reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabinko
oczywiscie , ze jest latte macchiato;-) Ja to juz bez kawy nie potrafie egzystowac;-) Dzieciaki grzecznie sie bawia wiec relaksik wskazany:-)

reklama
Beatko najgłośniej to pewnie ze mnie :-D:laugh2::-D:laugh2::-D

Przepraszam Aluśka ale tak:tak::-Dale naprawdę pozytywnie

Cześć dziewczyny!!!

Dzięki za pamięć u mnie lepiej tzn.zupełnie straciłam głos ale przynajmniej nie czuję się taka rozbita i nie mam gorączki:tak:
Mama odwiozła Michała do przedszkola i poszła zrobić mi zakupy mam zakaz dzisiaj wychodzenia z domu no może to i dobrze chociaż raz będzie mi lżej

Liluś jak byś miała chwilkę zajrzysz na wątek o migracji mam takie tam pytanko

Dzisiaj już ponadrabiam a w międzyczasie obiecane naleśniki muszę zrobić i prasowanko

Dzień dobry.

Chwila dla siebie, czyli siedzę na bb :-D

ZAPROSZENIA ślubne chrzest komunia ze zdjęciem (324675117) - Aukcje internetowe Allegro
Karina mi też się to podoba najbardziej.

W końcu nadrobiłam czytanie, ale za dużo czasu na pisanie nie mam.

Ja też nie mam bierzmowania i ostatnio proboszcz z naszej parafii zachęcał mnie, żebym przystąpiła do sakramentu, a ślub brałam jako niekatoliczka.

Aluśka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce, trochę doroślej, bo z długimi włosami jak nastoletnia mama ;-)

Women dobrze, że z Doriankiem lepiej.

Beata zdrowiej nam.

Też bym chciała panią do sprzątania, bałaganiara ze mnie nieziemska.

Pozdrawiam życząc miłego dnia.

Ach, i składam zaległe życzenia dla solenizantów - Colinku, Elutku wszystkiego naj.

Collinku, wszystkiego najleszego:-)

Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)

Nie mam dużej chaty, ale ja lubię mieć czyściutko, a ostatnio nie wyrabiam, niby codziennie odkurzam, myję podłogi, wycieram kurze, ale jakoś i tak syf się robi. Także pani będzie przychodzć, ja sobie odpocznę albo pójdę na spacerek:-) Życie od razu jest pięniejsze:-)

Mam pytanko. Czy czasem podnosicie już swoje pociechy za rączki do siadania???:confused:

Nie podnoszę, bo Inga tego nie lubi. Próbuje się podnosić, ale sama, a ja nie chcę jej zmuszać. Na wszystko przyjdze pora:-)

No dobra teraz trochę popiszę sorry jak kogoś pominęłam ale jestem normalnie tak wykończona że kawa od rana leży a ja jej zapomniałam wypić
Pojechałam do lekarza ze sobą czekałam ok 50 mni mimo iż byłam pierwsza tak mnie nerw brał ale mam niewielkie zmiany w oskrzelach i prawie już nie mówię mam takie zapalenie krtani, dostałam antybiotyk.Poczekam jeszcze do jutra jak będzie gorzej to wezmę.Z Olą też popołudniu u pediatry byłam bo ma duszności od kaszlu ale osłuchowo jest lepiej.Moja mama wczoraj została z dzieciakami i przez bitą godzinę Olka tak się darła jak wyszłam że mama już chciała po mnie dzwonić bo nie dawała sobie rady a co dziwne zaczęła płakać jak zobaczyła mnie ubraną w płaszczu gotową do wyjścia masakra.Wróciłam po 23 bo na kolację zostałyśmy z kumpelami zaproszone a Ola jak babcia wyszła obudziła się i musiałam z nią leżeć w łóżku trzymała mnie za palec prawie całą noc.Jestem ciekawa jak będzie potem ale muszę częściej ją zostawiać z babcią bo niedługo to wysrać sama się nie będę mogła:wściekła/y:.
Dieciaki już usnęły a tego posta już od 3 godzin piszę dzisiaj mam dość już tego dnia

No to nieciekawie. Oby szybciutko Ci przeszło:-) Współczuje choróbska. Trzymaj się ciepło:-)

Witam,jestem tu nowa,przeszukuję Internet w poszukiwaniu dań dla córeczki,która urodziłasię 6 listopada,może wy coś wiecie?ile wasze niunie ważą?bo moja 6200 gram

Witaj Julcia:-) Moja Inga waży 7 kg (ur. 31.X)

Ja niedługo mykam na spacerek, bo mnie moja śpiewaczka zaraz dobije;-)

reklama
Witam Kobitki :-D
Amanda pierwszą nockę w nowej pieluszce ortopedycznej zniosła bardzo dobrze :tak: ....nie za bardzo jednak jej się to podoba ale cóż jak mus to mus :confused:

Na razie spacerek sobie odpuścimy bo idziemy dzisiaj na to usg przyciemiączkowe (czy jakoś tak) na 13.45 więc później napisze Wam jak było:blink:

Przepraszam Aluśka ale tak:tak::-Dale naprawdę pozytywnie
Beatka nie masz za co przepraszać;-) przecież właśnie o to chodziło żeby się pośmiać :-D:laugh2::rofl2:

Aluśka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce, trochę doroślej, bo z długimi włosami jak nastoletnia mama ;-)
jolie dziękuję bardzo :-):-):-);-);-):rofl2:

Do góry