reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Ladnina, no jasne ze jak ktos placi to tez bym takiej pomocy nie odrzucila! Ale zeby odkurzac przed przyjsciem pan sprzatajacych to juz lekka przesada, hehehe nie dziwie sie reakcji meza!

Anineczka masz racje, dziecku trzeba pomoc w nauce nowych rzezcy ale nie nalezy tego przyspieszac! Kazdy maluch jest inny i tez w innym tempie sie rozwija!

Sabinko wlasnie, pokaz co nowego na twojej glowie!

women .... widze ze wisienka ma ubaw naszym kosztem , no coz :-D moze tez sie doczekamy jej zdjecia ;-)

kreci ... nie przejmuj sie :-)

co do siadania to moj tez probuje i czatalam ze mozna pomagac ale bez przesady
ale powinno tak wygladac ze maly jak uchwyci wasze rece to przyciaga glowe do klatki piersiowej i sie tak kuli (tzn jest zawczesnie jezeli glowa sie do tylu odchyla)

Ja mam nie tylko ubaw z was ale tez pozwole wam posmiac sie ze mnie! Wlasnie wstawilam fotki!

Teraz jak juz tak troche sie wkrecilam powtornie w bb to nie mysle tyle o moich dolkach! Dziei wam dziewczynki!!!

A co do siadania, to nic na sile ale calkiem lekcewazyc nowe umiejetnosci albo tylko checi to tez nie wolno!!!

tak o tych kobitach do sprzatania pisalyscie ... to powiem wam ze do kogos kto przychodzi na pare godz. raz lub dwa razy w tygodniu to mozna sie szybko przyzwyczaic ale do ludzi w domu o 7 rano do 7 wieczorem codziennie to juz trudniej niby super sprzataja gotuja itp ale mi bylo straszenie trudno sie przyzwyczaic ... a teraz odkad jestesmy w austrii jestem sama sprzatam gotuje i jest ok , moze nie perfect ale po mojemu

Widze że poruszyłyście temat fryzur ja idę do fryzjera 23.04 i robie sobie włoski tak
Fryzury długie włosy. Fryzury - długie włosy

Tak wogole to mnie dzisiaj głowa te zboli jak cholera kawki juz wypilam ale nic nie daja. Ja dzisiaj siedze w domku chociaz nie najgorsza jest pogoda ale mam lenia:-p
Maluszka wlasnie ubralam i wystawilam na balkon ale matka ze mnie co.....:sorry2:

POZDRAWIAM
KARINA

mirka
zgadzam sie z Toba:tak: Wlasnie mi teraz sie snuje po domu ( u mnie tylko 7 godzin w tyg.) , wkurza mnie to lekko, cholera i tak zle i tak nie dobrze:-p

Jolie
ty nie masz bierzmowania? a ja myslalam ze ty to najwieksza z nas katoliczka i masz wszystkie sakramenty po tym co pisalas na zamknietym :cool2:

Nie mam, bo przed samym bierzmowaniem zaczęłam chodzić do kościoła protestanckiego. I tak aż do ślubu. Mąż jest katolikiem i trudno by nam było żyć na dwa kościoły, ale teraz czasem brakuje mi nabożeństwa. W ogóle rodzice Damiana są osobami głęboko wierzącymi i przeżyli szok, jak się dowiedzieli, że ich syn chce się żenić z protestantką :-p:-p

Teraz jak juz tak troche sie wkrecilam powtornie w bb to nie mysle tyle o moich dolkach! Dziei wam dziewczynki!!!

Kreciku muszę Ci powiedzieć, że ja tęskniłam za Tobą - piszę to bez podlizywania się.

witam

kurcze tak was czytam o tym podnoszeniu i nie zabardzo rozumiem :baffled: ciagniecie maluchy normalnie za rece czy jak :confused: jakas niekumata jestem :cool2::cool2:
ja malego jak podnosze to swoje dlonie pod pachy wkladam. Do siadania jeszcze nie ukladam bo slyszalam wiele opini ze do 6 m-ca nie powinno dziecko siadac. Czasem tylko biore go na kolanka i robie konika jak nic innego juz mi nie pomaga go uspokoic, bo bardzo to lubi :-):-)

Karina ja ci nie powiem ktore najladniejsze, cos strona mi sie wolno dzis laduje :baffled:

Beata super ze goraczki juz nie masz

Jolie ty nie masz bierzmowania? a ja myslalam ze ty to najwieksza z nas katoliczka i masz wszystkie sakramenty po tym co pisalas na zamknietym :cool2:

a propo fotek Nov mama to mnie najbardziej rozbawila fotka women i mirki :cool2:

dzisiaj juz nam odeslali Dannego paszport i Davida akt urodzenia z biura paszportowego i nic wiecej nie napisali, wiec mam nadzieje ze tym razem uznali te fotografie i wkrotce przysla malucha paszport :-):-):-)
juz sie tak nie moge doczekac jak polece do Polski, ze masakra!!! a przez dziecko i jego brak paszportu jestem tu uwizana :baffled:

u nas dzis sliczna pogoda, ide wziasc prysznic, doprowadzic sie do porzadku i spadam na spacerek :-):-)
Wisienko ja 1 lub 2 razy dziennie z pozycji leżącej do siadu za rączki Olę unoszę ale takie zalecenia od pediatry i neurologa generalnie jest ok ale jest b.leniwa i muszę trochę z nią poćwiczyć no i chodzenie bo jedną stópkę podkurcza ale myślę że to indywidualna sprawa ma czas do około 6 miecha
Udanego spacerku :tak:

helo

dziewczyny ja dzis wymiekam :baffled:
juz nad ranem glowa mnie zaczela bolec,co sie obudzialam mnie bolala,dzieciaki dzis ladnie spaly,Milenka do 11.30 :shocked2: a Hania prawie do 12 :shocked2: no wiec pospalam sobie dzisiaj jak nigdy,ale glowa naparza mi nadal :baffled: mimo ze jestem na ibupromie,bo paracetamolu nie mam ....
Lilka ale te twoje dziewczyny to śpiochy my o 5,40 pobódka, kupa , mycie i amciu
jezu a kiedy ja pośpię
a z tym Ibupromem to nie przesadzasz?Liluś nie wolno w ciąży no od jednej nic nie będzie ale uważaj ciutka na siebie:tak:

wpadłąm sie tylko zameldować:-)
gotuję obiadek i mykam do fryzjera....

miłego popołudnia:-)

potem poczytam co u was:-) przepraszam:-(
Sabinko o jaki ładny Kapik w podpisie taki nowy:-D

No a ja poprasowane,naleśniki posmarzone Ola śpi już 3 godzinki czekam na dziadka co mi Michała przywiezie
Karina nie wiem jak to jest ale większość moich koleżanek i ja też za pierwszym razem miałam kryzys w małżeństwie po pierwszym dziecku mówią że często tak bywa.Było b.źle ale teraz jest może nie super bo 13 lat jesteśmy ze sobą i tak trochę rutynowo czsami podchodzimy do życia ale jest ok:tak:Rozmowa działa cuda ale nie jedna

reklama
wiecie co je jestem ciemna blondyka, szyatynka tzn w lato od slonca ma duzo jasniejsze wlosy
znacie moze jakis sposob albo produkt zeby rozjasnic wlosy ale nie chodzi mi o farbowanie

Do góry