karina1980
Fanka BB :)
Hellołłłłł laski!
Wpadam tylko na sekundkę. Bo normalnie nie wyrabia. W robocie kicha. Nie mam gdzie wracać. Z młodym wszytskie kontrole i szczepnienia zwaliły mi się na ten tydzień. Musze jeszcze skończyć w tym tyg prace mgr. Jeszcze zaczęła się budowa i bieganie za wszystkim i do wszytskich.
I wogóle Jestem na takich obrotach, że hej...
ale spróbuję jutro nadrobić co u was.
W dodatku jestem zła bo do tej pory nie dostałam kasy z ubezpieczenia za urodzenie dziecka a już mineło 4,5 miesiąca A muszę zapłacić ratę za szkołę. Jestem wściekła na ta firmę!!!
Byłam z modym na szczepieniu. Zero płaczu. Zanim się zorientował że mu igłę wbili i że wypadałoby zapłakać to już było po wszytskim i nie miał okazji pokazać co portafi
A waży 7,800 więc przybiera ładnie.
Aha no i te plamki na rączkach to raczej skaza:-( Ale dała mi lekarka narazie maść i zobaczymy jak nie poskutkuje to będzie próbować innej. Bo nie chce zmieniać mleka bo mówi, że on pił od początku NAN1 i teraz nie będzie chcial przejsc na inne bo NAN HA jest gorsze w smaku
I narazie zobaczymy czy maść pomożo. Oby pomogła
Uuuuu Elbra to ja sie nie dziwie ze Ty nie wyrabiasz i ze jestes zmeczonabardzo duzo masz zajec w tym samym okresie.
Ciesze sie ze maluszek nie plakal i jest ok i ladnie przybiera na wadze.
POZDRAWIAM
KARINA