reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

witam

bylismy dzis wazyc malego i wazy juz 7,02 :-D:-D
ma dzis 4 m-ce, wiec od urodzenia prawie 4 przytyl :-) grubassek maly :-D:-D

Wy dostaliscie cokolwiek za urodzenie.My nic :dry:
Tutaj nie daja.:no:

annineczka tu daja 500 funtow, ale nam nie przyznali bo tatus wg, nich za duzo zarabia. teraz za to daja mi child benefit i child tax credit :-)

a co tam mężuś zaraz przyjedzie to bedziemy pewnie siedzieć sobie do późna więc trzeba zebrać siły:tak:

Beata no pewnie ze trzeba zbierac sily dla mezusia :laugh2::laugh2::laugh2:

Wszystkiego najlepszego
dla Dawidka z okazji
skończenia 4 miesiąca
ooo3rf1.gif

Davidek bardzo dziekuje cioci Alusi za pamiec i sliczne zyczonka, oraz innym ciociom, ktore sie podlaczyly pod zyczrnia :-):-)

zbliza mi sie okres i jestem strasznie nabuzowana i wiecznie gloooooooodna:sorry2:

kathe chudzina z Ciebie to mozesz spokojene jesc i jesc ile masz ochote :tak: :-)

Aluska, women, powodzenia na szczepieniu !!! i oby maluchy nie mialy reakcji poszczepiennej!!!

pusia jak chodzisz z malym na ten basen to zakladasz tylko huggissy czy na to jeszcze kompielowki??

reklama
zapomnialam wam napisac najlepszy numer jaki mi maly dzis wyciol :-D:-D:-D
wiec bylismy w tej klinice go zwaczyc i tam pokoj wyglada tak ze jest wielki stol, na nim leza 2 materacyki do zmiany pieluchy a posrodku nich jest waga. Malego sie wazy oczywiscie golutkiego, bez pamersa no i polozylam malego na wage i w tym czasie odwrocilam sie w inna strone, a ten skubaniec zazal sikac i strumien poszedl prosto na chlopczyka, ktory lezal na 2 materacyku :zawstydzona/y: :laugh2: :zawstydzona/y: :laugh2: myslalam ze sie pod ziemie zapadne, a z drugiej strony chcialo mi sie smiac.

witam

bylismy dzis wazyc malego i wazy juz 7,02 :-D:-D
ma dzis 4 m-ce, wiec od urodzenia prawie 4 przytyl :-) grubassek maly :-D:-D

annineczka tu daja 500 funtow, ale nam nie przyznali bo tatus wg, nich za duzo zarabia. teraz za to daja mi child benefit i child tax credit :-)

Beata no pewnie ze trzeba zbierac sily dla mezusia :laugh2::laugh2::laugh2:

Davidek bardzo dziekuje cioci Alusi za pamiec i sliczne zyczonka, oraz innym ciociom, ktore sie podlaczyly pod zyczrnia :-):-)

kathe chudzina z Ciebie to mozesz spokojene jesc i jesc ile masz ochote :tak: :-)

Aluska, women, powodzenia na szczepieniu !!! i oby maluchy nie mialy reakcji poszczepiennej!!!

pusia jak chodzisz z malym na ten basen to zakladasz tylko huggissy czy na to jeszcze kompielowki??

tylko huggisy i nic więcej ...

Aluśka Women powodzenia na szczepieniu:-) pochwalcie sie wymiarami dzieciaczków po powrocie:-)
Beatka oj to sie bedzie dzis działo na powrót meżusia:-):-)
Karina pochwal sie fryzurką po powrocie:-)
Pusia na pewno wszystko dobrze na USG wyjdzie:-)
Anineczka to sie w końcu wyspałąś:-) po ostatnich dniach:-)
a ja mam lentia ... Kathe ja mam @ i wszystko mnie wnerwia:-) biedna Marysia...:-( może to tylko chwilowy taki katare, taki pochorobowy... dobrze że Kapik grzeczny to się bawimy:-) na obiad robie sobie frytki nic mi się nie chce innego...ehhh
na spacer to nie chce wychodzić bo po tym ostatnim zawianiu młodego sie trochę boję niech mu to przejdzie całkiem ...
a poza tym to pogoda do niczego nie nastraja:-(

