reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry kochane
przepraszam ze was zaniedbuje ale cale dnie spedzam u siostry a ona nie ma neta,wracam pozno do domu,padnieta i jakos nie trafilam tu od kilku dni,chyba najdłuższa przerwa w BB..hehe
u nas wszystko ok,dorianek zdrowy.zaczyna pokazywac troche swoje rogi ale temperuje w miare mozliwosci hehe.
nie nadrobie co u was bo jest to nierealne z 4-5 dni nadroboc.....mam nadzieje ze wszystko u was ok.
widzialam tylko ze wisienka wybrala sukienke na slub - bardzo ladna
a sabinko zycze wszystkiego dobrego i zebyscie omineli tą vojte

u Natanka ok,jest bardzo spokojny ale i tez bardzo wrazliwy
ma podniesiona birubine 14,01 ale w szpitalu powiedzieli ze jest ok do 8 dni powinno zjesc.
ma strasznie wrazliwą skore od wszystkiego zaraz odpazenia dostaje,albo schodzi mi skora,ulewa po jedzeniu,czesto ma czkawki i bardzo mocno reaguje na zmiany temp np przy przebieraniu.no coz troszke roboty ma moja siostra....ale maly jest sliczny-zakochalam sie w nim

no nic zeganam sie bo jade do siory
wieczorkiem posataram sie zajrzec

ps najlepsze zyczenia dla solenizantów
buzka

reklama
Women Biedny maluszek :-( oby szybko mu ta "nadwrażliwość" przeszła :tak:

Pogoda się "trochę" popsuła
Słońce wczoraj pięknie świeciło zero wiatru a dziś schowało sie za chmurki i powiewał chłodny wietrzyk:baffled:

women nie dziwie Ci sie ze kazda chwile spedzasz z bratankiem :-):-)

ja juz po lekarzu, w koncu trafilam na jakiegos porzadnego, przepisal mi wszystko co chcialam i fajne jest tu to, ze nie musze placic za leki do 12 m-cy po porodzie :tak::-)

aa i sie wkurzylam, zeby nie bylo tak pieknie :wściekła/y: jakis czas temu kupilismy sporo ciuszkow w Boots dla Davidka i dzisiaj zakladam mu spodnie i patrze ze tam taki klips niezdjety co niby puszcza farbe jak sie przejdzie przez bramke. Nie wiem jakim cudem mi go nie zdjeli i udalo mi sie z nim przejsc. Najlepsze jest to ze paragon juz dawno wywalilam i kasy mi nie zwroca :wściekła/y: i w spodniach tylko po domku teraz bedzie latal, bo jak wyjde na ulice to jeszcze powiedza ze ukradlam :crazy:

No już jestem zaraz poodpisuję
Sabinko bardzo mądra pediatra neurolog dziecięcy u którego ja byłam też mi odradzała rehabilitację z tych samych powodów zasięgnij porady i będziesz wiedziała co robić
Liluś uważaj na siebie z tym ciśnieniem to dziwne że nic nie zapisali na nie
Bira bądźmy dobrej myśli
Wisienka gratuluję - teściku
Karina dużo dowiedziałam się zrobiłam na ćwiczeniach 3 maści dla Oli i 2 żele na przemian do smarowania efekty super ale i tak idę prywatnie do tej pani dermatolog co wykład miała są teraz nowe aspekty leczenia i nawet moja pediatra o nich nie wiedziała przejdziemy pewnie na Elidel długoterminowo mimo iz wczesniej nie byłam za tym ale zmieniłam zdanie

dzisiaj prawdopodobnie sprzedaję bujaczko-lezaczek FP który mamy i kupię w ekropce krzesełko do karmienia zastanawiam się nad Chicco Polly lub tym co ma Sabina FP.Zobaczcie sobie to Chicco bo jako jedyne na rynku rozkładane jest do leżącego i z 7 pozycjami regulacji siedzenia w sklepach kosztuje w tzw. promocji 499 a w ekropce około 380 do 500 bo są różne modele tylko nie wiem czym się jeszcze różnią

Wisienka mnie się bardzo podoba ta sukienka którą wybrałaś i uważam że jest stosowna na tę uroczystość

A mi smutno bardzo bo już znowu na miesiąc zostaliśmy sami :-(ciężko mi zawsze przez parę pierwszych dni a potem już jest ok:tak:

