reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hej laseczki!

Jestem styrana. A każdą wolną chwilę wykorzystuję na relaks w ogródku, przynajmniej kiedy słonko świeci. Wybaczcie że nie jestem na bieżąco.

Igi cyca i raz dziennie podaję mu butelkę, tuż przed zaśnięciem, ale w nocy daję mu pierś. Daję mu mleko bebilon ha, przeciwalergiczne, oprócz tego unikam pomidorków oraz sera żółtego bo po tym ma plamki na buźce. Oprócz tego zjada słoiczki z zupkami i deserki.

Znacie jakieś sprawdzone naturalne maseczki na odrost kłaków, albo ich wzmocnienie? Lecą strasznie. Cycki też mogłabym zbierać z podłogi albo zarzucić sobie na plecy :baffled: muszę się odnowić biologicznie bo mi źle.
Czy któraś z Was robiła sobie piling migdałowy na buźce? Podobno super sprawa :blink:

W ogóle mam ostatnio jakieś nieprzyjemne sny, np. że wdepnęłam w g.. i nie mogę się tego pozbyć z podeszwy :szok::dry:

Wisienko moim zdaniem 1,2,4 są idealne na ślub. Ja poluję na taki krój, byłby dla mnie idealny!

Lilka o kurde, masz nadciśnienie, a oni tego nie leczą i dla nich to jest ok? :baffled: Fajnie że dzidizuś fikał. Szkoda że ta lekarka niezbyt miła.

Pozdrawiam mocno moje kochane!!!

reklama
Lilka hmm... ciężka sprawa z tymi Mormonami. Nie chcę nikogo urazić, ale moim zdaniem to jest trochę jak sekta.
A co do kwestii 1/10 zarobków przeznaczanych na kościół - to jest nakaz starotestamentowy. Ja i mój mąż oddajemy 1/10 naszej kasy na misję.

Dobry wieczór!!!

Ja tylko witam się bo walczyliśmy cały czas z kompem ale teraz już właśnie naprawiony jest a właściwie wszystko poinstalowane jutro ponadrabiam jak mężuś pojedzie Wszystkim życzę dobrej nocki:tak:

Cześć laski:-)

Ja dzisiaj cały dzień na dworze z małą byłam, dopiero o 20 wróciłyśmy do domku a teraz śpi jak zabita:-):-) Pogoda rewelacja, aż nie można na tyłku usiedzieć.
Poza tym stwierdziłam, ze chyba musze gina odwiedzić, bo od stycznia nie mam okresu i już mnie to wkurza maksymalnie.Poczekam do czwartku, bo wtedy kasę dostanę i pójdę, no chyba, ze sytuacja się zmieni;-)

Asix, współczuję przeżyć. Masakra.

misia dziekuje za odpowiedz :tak: :-)
a tak w gole co ty gadasz? laska z Ciebie jak nic i w kazdej kiecce bys wygladala super :tak::-)
( bo ja to musze tuszowac moje tluste uda :zawstydzona/y: :ninja2::-()

wlasnie sie cala dokladnie zwazylam, mam wage co pokazuje mase tluszczowa, ilosc wody w organizmie, mase kostna i mase miesniowa i sie zalamalam :-( :-(

Lilka hmm... ciężka sprawa z tymi Mormonami. Nie chcę nikogo urazić, ale moim zdaniem to jest trochę jak sekta.
A co do kwestii 1/10 zarobków przeznaczanych na kościół - to jest nakaz starotestamentowy. Ja i mój mąż oddajemy 1/10 naszej kasy na misję.

dla mnie tez to sekta :dry:
Karol dostal opieprz ode mnie bo umowil sie z nimi na niedziele,oni zostawili nam Ksiege Mormona:baffled:
ja ich olalam...poszlam do sypialni i sie przespalam podczas ich wizyty :-p
powiedzialam K.ze w niedziele tez gdzies pojde bo nie chce sluchac tego gadania,jestem katolikiem i wiary nie zmienie,nie interesuje mnie to i tyle
moze nie jestem bardzo praktykujacym katolikiem ale jestem! i nie wyobrazam siebie w innej wierze bo przesiaklam moja i koniec

a mozesz napisac dlaczego oddajecie 10% na misje? rozumiem ze to z waszejw oli tak?

dziewczyny a co myslicie o tej?

tej nr 1 juz nie ma :-( wyprzedana, az nie moge uwierzyc ze tak szybko

sukienka sliczna ale....ta czarna kokarda,pasek to jakos tak:sorry2: no dziwnie jak na slub

Misia sny masz....gowniane :-D:-D:-D:-D:-D
a jak gabinet?? duzo masz pracy??

reklama
Hej laseczki!

Jestem styrana. A każdą wolną chwilę wykorzystuję na relaks w ogródku, przynajmniej kiedy słonko świeci. Wybaczcie że nie jestem na bieżąco.

Igi cyca i raz dziennie podaję mu butelkę, tuż przed zaśnięciem, ale w nocy daję mu pierś. Daję mu mleko bebilon ha, przeciwalergiczne, oprócz tego unikam pomidorków oraz sera żółtego bo po tym ma plamki na buźce. Oprócz tego zjada słoiczki z zupkami i deserki.

Znacie jakieś sprawdzone naturalne maseczki na odrost kłaków, albo ich wzmocnienie? Lecą strasznie. Cycki też mogłabym zbierać z podłogi albo zarzucić sobie na plecy :baffled: muszę się odnowić biologicznie bo mi źle.
Czy któraś z Was robiła sobie piling migdałowy na buźce? Podobno super sprawa :blink:

W ogóle mam ostatnio jakieś nieprzyjemne sny, np. że wdepnęłam w g.. i nie mogę się tego pozbyć z podeszwy :szok::dry:

Wisienko moim zdaniem 1,2,4 są idealne na ślub. Ja poluję na taki krój, byłby dla mnie idealny!

Lilka o kurde, masz nadciśnienie, a oni tego nie leczą i dla nich to jest ok? :baffled: Fajnie że dzidizuś fikał. Szkoda że ta lekarka niezbyt miła.

Pozdrawiam mocno moje kochane!!!

Misia sny faktycznie nietypowe ale w senniku pisze ze jezeli patrzysz na to -to wrozy Ci on pieniadze:-)i tego sie trzymajmy.

Dobry wieczór!!!

Ja tylko witam się bo walczyliśmy cały czas z kompem ale teraz już właśnie naprawiony jest a właściwie wszystko poinstalowane jutro ponadrabiam jak mężuś pojedzie Wszystkim życzę dobrej nocki:tak:

Witaj Beata a jak tam szkolenie?????

dziewczyny a co myslicie o tej?

tej nr 1 juz nie ma :-( wyprzedana, az nie moge uwierzyc ze tak szybko

Hmmm szkoda ze tej pierwszej nie ma bo tak jak napisalam wczesniej jak dla mnie byla najladniejsza.Jezeli chodzi o ta tez jest fajna i mi z tym psakiem podoba sie.Cala sukienka jest na zasadzie kontrastu i dlatego ten pasek pasuje.Ma czarne kaiwaty malowane i czarne ramiczka i mysle ze na koscielny jest ok:-)

Co wogole dziewczyny dzieje sie z Women i Pati ??????

Tak wogolen to dzien dobry.Zmykam moj M robi sniadanko ja zrobie kawke no i maly dopomina sie uwagi:-)
U mnie jak na razie jest pochmurno i nieciekawie.

Do góry