce...

dzien dobry

u nas pogoda przesliczna wiec zaraz zmykam na spacer, az grzech siedziec w domu.
a zakwasow nie mam :-):-) ale jakas niewyspana sie czuje, mimo iz Davidek ladnie przespal cala nocke.

Super że zakwasów brak:-)

dzieki dziewczyny
napisze pozniej teraz ide z malym do lekarza na kontrole rechabilitacyjna
witam nowe mamy
i zyczenia dla swietujacych skladam

pa

i jak tam po kontroli???

U nas tez piękna pogoda,a ja wstawiła bigos :dry:
Na szczęście chłopaki mogą posiedzieć w ogródku :baffled:

Bigos mniam mniammmmmmmm chyba jutro zrobie;-) mam kapuste i kiszoną i główkę;-) jeszcze tylko mieska i wędlin brakuje:-)

wlasciwie to nie wiem o co chodzi bo wczoraj popoludniu mu juz przeszlo i jak padl spac o 15 to spal do 18, co mu sie w dzien nigdy nie zdarzylo no ale chyba musialo dziecko odreagowac:tak: no i teraz zero marudzenia, zobaczymy jak bedzie dalej-za to nocke mialam kiepska poplakiwal przez sen i co chwile wypluwal smoka i sie denerwowal, ze nie moze sobie wlozyc do buzi wiec podbiegalam co chwile do lozeczka i mu wkladalam:dry:

Super że Maciusiowi przeszło;-)
oby nocka dzisiejsza była lepsza:-)

my juz po spacerku, nie lubie dlugo lazic bez sensu a pozatym juz zaczelo lekko wiac no i co najwazniejsze czekam na dostawe wiec musialam wrocic przed 13.
Wlasnie skonczylam obcinac Dawidkowi paznokcie i niezle sie przytym zmachalam :sorry2:

aa dziewczyny cieszcie sie ze wasze dzieci sie jeszcze nie obracaja z pleckow na brzxuszek, moj to non stop nie moge go juz na minute sposcic, juz normalnie probuje raczkowac jak tylko sie obroci, ale wiadomo jeszcze za slaby na raczkowanie, wiec nie zabardzo mu to wychodzi i zaczyna mi ryczec

a Kapik uwielbia jak mu pazurki obcinam:-) tylko ja niecierpie obcinać mu u nóg...;/ a u rąk luzik daje mi rękę i zawsze patrzy co robie;-)

Mój Kapik też poleży na plecach tylko jak go pilnuje...wystarczy że głowe przekręce fik na brzuch i oczywiście pół pokoju przejdzie..ehhh aż się boją raczkowania:-)

jeszcze raz dziekuje za zyczenia

wisienka ....nawet mi nie przypominaj o paznokciach ja obcinam malemu 2 raz w tygodniu tak szybko rosna ...jakis koszmar ...a maly sie super przy tym bawi a ja sie napoce

Mirka ja też 2 x w tygodniu obcinam:-)

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

O MASAKRA!!!:-( biedne dzieciątko:(:(:(:(

a ja tak ostatnio z doskoku bo walczylismy z Kapika kupkami wrrrr od niedzieli robił po ok. 6 dziennie a najgorsze ze żadkie..!! no więc od razu lekki stresik miałam...;/ ale na szczęscie gorączki brak..humor cały czas dobry...jeść jadł, pić pił.,.. wiec chociaż tyle.. no i wczoraj Beatka doradziła mi kupić LAcidoBaby i dostał wczoraj i dziś po saszetce:-) i dzis od rana tylko jedna kupka:-) mam nadzieje zę już będzie ok i to tylko przejściowe kłopoty...:-)

oprócz tego wyprałam dziś wszystkie firanki poprasowałam, umyłam okna chociaz beznadziejnie na zewnątrz ale co tam jak już sie wzięłam za robote to trzeba było wszystko zrobić:-)

idę jakąś kaweczke wypić, obiadek meżusiowi i potem solarium:-)

reklama
Racja ja bym nigdy nie zostawiła wózka przed sklepem, w dzisiejszych czasach, jak tylu wariatów chodzi po swiecie. Ale z drugiej strony jak kobieta która sama bedzie miała dziecko może zrobić coś takiego.:wściekła/y:
Tragedia.
Ale jeszcze nie wiadomo czy może miała zagrożoną ciąże lub chore dzieciątko w brzuszku.
Bo ja to tylko tak tłumacze :sorry2:
Być może się załamała ?
Niewiem...tragedia.

