wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam
bylismy dzis wazyc malego i wazy juz 7,02
ma dzis 4 m-ce, wiec od urodzenia prawie 4 przytyl :-) grubassek maly
annineczka tu daja 500 funtow, ale nam nie przyznali bo tatus wg, nich za duzo zarabia. teraz za to daja mi child benefit i child tax credit :-)
Beata no pewnie ze trzeba zbierac sily dla mezusia
Davidek bardzo dziekuje cioci Alusi za pamiec i sliczne zyczonka, oraz innym ciociom, ktore sie podlaczyly pod zyczrnia :-):-)
kathe chudzina z Ciebie to mozesz spokojene jesc i jesc ile masz ochote :-)
Aluska, women, powodzenia na szczepieniu !!! i oby maluchy nie mialy reakcji poszczepiennej!!!
pusia jak chodzisz z malym na ten basen to zakladasz tylko huggissy czy na to jeszcze kompielowki??
bylismy dzis wazyc malego i wazy juz 7,02
ma dzis 4 m-ce, wiec od urodzenia prawie 4 przytyl :-) grubassek maly
Wy dostaliscie cokolwiek za urodzenie.My nic
Tutaj nie daja.
annineczka tu daja 500 funtow, ale nam nie przyznali bo tatus wg, nich za duzo zarabia. teraz za to daja mi child benefit i child tax credit :-)
a co tam mężuś zaraz przyjedzie to bedziemy pewnie siedzieć sobie do późna więc trzeba zebrać siły
Beata no pewnie ze trzeba zbierac sily dla mezusia
Wszystkiego najlepszego
dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
Davidek bardzo dziekuje cioci Alusi za pamiec i sliczne zyczonka, oraz innym ciociom, ktore sie podlaczyly pod zyczrnia :-):-)
zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna
kathe chudzina z Ciebie to mozesz spokojene jesc i jesc ile masz ochote :-)
Aluska, women, powodzenia na szczepieniu !!! i oby maluchy nie mialy reakcji poszczepiennej!!!
pusia jak chodzisz z malym na ten basen to zakladasz tylko huggissy czy na to jeszcze kompielowki??