reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aniulko jeżeli Oskarek robi kupke bez problemu,czyli nie pręży się lub nie płacze przy robieniu to nie ma się czym martwic.
Być może tak dobrze trawi to jedzonko,że nie musi nic...wydalać :sorry2:
Możesz też dać śliwke,ponoć rozluźnia ;-)

Beatko ty mnie kochana poratuj!!
Bo ja jestem pewna,że Antek przyjedzie juz z ospą,czuje to w moczu :laugh2:
Co mój mąż może kupić w aptece bez recepty na to?
Wiem,że lekarka przepisała mojej siostrze Fenisti żel na swędzienie,ale on jest na recepte :dry:
A moj mąz ma jutro ostatni dzień,żeby wpaśc do apteki.
Słyszałam,że nadmanganian potasu jest dobry do kąpieli.
Poradz coś :sorry2::sorry2::sorry2:

Larvuniu dzielna babka jesteś.
A z Marcelino będzie wsio okey.
Nie ma innej opcji :no:
Ja też przed chwilą skończyłam prasować w tym 15 koszul męża :baffled:

Beata ale ten Lipometric z Vichy daje efekty tylko na miesiąc :dry:
Tak mówią w reklamie :tak:

reklama
beata to tylko przez laktacje :zawstydzona/y::laugh2: normalnie przed mialam 75-80 C

larvunia czemu nie karmisz? sama zrezygnowalas czy Marcelek odrzucil?

w piatek jak robilam porzadki znalazlam broszurke na temat antykoncepcji ktora mi dala polozna zaraz po urodzeniu, no ale wiadomo wtedy nie bylo czasu jej czytac i walnelam w kat i dzisiaj tak luknelam z ciekawosci a tam patrze ze jest cos takiego jak prezerwatywa dla kobiet :szok::szok: slyszalyscie o czyms takim? czy to tylko ja taka jestem zacofana, bo ja nigdy :no::no: :szok::rofl2:

Wisienka ja słyszałam o nie ale w Polsce jeszcze jej nie ma co do skuteczności i jakości współżycia to musisz u was tam zrobić rozeznanie

Mam pytanko - co do kup maluszka...
Jak karmilam tylko cycem - to byly 2-5 dziennie,a teraz 1xdziennie dawalam pol sloiczka zupki jarzynowej + 3 gramy ugotowanej manny ...no i po kilku dniach podawania Oskar juz nie wali kup jak dotad... teraz jest 1 kupka na 2-3 dni... poki co od 4-5 dni zamiast zupki daje mu jabluszko z manna, albo gruszke z manna ze sloiczka (czytalam, ze rozluzniaja stolce) ...poradzcie co z tym fantem robic?? Bo juz nie wiem, czy jutro dac mu juz pol sloiczka zupki z ta manna i dalej czekac na kupe, czy lepiej te owoce rozluzniajce z manna... A moze to ta manna tak dziala?? Hmmm, tyle, ze mam ja niby podawac 1xdziennie...
pliiiisssss, co robic???

Dobranoc;-)

pstryk - swiatelko:-p:-p

Anulka u mnie też odkąd podaję zupki i przede wszystkim kleik ryżowy i kukurydziany kupa jest co 2 czasami codziennie.Jeszcze nie próbowałam ale do posiłku czyli obiadku należy podać 1 małą łyżeczkę wysokogatunkowej oliwy z oliwek i wymieszać z obiadkiem ponoć super tak mówi moja pediatra.Oliwa zakupiona dzisiaj spróbuję jak nie zapomnę:baffled:A jak będzie bolał brzunio to czopek glicerynowy podaj
Beatko ty mnie kochana poratuj!!
Bo ja jestem pewna,że Antek przyjedzie juz z ospą,czuje to w moczu :laugh2:
Co mój mąż może kupić w aptece bez recepty na to?
Wiem,że lekarka przepisała mojej siostrze Fenisti żel na swędzienie,ale on jest na recepte :dry:
A moj mąz ma jutro ostatni dzień,żeby wpaśc do apteki.
Słyszałam,że nadmanganian potasu jest dobry do kąpieli.
Poradz coś :sorry2::sorry2::sorry2:

Beata ale ten Lipometric z Vichy daje efekty tylko na miesiąc :dry:
Tak mówią w reklamie :tak:
Anineczko do 21 dni jest "wylęganie" się Fenistil nie jest na receptę w żelu.Nadmanganian można stosować ale moczyć w kąpieli te strupki można już jak one zaschną wcześniej nie tylko mycie normalne albo szybki prysznic
Ja podawałam leki na receptę i na bank nikt ich nie sprzeda bez ale do smarowania pudroderm albo wodny roztwór gencjany ale wtedy trzeba całkowicie poświęcić pościel i piżamę na straty.Zaopatrz się też w paracetamol na gorączkę bo dzieci wtedy gorączkują chociaż nie zawsze.Może nie będzie tak źle:tak:
Co do Lipometrica to każdy na cellulit daje efekt tylko na chwilę chociaż raz w reklamie nie oszukali ale naprawdę skóra jest jędrniejsza, cellulit mniejszy i już tak nie wraca

No a tak to dzień doberek!

Mam nadzieję że pogoda będzie na tyle ładna że wszystkie pochodzimy na spacerki

Czesc Wam dziewczyny:-)

Ale jestem padnieta i nieprzytomna jeszcze:blink:zaraz walne kawke to bedzie lepiej.
Na weselu super:tak:bylo a zdjec nie mam bo moj maz przez przypadek wszystko wykasowal:angry:

Czesc Wam dziewczyny:-)

Ale jestem padnieta i nieprzytomna jeszcze:blink:zaraz walne kawke to bedzie lepiej.
Na weselu super:tak:bylo a zdjec nie mam bo moj maz przez przypadek wszystko wykasowal:angry:
Karina no to dawaj kawką stuk puk

Igorku Misiowy spóźnione ale bardzo serdeczne życzonka z okazji ukończenia 6 miesięcy życzy ciocia gapa:-:)-D

dzien dobry

wisienka ...ja slyszalam o tej prezerwatywie ale podobno ( nie wiem sama nigdy nie porbowalam) trudno sie zaklada i jak juz narobisz akrobacji z jej zakladaneim o sie ci wszystkiego odechce
ale to tylko pogloski

aninieszka ........mam nadzieje ze maly sie nie rozchoruje

niki jest lekko przeziebiony ma maly katarek i dzis po nocce mial oba oczka calkowicie zaklejone
przemylam mu sola fozjologiczna ...........czy moge jeszcze cos zrobic ????

reklama
dzien dobry

wisienka ...ja slyszalam o tej prezerwatywie ale podobno ( nie wiem sama nigdy nie porbowalam) trudno sie zaklada i jak juz narobisz akrobacji z jej zakladaneim o sie ci wszystkiego odechce
ale to tylko pogloski

aninieszka ........mam nadzieje ze maly sie nie rozchoruje

niki jest lekko przeziebiony ma maly katarek i dzis po nocce mial oba oczka calkowicie zaklejone
przemylam mu sola fozjologiczna ...........czy moge jeszcze cos zrobic ????

No Mirka obyś nie miała podobnie jak my musisz obficie przemywać solą i masować kanaliki łzowe i najlepiej krople z antybiotykiem do oczu.Takie infekcje teraz panują

Anineczko Heviran 400 mg może wydadzą bez recepty spróbujcie zapytać

Do góry