reklama
karina1980
Fanka BB :)
Karina Cutivate ok to maść sterydowa i Clobaza zawsze powinna być stosowana ze sterydem ale Mupirox nie wiem czemu zapisała moim zdaniem dziwne chyba że są to zmiany sączące o podłożu bakteryjnym?
Dokladnie Beatko bo maly na tym policzku mial az rane i saczyl sie z niego taki plyn.
To wygladalo tak jakby mial caly czas mokre.
KARINA
anineczka
królowa mrówek :P
Lilka powinnas jak najszybciejno mam nadzieje ze mnie nie odesla spowrotem do domu :-( bez badania
wogole to nie wiem kiedy pojde...chyba za tydzien bo teraz moj non stop w pracy :-(
karina1980
Beatko nei wiem skad to wszystko wiesz ale wiedze masz naprawde duza wiec mam pytanko.
Bylam w aptece i chcialam dokupic Clobaze i nie bylo a pani poradzilami Balneum Baby krem znasz to czy moge to stosowac?????
No i nie wiem jak samrowac buzie malego czy nadal tylko Clobaza 9jezeli chodzi o calosc) czy kupic jakis krem z faktorem?????
KARINA
Bylam w aptece i chcialam dokupic Clobaze i nie bylo a pani poradzilami Balneum Baby krem znasz to czy moge to stosowac?????
No i nie wiem jak samrowac buzie malego czy nadal tylko Clobaza 9jezeli chodzi o calosc) czy kupic jakis krem z faktorem?????
KARINA
anineczka
królowa mrówek :P
Beatka jest farmaceutka ;-):-)Beatko nei wiem skad to wszystko wiesz ale wiedze masz naprawde duza wiec mam pytanko.
KARINA
Beata34
Lilka nie owlekaj przecież wieczorem możecie pojechać przecież to dla dobra dzidzi i Twojegono mam nadzieje ze mnie nie odesla spowrotem do domu :-( bez badania
wogole to nie wiem kiedy pojde...chyba za tydzien bo teraz moj non stop w pracy :-(
A to by się zgadzałoDokladnie Beatko bo maly na tym policzku mial az rane i saczyl sie z niego taki plyn.
To wygladalo tak jakby mial caly czas mokre.
KARINA
To lepszy już i tańszy Emolium ale miałaś już go kupione prawda?Beatko nei wiem skad to wszystko wiesz ale wiedze masz naprawde duza wiec mam pytanko.
KARINA
A Clobaza to jakby zabezpieczenie obojętne pod skórę na którą stosuje się sterydy tak jak Cutivate.My też mamy z tym duży problem dlatego nie mam wyboru musimy stosować duże filtry ale tzw.dermokosmetyków czyli takich aptecznych.Trochę one kosztują ale warto bardzo dobra jest Bioderma z 50 filtrem,A-derma napewno nieuczulające
Mirka zgadza się u nas była taka regionalna epidemia 3,5 roku temu masakradziewczyny czy moj maly moze sie zarazic odra ...... podobno jest u nas teraz epidemia, a jak patrzylam na szczepienia to male dzieci szczepi sie dopiero od 14 m-ca
ale co ja mam robic??Lilka nie owlekaj przecież wieczorem możecie pojechać przecież to dla dobra dzidzi i Twojego
A to by się zgadzało
To lepszy już i tańszy Emolium ale miałaś już go kupione prawda?
A Clobaza to jakby zabezpieczenie obojętne pod skórę na którą stosuje się sterydy tak jak Cutivate.My też mamy z tym duży problem dlatego nie mam wyboru musimy stosować duże filtry ale tzw.dermokosmetyków czyli takich aptecznych.Trochę one kosztują ale warto bardzo dobra jest Bioderma z 50 filtrem,A-derma napewno nieuczulające
Mirka zgadza się u nas była taka regionalna epidemia 3,5 roku temu masakra
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Elo mamcie wieczorowo:-)
Widzę że wy też dzisiaj wszystkie zaciążone:-) ja zadzwoniłam do moich rodziców, itp itd:-) masakra:-) pół rodziny myślało że ja rzeczywiscie w ciazY:-) ehhhh
mnie cały dzień w domu nie było:-)
poszłam do małego wuja:-) potem na zakupy spacerki itp..i tak zeszło...
Mirka ojejku oby nie złapało Was chorubsko......
Karinka biedny Szymuś z tymi uczuleniami....
Lilka Ty dbaj o siebie!!!!
Beatko się będzie działo z mężusiem:-) hihih
Anineczko, Kathe chłopczyk czy dziewczynka:-)??/w drodze:-) bo u mnie Zuzia:-)
Aluśka masakra ale masz szwagra...ja bym mu nogi powyrywała...bidulka:-(
Joli oby dziś nocka była lepsza:-)
Misia a właśnie tak wogóle co tam u was? co u Igorka?;-) facet już chyba wielkoludek jest:-)
a i zamówiłam Kapikowi krzesełko do karmienia:-) jutro przyjdzie mam nadzieje:-) będzie miał do kompletu jak matę:-)
Widzę że wy też dzisiaj wszystkie zaciążone:-) ja zadzwoniłam do moich rodziców, itp itd:-) masakra:-) pół rodziny myślało że ja rzeczywiscie w ciazY:-) ehhhh
mnie cały dzień w domu nie było:-)
poszłam do małego wuja:-) potem na zakupy spacerki itp..i tak zeszło...
Mirka ojejku oby nie złapało Was chorubsko......
Karinka biedny Szymuś z tymi uczuleniami....
Lilka Ty dbaj o siebie!!!!
Anineczko, Kathe chłopczyk czy dziewczynka:-)??/w drodze:-) bo u mnie Zuzia:-)
Aluśka masakra ale masz szwagra...ja bym mu nogi powyrywała...bidulka:-(
Joli oby dziś nocka była lepsza:-)
Misia a właśnie tak wogóle co tam u was? co u Igorka?;-) facet już chyba wielkoludek jest:-)
a i zamówiłam Kapikowi krzesełko do karmienia:-) jutro przyjdzie mam nadzieje:-) będzie miał do kompletu jak matę:-)
reklama
Beata34
Jeju Mirka nie wiem odizoluj się ale jak to zrobić bo zaraźliwość jest 100%ale co ja mam robic??
może zasięgnij porady lekarza
Oj Sabinko będzie się działomoja mama powiedziała mi przed chwilą że mamy już kończyć gadać bo mam się podmyćoj ta mama tylko o jednym(takie zbreźnictwa to na zamknięty)
A krzesełko Sabinko bardzo mi się podoba też by mi pasowało do maty no zobaczymy
Podziel się: