reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień Dobry!
A ja super wyspana moje dziecko spało od 20,15 do 6 rano luzik poszłam z nią spać o 21,05:baffled:a co tam mężuś zaraz przyjedzie to bedziemy pewnie siedzieć sobie do późna więc trzeba zebrać siły:tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego
dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
ooo3rf1.gif

a ja niewyspana,moja mala znowy kaszle:-(ma zapchany nos, juz z tego wychodzila, nie wiem co sie stalo:dry:
zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna:sorry2:

Wszystkiego najlepszego
dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
ooo3rf1.gif

Ja również dokładam się do pięknych życzeń :tak::tak::tak:My dziś na 16:30 jedziemy do ortopedy na usg bioderek mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Wczoraj na Basenie Kacperek miał zły dzień był od razu głodny więc marudny a przed basenem w ogóle nie chciał wsadzić cycka do buzi. 25 min wytrzymał w wodzie ale robiliśmy z nim osobno ćwiczonka bo tych co pani wymyślała to jakoś nie miał ochoty robić :tak::baffled:. Dobra ide zjeść w końcu śniadanko ...

A wiesz co wkurzyłam się :baffled: Miała przyjść pinda jedna dzisiaj i nie przyszła... nawet nie zadzwoniła że nie przyjdzie... Ale następną mam w poniedziałek, ta jest już polecona przez rodzinkę więc mam nadzieję że przyjdzie :dry: i że Wiktor ją polubi! Trzymajcie kciuki!

Współczuję Wam przygód z zębami, u nas to samo, ale jak znam życie to będzie to trwało jeszcze 5 miesięcy jak u Wika, któremu wylazły zęby jak miał 10 miesięcy :happy:

A co z Pati? Women wiesz co u niej?

Misia widocznie tak mialo byc wyszlo na samym poczatku ze jest nieodpowiedzialna.
Mam nadzieje ze sie mylisz z zebami bo u mnie trwa to juz od miesiaca przeszlo ale ostatnio tak nasililo sie ze zwariowac mozna:-D

czesc babule
mam wrazenie ze dawno tu nei pisalam

co do zebow to mojej Mili pierwszy wyszedl jak miala 7 miesiecy
u Hani podejrzewam ze bedzie to 6 mieisac bo o miesiac szybciej zaczela sie slinic od siostry :happy: sie zobaczy
Mila komplet zebow miala mega szybko
miala rok i 8 miesiecy jak miala juz komplet zabkow
i u niej zabkowanie objawialo sie ...zabkiem :-p
normalnie zero jekow,i innych atrakcji
ciekawe jak bedzie z Hanula

Lilka ale zazdroszcze Ci ze u niuni tak fajnie wyszly zabki i zycze Ci zeby z Hania bylo tak samo:tak:

Anineczko ja wiem ze starsze dzieci w wieku Twojego Antka mają bardzo wybujałą wyobraźnie,i czesto wyobrażają sobie postacie,przyjaciela itd.
Mój siostrzeniec Kacperek miał takiego kolegę,nazywał sie WIWAK sam nam mówił,co robi,bawił sie z nim kładł go spac itd.
Ale najlepsza historia była jak miałam 18 lat,Kacperek usiadł mi na kolanach i powiedział dokładnie tak,nie zapomne tego nigdy:

"ciucia WIWAK jest u Ciebie w brzuszku"

Zamarłam,i spojrzałam na mojego faceta z ktorym byłam od 14 roku zycia,no i oboje pomyslelismy o tym samym.Nastepnego dnia robiłam juz test hehe,naszczescie to tylko wyobraźnia dziecka.

Liluś to masz dobrze z ząbkami skoro nie było u Milenki płaczu,może Hanusia też przejdzie bezboleśnie.A jak sie czujesz kochana?Dobrze widze ze to prawie 18 tydzień?

Misia no oby oby to Wisienka miała na mysli,jesli tak to jest mi bardzo miło ze moje posty są przez Was miło czytane......

Heheh Women pewnie zamarlas przez chwile:-Dale bylby numer gdyby test wtedy wyszedl inaczej hahahaha

Wszystkiego najlepszego

dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
ooo3rf1.gif

DAWIDKU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 1000 BUZIAKOW DLA CIEBIE

a ja niewyspana,moja mala znowy kaszle:-(ma zapchany nos, juz z tego wychodzila, nie wiem co sie stalo:dry:
zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna:sorry2:

Kathhe współczuje Ci ja na szczescie po porodzie jak dostalam okres to nic mi nie dolegalo ( a zupelnie inaczej bylo przed ciaza)chyba ze cos sie zmieni nastepnym razem hehehe ale trzymaj sie i zszamaj cos co lubisz to humorek od razu poprawi ci sie.:-D

A u nas nocka minela calkiem calkiem czyli 3 razy wstawalam ehhhh ale mam nadzieje ze w koncu to sie zmieni:sorry2:
Maluszek jak na razie jest pogodny i jego buzka jest sliczna ten antybiotyk dziala w mgnieniu oka:tak:z czego ciesze sie bardzo juz tylko troche zostalomu.
Na 13 ide do fryzjera zrobic sobie wloski ciekawe jak wyjdzie:-Dja mam dlugie wloski ale korci mnie zeby sciac sobie wloski na krotko(tylko nie wiem czy bedzie mi dobrze).Podoba mi sie taka fryzurka
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
Ale ja mam dlugie wloski i jak na razie jestem umowiona na cos takeigo
Fryzury długie włosy. Fryzury - długie włosy
Zobaczymy

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
Witam sie.
U nas nocka super.Mlody jadl o 2:30 i dal sie spokojnie uspic.
Niewiem czy to czasem nie zasluga Vibrucolu i Calpolu.
Dzis wogole nie chcial dac sobie zagladnac w buzke.

Kathe to przez ta pogode dzieciaczki tak choruja.Matce naturze sie troche pomylio.

U nas na szczescie piekne,czyste niebo i cieplutko.
Karina pochwal sie fryzurka jak wrocisz.Tak krotka fajna i nawet latwa do ulozenia.
Ja zapuszczam,po raz kolejny.
Super ,ze Szymciowi schodzi to na policzkach.
Wspolczuje nocki.

Aluska i Women powodzenia na szczepieniach :tak:
Pusia trzymam kciuki za usg ;-)
A co do basenu,moze tez nie mial nastroju na plywanko.

Davidku Sto Lat kochany

Do góry