No to gdzie Was wywiało?U nas było ładnie ale właśnie niebo się zachmurzyło i nie jest już tak ładnie.A ja po 2 porodzie zrobiłam się taką meteopatką że przy każdym poważniejszym spadku ciśnienia wymiotuję i boli mnie tak głowa że szok i zawroty mam:szok: ale w ciąży nie jestem:-D:no:

Wisienka mnie się bardzo podoba ta sukienka którą wybrałaś i uważam że jest stosowna na tę uroczystość

A mi smutno bardzo bo już znowu na miesiąc zostaliśmy sami :-(ciężko mi zawsze przez parę pierwszych dni a potem już jest ok:tak:

No to gdzie Was wywiało?U nas było ładnie ale właśnie niebo się zachmurzyło i nie jest już tak ładnie.A ja po 2 porodzie zrobiłam się taką meteopatką że przy każdym poważniejszym spadku ciśnienia wymiotuję i boli mnie tak głowa że szok i zawroty mam:szok: ale w ciąży nie jestem:-D:no:

Beata współczuję, ale pewnie zanim się obejrzysz znów będzie tylko kilka godzin do powrotu męża.

Wisienka tamta sukienka znów pojawiła się na stronie, nie wiem czy to znaczy, że ponownie jest dostępna? (bo przez chwilę jej nie było na stronie). Ale ta z czarną wstążką w pasie też bardzo ładna.

Sabinko będzie dobrze.

dzieuje kochane za pocieszenie:-)
ja też jestem dobrej myśli bo aj na tego Vojte sie nie zgadzam....no chyba że bezie mus ale przypuszczam że nie:-)

Beatko już niedługo mężuś znów będzie:-) co do Chicco Polly mi sie strasznie podobało ale kurde już nie chcialam z kasiorka przesadzac...;/ ja narazie Kapika nie sadzam za czesto w tym krzeselku:-) jeszcze troche niech poczeka:-) kurde cos czuje ze on bedzie szybko wstawal:-) co koles kombinuje to szok:-) głowy jeszcze dobrze nie trzyma ale akrobacje wyczynia straszne heh;-)

a ja dalej w pracy:-( ale już niedługo pół godzinki jeszcze:-) potem obiadek, solarium...:-) relaks;-)

ciesze sie ze podoba wam sie sukienka, dla mnie to bardzo wazne aby miec jakas fajna. Wyslalam mojej soistrze wczoraj linka i dzis mi odpowiedziala ze przepiekna, ze juz wczesniej jej sie najbardziej podobala ale nie chciala mi mowic jak jej tylko te 4 ostatnio pokazalam.

Beata no to wspolczuje dolegliwosci, musz byc nieprzyjemne.
Wiem ze teraz Ci smutno, ale przynajmniej amsz okazje aby troche odpoczac od niego :-D:-D a tak jak dziewczyny pisza nie obejrzysz sie i juz bedzie z Toba spowrotem

Jolie no juz trudno, ta chyba bardziej mi sie podoba i wydaje bardziej elegantsza (bedzie lepiej pasowac do czarnego garnituru)
no chyba ze cos z nia bedzie nie tak to odesle i wtedy kupia inna

Sabina moj to samo,
powodzenia aby Kacperek nie potrzebowal jednak tej Vojty

reklama
hej dziewczyny
ja tez dzis caly dzien na dworzu z mala, najpierw w Ameryce po Olsztynkiem-tam bedziemy mialy rehabilitacje , potem na pieszo do poradni preluksacyjnej na kontrole i reszta dnai na dworzu:-)
malej na maxa wychodza zeby, placze straaaaaaaaaasznie:-(gryzla sobie takiego pluszowego kwaitka i zobaczylam krewke na nim, pewnie sie juz jakis zebol przebil:sorry2:
dzien dobry

dziekuje kochane za odpowiedzi, zamawiam dzisiaj ta sukienke, zanim znowu ktos mi ja sprzatnie z przed nosa :dry:
musze ja przymierzyc no i ogolnie zobaczyc jak wygladam i jak sie bede czuc, jak mi nie bedzie pasowac czy znajde jeszcze inna to ta oddam i juz..
wisienka suoer ta sukienka tez na nia zwrocilam uwage,ale mam juz inna na oku.W jaki sposob zamawia sie z tej stronki?

Do góry