zapomnialam wam napisac najlepszy numer jaki mi maly dzis wyciol :-D:-D:-D
wiec bylismy w tej klinice go zwaczyc i tam pokoj wyglada tak ze jest wielki stol, na nim leza 2 materacyki do zmiany pieluchy a posrodku nich jest waga. Malego sie wazy oczywiscie golutkiego, bez pamersa no i polozylam malego na wage i w tym czasie odwrocilam sie w inna strone, a ten skubaniec zazal sikac i strumien poszedl prosto na chlopczyka, ktory lezal na 2 materacyku :zawstydzona/y: :laugh2: :zawstydzona/y: :laugh2: myslalam ze sie pod ziemie zapadne, a z drugiej strony chcialo mi sie smiac.

Wisienka hehehe Davidkowi poprostu kolega się nie spodobał i go OLAŁ:-) hihi

dzien dobry!!
pisze po raz drugi bo mnie wywalilo wczesniej:no::wściekła/y::crazy:
wpadam na chwile bo maly usnal,a mam od groma sprzatania-wiec narazie krotko:sorry2:

davidku wszystkiego najleeeeeeeeepszego z okazji ukonczenia kolejnego miesiaca duzo milosci i usmiechu

Anineczko ja wiem ze starsze dzieci w wieku Twojego Antka mają bardzo wybujałą wyobraźnie,i czesto wyobrażają sobie postacie,przyjaciela itd.
Mój siostrzeniec Kacperek miał takiego kolegę,nazywał sie WIWAK sam nam mówił,co robi,bawił sie z nim kładł go spac itd.
Ale najlepsza historia była jak miałam 18 lat,Kacperek usiadł mi na kolanach i powiedział dokładnie tak,nie zapomne tego nigdy:

"ciucia WIWAK jest u Ciebie w brzuszku"

Zamarłam,i spojrzałam na mojego faceta z ktorym byłam od 14 roku zycia,no i oboje pomyslelismy o tym samym.Nastepnego dnia robiłam juz test hehe,naszczescie to tylko wyobraźnia dziecka.

ale mialas jazde-masakra!tez bym skoczyla po test ciazowy:tak::-D

anineczka niestety nie, to jest konto dzieciaka i tylko ono moze wybrac ta kase po 18 roku zycia :sorry2: wejdz sobie na stronke i poczytaj wiecej.
my zdecydowalismy ze bedzie mialo 2 konta, jedno z child trust fund - gwarancja tylko 80% wplaconej kasy i wlasnie jakies inne oszczednosciwe gdzie gwarancja jest 100%. Bo szkoda tego czeku na 250 nie wykozystac i potem w wieku 7 to juz 500., zawsze cos.

dobra teraz mi wytlumacz bo sie zakrecilam z tym 80 i 100%

[/quote]

a dziewczyny powodzenia na szczepieniu
women napisz mi wreszcie jak tam rezultaty twojej diety

dobra teraz mi wytlumacz bo sie zakrecilam z tym 80 i 100%

Asix bo nie wiem czy czytalas regulamin, my z CTF zalozylismy Stakeholder account (wiekszosc bankow tylko te zaklada, jak chcesz wykozystac czek)
no i wiadomo ze ta kase co wplacisz to oni ja inwestuja i na koniec mozesz dostac wiecej, a mozesz tez stracic, nie masz pewnosci i w przypadku straty tylko 80% kasy ktora wplacilas ci zwracaja :sorry2: wiec na to konto nie bedziemy duzo wplacac, jakby co zeby nie stracic.
I dodatwo zakladamy malemu inne konto oszczednosciowe, juz nie z CTF gdzie gwarancja jest 100 % zwrotu kasy ktora wplacilas plus odsetki :tak:

nie wiem co mi sie z czcianka stalo :dry::dry:

nudzi mi sie, pogoda deszczowa ze nic tylko w domu zostalo siedzenie :dry:

wlasnie zadzwonilam do dentysty i umowilam sie na 1 kwietnia i sie okazalo ze moj doktor juz tam nie pracuje :-( a super byl, i taki przeystojniak ze mmmmmmm caly dzien bym mogla u niego na fotelu siedziec ;-):-)

reklama
Do góry