reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

U nas dzis dzien zakupow...

hmmm, odwiedzilismy 3 markety:-D:-D

kupilismy troszke desrkow HIPPa - byly w promocji:tak:, kubek-niekapek AVENTu, grzechotke i nam truskawki:-):-):-) mmmm.... uwielbiam:-):-)

Wisienka, rob test:tak::tak::tak:

Larvuniu, jak tam spacerek?

reklama
U nas dzis dzien zakupow...

hmmm, odwiedzilismy 3 markety:-D:-D

kupilismy troszke desrkow HIPPa - byly w promocji:tak:, kubek-niekapek AVENTu, grzechotke i nam truskawki:-):-):-) mmmm.... uwielbiam:-):-)

Wisienka, rob test:tak::tak::tak:

Larvuniu, jak tam spacerek?

Anulka fajnie ze zakupy udały sie ja tez kupilam kubek niekapek Aventu:-)i uwielbiam truskawki ale mi smaku narobilas hehehe

hej dziewczyny
ale leniwy weekend:-)

nic mi sie nie chce...

Kathe ja do poludnia mialam tyle sily i checi ze sporo porobilam a popoludniu jak reka odjal nic mi sie nie chce:sorry2:
Tak wogole to teraz na wieczor kloje mnie w klatce piersiowej kilka razy tak chwycilo-trzymalo i puscilo chyba nerwy.

Ciekawe czy ktos jeszcze zawita na BB bo jakies pustki sa hehehe

Wisienka zrobillas test????

Wisienka rob ten test,niepewnosc jest jeszcze gorsza ;-)

Karina ja tak jak ty....do popoludnia ponadrabialam zaleglosci z tygodnia a potem...luzik :-) nawet mezulo zrobil mi obiad
ale cudowal z przyprawami a ja teraz to ledwo eksperymenty kulinarne znosze :-D i nie zjadlam obiadku do konca
postekalam po co tak poprzyprawial
no ale szczera bylam :-p:-p:-D on mi tez mowi jak cos jest nie tak hihiiiii

Hania mi poszla spac jak zawsze a teraz od 30 minut lezy w lozoeczku i gada sobie :rofl2:
czasami tak ma,pogada sobie godzinke i zasnie

wiecie kto pzred chwila od nas wyszedl??????????
wyznawcy Kosciola Jezusa Chrystusa tzw.Mormoni
wie ktoras z was cos o tej religi?
napoczatku myslelismy ze to Jechowi,Karol ladnie wpuscil do mieszkania,soczek postawil :-p i z chlopakami pogadal
hihiii ale mi dziwnie bylo :-D

witam wieczorowo :-D

my po spacerku, bylo przeslicznie dzis na dworku...
bylismy z pieskiem tez..., nno wlasnie. W lasku byly okropne kaluze no a nasz pieseczek zmachany bieganiem za patyczkami wlazla w kaluze dosc gleboka. Myslalam ze tylko sie napije a tak CHLAP i juz lezala :baffled: Cala brudna wracala do domu. Az siara, ludzie w niedziele z kosciola wychodza a my z lasu z psem (ktory z natury ma biala siersc) "murzynem". Heheheh.. ale sie na nas gapili. Oczywiscie kapanko bylo pieska jak tylko wrocilismy. Przyn ajmniej sie odswierzyla :-D Nasz pies kocha wode. Synek pol spacerku przespal..., obudzil sie z bananem na twarzy. Ogladal drzewka, pieska jak sie wyglupia z patykami..... Dawno tak z cala rodzinka nie spacerowalismy..... Fajnie bylo.
anulka wiec jak widac spacerek udany :tak:

mircia fajny wozek znalazlas....
wisienka no rob kobieto ten test! :sorry2:
kathe weekendy sa po to by sie lenic :-p
lilka nic nie wiem o tej religii. Wesolo chociaz mialas?? ;-)

,,, no dziewczyny wy tak o testach.... ja na tabletkach jestem tych bez 7 dniowej przerw. Ponoc trza je brac systematycznie w tej samej godzinie. U mnie jest z tym roznie. Czasmi biore o 21.00 a czasami o 1.00 w nocy jak mi sie na nocnmym karmieniu przypomni. Moze ja tez tescik powinnam zrobic?? :sorry2:

dziewczyny nie Mormoni a Amisze
ja to zakrecona jestem :zawstydzona/y:

Larvunia mialam wesolo,szczegolnie jak oni sie modlili przed wyjsciem a moj Karol tego nei zauwazyl bo czyscil monitor laptopa
no az policzki gryzlam by nie parsknac smiechem :-D:-D:-D
najlepsze ze modlitwa trwala pare minut a moj K. przez te pare minut nic nie zauwazyl...no myslalam ze rypne smiechem hahaaa

Mirka wozek fajny :tak::tak:
tylko te pzrednie kolka.....
ciekawe ile on u was kosztuje? probowalam cene znalezc na tej stronce ale mi sie nie udalo

ale mi moj miesza :baffled:

teraz mowi ze to Mormoni byli :-D
nooo cholipka w blad mnie tu wprowadzil
no i Mormoni zyja normalnie,moga miec pare zon a Amisze zyja bez pradu i gazu ;-) narazie tylko tyle wiem hihiiii

reklama
wiesz co Mirka,to zaokraglajac ze 1euro to 4zł to ten wozek kosztuje 2 tys.zl
to wcale nie drogo!!
ja patrze w polsce na wozki tego typu to tez od 2 do nawet 5 tys.zl! :szok:

a kolorek wozka swietny,wogole super...no tylko jak tu spadnie iles cm sniegu to nie ma szans ujechac

kurka ja to teraz bede miala problem z tym wozkiem
normalnie orzech do zgryzienia :baffled:

Do góry