reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aluśka Women powodzenia na szczepieniu:-) pochwalcie sie wymiarami dzieciaczków po powrocie:-)
Beatka oj to sie bedzie dzis działo na powrót meżusia:-):-)
Karina pochwal sie fryzurką po powrocie:-)
Pusia na pewno wszystko dobrze na USG wyjdzie:-)
Anineczka to sie w końcu wyspałąś:-) po ostatnich dniach:-)
a ja mam lentia ... Kathe ja mam @ i wszystko mnie wnerwia:-) biedna Marysia...:-( może to tylko chwilowy taki katare, taki pochorobowy... dobrze że Kapik grzeczny to się bawimy:-) na obiad robie sobie frytki nic mi się nie chce innego...ehhh
na spacer to nie chce wychodzić bo po tym ostatnim zawianiu młodego sie trochę boję niech mu to przejdzie całkiem ...
a poza tym to pogoda do niczego nie nastraja:-(
Sabinko i Wisienko kochane oczywiście będzie się działo ale mężuś dopiero we wtorek przyjedzie nie mniej jednak od dzisiaj czynię przygotowania hehe:laugh2:;-)

Davidku kochany ciocia gapek składa najserdeczniejsze życzonka z okazji 4 miesiąca

reklama
Dzień Dobry!
A ja super wyspana moje dziecko spało od 20,15 do 6 rano luzik poszłam z nią spać o 21,05:baffled:a co tam mężuś zaraz przyjedzie to bedziemy pewnie siedzieć sobie do późna więc trzeba zebrać siły:tak:

Beatko to co nas okłąmujesz w poprzednim poscie :rofl2::rofl2::rofl2::sorry2: podkreśliłam:-) hihi
a teraz piszesz ze we wtorek:angry::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

Dziękujemy :-D:-D:-D:-D
Amanda krzyczała tylko przy wkłuciu a potem był spokój:tak:...teraz sobie smacznie śpi także mam nadzieję że wszystko będzie w porządku:tak:
Ma już 64,5cm i waży 6230g.... obwód główki i klatki piersiowej 40,5cm :tak::-D:tak:
.....w końcu podwoiła swoją masę urodzeniową....:laugh2::laugh2::laugh2::-p
a ja niewyspana,moja mala znowy kaszle:-(ma zapchany nos, juz z tego wychodzila, nie wiem co sie stalo:dry:
zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna:sorry2:
Kathhe zdróweczka Marysi życzę :tak: oby to przejściowe było...
......ja tam jeszcze @ nie dostałam i nie tęskni mi się za nią ...:laugh2::-p
Pusia oby z bioderkami Kacperka było wszystko w porządku:tak:;-)
Lilka ale mialaś dobrze z Milenką że tak spokojnie przeszła ząbkowanie:tak::tak::tak: też bym tak chciała...;-):-)
Karina
super że antybiotyki pomagają:tak::-)
i buziunia jest już cacy;-):-D:-D
Wisienka bardzo ładnie Ci synuś waży:tak:;-)
.....niezły spryciula z Dawida .. wiedział że się odwrócisz dlatego go olał:-p:tak::laugh2::laugh2:

Sabina dopiero teraz zauważyłam że masz zmienione zdjęcia Kacperka w podpisie:-):-):-)
....ślicznie na nich wygląda... :tak::-):laugh2::laugh2:

Aluska to masz zuch dziewczyne !!! i rowniez ladnie wazy ;-) :-) nie to co moj, ale to dziewczynka to musi byc drobniejsza ;-)

A i nie olewaj wiecej kolegów Davidku:-D:-D:-D

Beata no wlasnie on wiedzial kogo olac :-):-) bo to nasza byla sasiadka, jak jeszcze go na swiecie nie bylo i nie zbyt ja lubilam i jej starsze dzieci, niewychowane takie diably, ze szkoda gadac

byla juz ktoras z was mieszkajacych we wrocku w aquaparku??
Wrocławski Park Wodny

bo ja sie wybieram za tydzien z malym :-):-) a wlasciwie tatusia posle z moja siostra bo ja to bym chyba wszystkich wystraszyla jakbym ubrala sie w bikini :-D:-D

Witam wieczorowo

Byliśmy u ortopedy. Kacper zadowolony:) podobało mu sie USG gadał do pana doktora. Doktor mówi że jest wszystko dobrze ale żeby na noc zakładać dwie pieluszki (bo jeszcze minimalnie brakuje do całkowitego rozwoju bioderek tak jakoś powiedział). Mówił że jak poruszał nogami tak na boki to jest wszystko dobrze wiec nie ma sie czym martwic i do kontroli za 6 tygodni.

Beatko to co nas okłąmujesz w poprzednim poscie :rofl2::rofl2::rofl2::sorry2: podkreśliłam:-) hihi
a teraz piszesz ze we wtorek:angry::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Sabinko no jakoś się nie zrozumiałyśmy jakaś rozkojarzona jestem dzisiaj bo ten alarm mi nawalił i naprawiali mi go.Chciałam zdjęcia powstawiać ale komp mi siada i strony mi się b. wolno otwierają a wszystko ostatnio mi się psuje .Już tak tym razem tęsknię za tym moim że szok jeszcze tak nie miałam.Ale wraca 1 kwietnia wtorek:tak:

reklama
Do góry