reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam Was:-)

Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44:wściekła/y:ale jestem wsciekla.

Tak wogole to :

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ADASIU DUZO ZDROWKA I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki

STO LAT DLA ADASIA
kunda jak tam rehabilitacja?
Co do fotelikow my mamy renolux 9-18 kilo od tesciow ale mala jeszcze w nim nie jezdzi. Nie jestem przekonana do tego fotelika bo w testach dostal chyba tylko 3, no ale maz sie upiera ze to super fotelik bo jego braciszek w nim jezdzil i bylo oki:baffled: ehhhh. Gdybym miala wybierac to wybralabym ten co ma anulka:tak:

U nas dalej marudzenie na zabki:sorry2:tragedia. Dwa dni pod rzad dostala na noc viburcol bo on chyba lepiej podzialal na nia niz paracetamol.
Dzisiaj bylismy na rehabilitacji, bedziemy jezdzic we wtorki i czwartki, spoko bylo, mamy fajne cwiczonka wiec luzik:tak: musimy jeszcze tylko badanka zrobic-morfologie, mocz posiew i ogolny , TSH, nie wiem jak ja jej siku zlapie:-D:-)

no ja juz wykapana, wypachniona, dziecko ladnie spi :-):-)
Już tak wcześnie Wisienka?

Witam Was:-)

Ja dzisiaj szukalam sukienki na sobote i nic nie znalazlam a najlepsze jest to ze sukienki i spodnice musialam mierzyc rozmiar 44:wściekła/y:ale jestem wsciekla.
Nie przejmuj się Karina ja 42 noszę:-(
Anineczka powiedz o co chodzi z ta fasolka co jest u Ciebie w podpisie????
+
wejdż na zamknięty

No przecież napisałam,że się pomyliłam :rolleyes2:

wiem, wiem :tak:;-):-)

Anineczka powiedz o co chodzi z ta fasolka co jest u Ciebie w podpisie????

wszystko jest na top sectret

hej dziewczynki

STO LAT DLA ADASIA
kunda jak tam rehabilitacja?
Co do fotelikow my mamy renolux 9-18 kilo od tesciow ale mala jeszcze w nim nie jezdzi. Nie jestem przekonana do tego fotelika bo w testach dostal chyba tylko 3, no ale maz sie upiera ze to super fotelik bo jego braciszek w nim jezdzil i bylo oki:baffled: ehhhh. Gdybym miala wybierac to wybralabym ten co ma anulka:tak:
:-)

kathe ten fotelik co ma anutlka tez ma 3 w testach
wiec ciesz sie ze masz za darmo :tak::-)

Już tak wcześnie Wisienka?

nio :-) trzeba korzystac jak sie ma okazje,

reklama
Do góry