reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

doberek

no i Bąbelek wstal o 6.00 :-) Dzis godzinke dluzej dal pospac mamusi :sorry2:
Obudzil sie chyba tylko dlatego ze obsral sie prawie po paszki... he he he

karina gratuluje synkowi posmakowania nozki :-D
Moj na brzuszku tez nozki korczy pod siebie ale jeszcze nie widzialam by pelzal tak do przodu...., raczej w tedy przewala sie na ktoras strone na bok :sorry2:

kochane te nasze szkraby :laugh2:

milej niedzieli kochane mamuski!!!!!!!!!!

reklama
dzien dobry
moje dziecko obudzilo sie dzis o 7 .....jak zawsze z usmiechem na twarzy
no i tez pelza jak wsciekly juz naprawde szybko i daleko
i tez ciagle staje na stopkach i robi male kroczki ( tzn na moi kolanach albo jak go trzymam)

dzien dobry!!

my tylko na chwilke!!

wszystkim e-cioteczkom dziekujemy za pamiec i za zyczonka :)

wisienka-dopoki pamietam apropos chrztu to ja mialam chrzest w polskiej parafii, bo akurat byla na tej samej dzielnicy co mieszkalam stad takie wymogi-a jak ty w angielskim to musisz isc do ksiedza i sie zapytac :(

potem poczytam co u was-narazie ladna pogoda wiec ogarne chatke i lece z malym na shopping ;)
a potem mam gosci ale postaram sie wpasc wieczorkiem ;)
buziaczki i milej niedzieli :)

p.s wiecie co sie dzieje z waszka? wczoraj o niej myslalam....

Witanko
A gdzie Sabinka :laugh2::laugh2::laugh2:

Asix Waszka jakoś nie umiała się odnaleźć u nas :no::-(
A szkoda bo fajna z niej mamuśka :sorry2:

Karina gratuluję nowych umiejętności.Moj tak nie umie ;-)
No więc Larvuniu młody faktycznie musi pózniej chodzic spac :tak:
Swoją drogą to naprawde wczesnie zasypiał :sorry2:

U nas piękna pogoda.
Ja niewyspana na maxa :baffled:
Piasek w oczach itp.
Ide kawke zrobić.Tatuś jeszcze spi,ale niedlugo trzeba na shopping pojechać ;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Miłej niedzielki:-)

anulka hehehehe, nastepna.... "Skwarus"....
dziewczyny, widze xze kazda jakos przekreca imie dzieciatka :p

U nas jest Indzia Pindzia;-)

Anineczka, Lilka, Karina, jakie to pocieszające, ze człowiek nie jest sam;-) Dzisiaj obudziła się o 6. Jeść nie chciała. Poskakała godzinkę i poszła w kimę. A ja musiałam już z psami na spacer wyjść, więc trochę jestem padięta;-)

Karina, gratulacje postępów. Inga jeszcze noga do buzi nie trafiła, ale kocha sciągać sobie rajtki. Nawet nie wiedziałam, ze rajtuzy mogą się tak rozciągnąć...

a my zaraz cala rodzina idziemy na spacerek :-) Slicznie dzis na dworku, sloneczko swieci, ptaszki cwierkaja.... oj przepieknie! Szkoda marnowac dnia na siedzeniu w domciu....

A u Was? Jaka pogoda... ??

lilka .........pamietam ze kiedys szukalas wozka podwojnego znalazlam cos takiego gdzie mozna gondolke a na drugim spaerowke
Firstwheels - city twin

combi.jpg

Lilka to rzeczywiscie trafiliscie na jakas nie mila pania :no: jak nie pokazala monitoru to zdjecia tez pewnie nie dala?
kiedy masz nastepne usg?

tu w angli jest tak super zrobione ze sa 2 monitory, jeden u babki na biurku a drugi przed lozkiem ktorym leze i fotelu obok, aby tatus tez mogl patrzec :-):-) i babka sie pyta czy chcemy zdjecia i ile, i jak jezdzi mi po brzuszku to sie pyta czy moze byc takie ujecie :-):-)

Asix aaaaaaaaaa to kurcze fajnie masz, tu u mnie nie ma Polskiej parafii :(

Bira moj to uwielbia podskoki,a wlasciwie podrzucanie ze go normalnie podrzucam w gore, i przez 1-2 sek, go niedotykam, buzia mu sie tak cieszy ze nie wiem co :tak::-) dobre cwiczenie na ramiona :-D:-D a tak powarze tu juz kloc tyle wazy ze podrzuce go tak z 3-4 razy i wysiadam, juz nie moge sie doczekac jak podrosie do skoczka

a ja wczoraj kupilam sobie 2 test ciazowe, ale jakos boje sie zrobic :sorry2:
juz miesiac odkad nam pekla,
moze dzis sie zdobede na odwage, nie wiem, ale mysle ze tak lepiej poki tatus jest ze mna w domu........

reklama
Lilka to rzeczywiscie trafiliscie na jakas nie mila pania :no: jak nie pokazala monitoru to zdjecia tez pewnie nie dala?
kiedy masz nastepne usg?

tu w angli jest tak super zrobione ze sa 2 monitory, jeden u babki na biurku a drugi przed lozkiem ktorym leze i fotelu obok, aby tatus tez mogl patrzec :-):-) i babka sie pyta czy chcemy zdjecia i ile, i jak jezdzi mi po brzuszku to sie pyta czy moze byc takie ujecie :-):-)

Asix aaaaaaaaaa to kurcze fajnie masz, tu u mnie nie ma Polskiej parafii :(

Bira moj to uwielbia podskoki,a wlasciwie podrzucanie ze go normalnie podrzucam w gore, i przez 1-2 sek, go niedotykam, buzia mu sie tak cieszy ze nie wiem co :tak::-) dobre cwiczenie na ramiona :-D:-D a tak powarze tu juz kloc tyle wazy ze podrzuce go tak z 3-4 razy i wysiadam, juz nie moge sie doczekac jak podrosie do skoczka

a ja wczoraj kupilam sobie 2 test ciazowe, ale jakos boje sie zrobic :sorry2:
juz miesiac odkad nam pekla,
moze dzis sie zdobede na odwage, nie wiem, ale mysle ze tak lepiej poki tatus jest ze mna w domu........

Wisienka zdobadz sie na odwage i zrob sobie:-)co ma byc to i tak bedzie i jezeli cos wyjdzie to tego raczej sie nie zmieni:tak:
Ja robilam sobie jakis czas temu zanim zaczelam brac tabletki na odchudzanie-wiec wolalam tak na wszelki wypadek sprawdzic.

Do góry