reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam Was:-)

Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44:wściekła/y:ale jestem wsciekla.

Tak wogole to :

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ADASIU DUZO ZDROWKA I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki

STO LAT DLA ADASIA
kunda jak tam rehabilitacja?
Co do fotelikow my mamy renolux 9-18 kilo od tesciow ale mala jeszcze w nim nie jezdzi. Nie jestem przekonana do tego fotelika bo w testach dostal chyba tylko 3, no ale maz sie upiera ze to super fotelik bo jego braciszek w nim jezdzil i bylo oki:baffled: ehhhh. Gdybym miala wybierac to wybralabym ten co ma anulka:tak:

U nas dalej marudzenie na zabki:sorry2:tragedia. Dwa dni pod rzad dostala na noc viburcol bo on chyba lepiej podzialal na nia niz paracetamol.
Dzisiaj bylismy na rehabilitacji, bedziemy jezdzic we wtorki i czwartki, spoko bylo, mamy fajne cwiczonka wiec luzik:tak: musimy jeszcze tylko badanka zrobic-morfologie, mocz posiew i ogolny , TSH, nie wiem jak ja jej siku zlapie:-D:-)

no ja juz wykapana, wypachniona, dziecko ladnie spi :-):-)
Już tak wcześnie Wisienka?

Witam Was:-)

Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44:wściekła/y:ale jestem wsciekla.
Nie przejmuj się Karina ja 42 noszę:-(
Anineczka powiedz o co chodzi z ta fasolka co jest u Ciebie w podpisie????
+
wejdż na zamknięty

No przecież napisałam,że się pomyliłam :rolleyes2:

wiem, wiem :tak:;-):-)

Anineczka powiedz o co chodzi z ta fasolka co jest u Ciebie w podpisie????

wszystko jest na top sectret

hej dziewczynki

STO LAT DLA ADASIA
kunda jak tam rehabilitacja?
Co do fotelikow my mamy renolux 9-18 kilo od tesciow ale mala jeszcze w nim nie jezdzi. Nie jestem przekonana do tego fotelika bo w testach dostal chyba tylko 3, no ale maz sie upiera ze to super fotelik bo jego braciszek w nim jezdzil i bylo oki:baffled: ehhhh. Gdybym miala wybierac to wybralabym ten co ma anulka:tak:
:-)

kathe ten fotelik co ma anutlka tez ma 3 w testach
wiec ciesz sie ze masz za darmo :tak::-)

Już tak wcześnie Wisienka?

nio :-) trzeba korzystac jak sie ma okazje,

reklama
Do góry