Sabinko przyjedz no do Irlandii i moje okna też umyj,co ? :sorry2:
Ty to masz powera.
Ja tylko zrobiłam bigos i życie ze mnie uszło :baffled:
A pogoda taka piękna i żyć się powinno chcieć :dry:
o i pranie zrobiłam ,które się suszy na dworze.

u nas pogoda rowniez przesliczna wiec spadam od kompa i lece na spacer...
women-napisz po powrocie co powiedzial lekarz... no i jak dorianek zbilas mu wtedy goraczke?

wisienka-fajnie maz z tymi cwiczeniami-w mojej okolicy nie ma czego takiego:dry:

aaaaaa i pisze bo znowu zapomne-elbra widzialam foty na nk jaka ty laska jestes-wez troche kilogramow ode mnie co???please:-p

a wiec niby jest ok,nie widzi nic niepokojącego ale na wszelki wypadek za 8 tyg na ostatnią wizyte,sie umialam bo Dorian raz byl tylko masowany wiec to wszystko sciema.powiedzialam ze neurolog badal i mowil ze okaz zdrowia to juz wogole powiedziala ze wszystko sii - jak na moje robienie ludzi w balona.

Co do gorączki to utzymywala sie od wczoraj lekka bo 38.5 mierzone w pupie,dałam paracetamol dla dzieci w czopku ale po minucie wylądował na pieluszce,wiec nie wiem czy cokolwiek udalo sie wchlonąć.ale dzis jest chyba juz ok,choc marudzi chyba ida te zaeby bo i apetyt slabszy.

jeszcze raz dziekuje za zyczenia

wisienka ....nawet mi nie przypominaj o paznokciach ja obcinam malemu 2 raz w tygodniu tak szybko rosna ...jakis koszmar ...a maly sie super przy tym bawi a ja sie napoce

ja tez musze 2 razy w tyg obcinac tez mojemu szybko rosną
przy nogach raz na 2 tyg

Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

Masakra jakaś,a co z dzieckiem sie stało?żyje?

nieslyszalam ale takiej kobiecie to w chwili narodzin powinni zabrac dziecko a ja na odstrzal !!!!!!!!!!
a w ogole co to za 'madra' matka zostawia dziecko pod apteka? :szok::wściekła/y:

Wisienko np. JA
musialam kiedys zostawic bo apteka byla po schodach wiec zostawilam malego na dole ale mialam oko caly czas na niego.

iwcia2311-wlasnie uslyszalam o tym zdarzeniu co pisalas w radio-szok!!dziecko zyje ma zlamana podstawe czaszki i lezy w szpitalu a tej babce postawiono zarzut proby zabojstwa

Byliśmy sobie na spcerku z 2 godziny wiaterek powiewał a teraz deszcz pada :-( niby wiosna a pogoda typowo jesienna :-(

Dzięki Bogu teściowa pojechała do bratowe więc mogę odpocząć psychicznie.....:tak:
mam nadzieję że szybko coś się wymyśli.....:dry:

Żeby nie pominąć to jeszcze raz dziękuję za życzenia dla Amandzi :tak::tak::tak:

Wisienko np. JA
musialam kiedys zostawic bo apteka byla po schodach wiec zostawilam malego na dole ale mialam oko caly czas na niego.

women no spoko, wazne aby nie spuszczac z oka, chociaz ja to zabardzo jestem przewrazliwiona i jak sa schody albo cos i nie moge z wozkiem to nie wchodze, a jak juz naprawde musze to wozek zostawiam a dziecko biore ze soba.

iwcia2311-wlasnie uslyszalam o tym zdarzeniu co pisalas w radio-szok!!dziecko zyje ma zlamana podstawe czaszki i lezy w szpitalu a tej babce postawiono zarzut proby zabojstwa

biedne dzieciatko :-( pewnie nie bedzie w pelni zdrowe........

jeszcze sobie przypomniałam
AGU$ napisz mi na priv Twoje dane na jakie wysłać CI cerazzette:-)

sabina masz dobre serce :-)
jak bylam w ciazy i zostaly mi 2 opakowania yasmin to sprzedalam
tutaj na forum :-p

:-)Nicolasku i Szymciu
z okazji skończenia
5 miesięcy:-)
Życzę Wam zdrowia, dużo radości
i długiej, szczęśliwej przyszłości.
Niech los Wam z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie,
wszystko co piękne i wymarzone,
w dniu Waszego święta niech będzie spełnione! :-):-):-)
17uv3.gif

Laski potrzebuje dobrą maść na ząbkowanie
ja mam bobo dent i wydaje mi sie ze jest do dupy
nie wyrabiam juz z malym
i pytanie czy viburcol moze uczulać???Po jakim czasi działa bo tez mam wrazenie ze nie pomaga?
HELP!!!!!!!!!!!

reklama
I JESZCZE JEDNO CZY KTOREJś Z WAS DZIECKO ROBI PODOBNIE????
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????

Prosze o odpowiedzi bo wymiękam

co jeszcze moge mu podac?

Do góry