sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Dzień dobry
a tu coś na miły początek dnia
hihihihi super:-) a jakie prawdziwe;-) na szczęscie moje babcie nigdy tam ani złotówki nie dały:-)
u mnie też dzis beznadziejnie:-( aż sie nic nie chce...U nas dziś pogoda koszmarna, pada i strasznie wieje więc pewnie czeka nas siedzenie w domku.:-(
dzien dobry
u nas pogoda przesliczna wiec zaraz zmykam na spacer, az grzech siedziec w domu.
a zakwasow nie mam :-):-) ale jakas niewyspana sie czuje, mimo iz Davidek ladnie przespal cala nocke.
Super że zakwasów brak:-)
dzieki dziewczyny
napisze pozniej teraz ide z malym do lekarza na kontrole rechabilitacyjna
witam nowe mamy
i zyczenia dla swietujacych skladam
pa
i jak tam po kontroli???
U nas tez piękna pogoda,a ja wstawiła bigos
Na szczęście chłopaki mogą posiedzieć w ogródku
Bigos mniam mniammmmmmmm chyba jutro zrobie;-) mam kapuste i kiszoną i główkę;-) jeszcze tylko mieska i wędlin brakuje:-)
wlasciwie to nie wiem o co chodzi bo wczoraj popoludniu mu juz przeszlo i jak padl spac o 15 to spal do 18, co mu sie w dzien nigdy nie zdarzylo no ale chyba musialo dziecko odreagowac no i teraz zero marudzenia, zobaczymy jak bedzie dalej-za to nocke mialam kiepska poplakiwal przez sen i co chwile wypluwal smoka i sie denerwowal, ze nie moze sobie wlozyc do buzi wiec podbiegalam co chwile do lozeczka i mu wkladalam
Super że Maciusiowi przeszło;-)
oby nocka dzisiejsza była lepsza:-)
my juz po spacerku, nie lubie dlugo lazic bez sensu a pozatym juz zaczelo lekko wiac no i co najwazniejsze czekam na dostawe wiec musialam wrocic przed 13.
Wlasnie skonczylam obcinac Dawidkowi paznokcie i niezle sie przytym zmachalam
aa dziewczyny cieszcie sie ze wasze dzieci sie jeszcze nie obracaja z pleckow na brzxuszek, moj to non stop nie moge go juz na minute sposcic, juz normalnie probuje raczkowac jak tylko sie obroci, ale wiadomo jeszcze za slaby na raczkowanie, wiec nie zabardzo mu to wychodzi i zaczyna mi ryczec
a Kapik uwielbia jak mu pazurki obcinam:-) tylko ja niecierpie obcinać mu u nóg...;/ a u rąk luzik daje mi rękę i zawsze patrzy co robie;-)
Mój Kapik też poleży na plecach tylko jak go pilnuje...wystarczy że głowe przekręce fik na brzuch i oczywiście pół pokoju przejdzie..ehhh aż się boją raczkowania:-)
jeszcze raz dziekuje za zyczenia
wisienka ....nawet mi nie przypominaj o paznokciach ja obcinam malemu 2 raz w tygodniu tak szybko rosna ...jakis koszmar ...a maly sie super przy tym bawi a ja sie napoce
Mirka ja też 2 x w tygodniu obcinam:-)
Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(
O MASAKRA!!!:-( biedne dzieciątko
a ja tak ostatnio z doskoku bo walczylismy z Kapika kupkami wrrrr od niedzieli robił po ok. 6 dziennie a najgorsze ze żadkie..!! no więc od razu lekki stresik miałam...;/ ale na szczęscie gorączki brak..humor cały czas dobry...jeść jadł, pić pił.,.. wiec chociaż tyle.. no i wczoraj Beatka doradziła mi kupić LAcidoBaby i dostał wczoraj i dziś po saszetce:-) i dzis od rana tylko jedna kupka:-) mam nadzieje zę już będzie ok i to tylko przejściowe kłopoty...:-)
oprócz tego wyprałam dziś wszystkie firanki poprasowałam, umyłam okna chociaz beznadziejnie na zewnątrz ale co tam jak już sie wzięłam za robote to trzeba było wszystko zrobić:-)
idę jakąś kaweczke wypić, obiadek meżusiowi i potem solarium:-)