reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
mniam mnia Ladinka:-) uwielbiam taką kaweczkę:-)
Beata34
Fanka BB :)
Beatko najgłośniej to pewnie ze mnie
Przepraszam Aluśka ale takale naprawdę pozytywnie
Cześć dziewczyny!!!
Dzięki za pamięć u mnie lepiej tzn.zupełnie straciłam głos ale przynajmniej nie czuję się taka rozbita i nie mam gorączki
Mama odwiozła Michała do przedszkola i poszła zrobić mi zakupy mam zakaz dzisiaj wychodzenia z domu no może to i dobrze chociaż raz będzie mi lżej
Liluś jak byś miała chwilkę zajrzysz na wątek o migracji mam takie tam pytanko
Dzisiaj już ponadrabiam a w międzyczasie obiecane naleśniki muszę zrobić i prasowanko
jolie
Tymkowa mama
Dzień dobry.
Chwila dla siebie, czyli siedzę na bb
ZAPROSZENIA ślubne chrzest komunia ze zdjęciem (324675117) - Aukcje internetowe Allegro
Karina mi też się to podoba najbardziej.
W końcu nadrobiłam czytanie, ale za dużo czasu na pisanie nie mam.
Ja też nie mam bierzmowania i ostatnio proboszcz z naszej parafii zachęcał mnie, żebym przystąpiła do sakramentu, a ślub brałam jako niekatoliczka.
Aluśka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce, trochę doroślej, bo z długimi włosami jak nastoletnia mama ;-)
Women dobrze, że z Doriankiem lepiej.
Beata zdrowiej nam.
Też bym chciała panią do sprzątania, bałaganiara ze mnie nieziemska.
Pozdrawiam życząc miłego dnia.
Ach, i składam zaległe życzenia dla solenizantów - Colinku, Elutku wszystkiego naj.
Chwila dla siebie, czyli siedzę na bb
ZAPROSZENIA ślubne chrzest komunia ze zdjęciem (324675117) - Aukcje internetowe Allegro
Karina mi też się to podoba najbardziej.
W końcu nadrobiłam czytanie, ale za dużo czasu na pisanie nie mam.
Ja też nie mam bierzmowania i ostatnio proboszcz z naszej parafii zachęcał mnie, żebym przystąpiła do sakramentu, a ślub brałam jako niekatoliczka.
Aluśka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce, trochę doroślej, bo z długimi włosami jak nastoletnia mama ;-)
Women dobrze, że z Doriankiem lepiej.
Beata zdrowiej nam.
Też bym chciała panią do sprzątania, bałaganiara ze mnie nieziemska.
Pozdrawiam życząc miłego dnia.
Ach, i składam zaległe życzenia dla solenizantów - Colinku, Elutku wszystkiego naj.
Beata34
Beatko
uratowalas moj obiad!! Siedzie i dumam co mam zrobic, bo w lodowce swiatlo no i nalesniki mi podsunelas;-)
No czasami coś prostego a jaka radocha
Beata34
Lecę poprasować
bira
Listopadowe mamy'07
Collinku, wszystkiego najleszego:-)
Nie mam dużej chaty, ale ja lubię mieć czyściutko, a ostatnio nie wyrabiam, niby codziennie odkurzam, myję podłogi, wycieram kurze, ale jakoś i tak syf się robi. Także pani będzie przychodzć, ja sobie odpocznę albo pójdę na spacerek:-) Życie od razu jest pięniejsze:-)
Nie podnoszę, bo Inga tego nie lubi. Próbuje się podnosić, ale sama, a ja nie chcę jej zmuszać. Na wszystko przyjdze pora:-)
No to nieciekawie. Oby szybciutko Ci przeszło:-) Współczuje choróbska. Trzymaj się ciepło:-)
Witaj Julcia:-) Moja Inga waży 7 kg (ur. 31.X)
Ja niedługo mykam na spacerek, bo mnie moja śpiewaczka zaraz dobije;-)
Kurde laski...już któraś wcześniej pisała, że będzie miala kobitkę do sprząania. co wy macie takie duże chaty czy co?;-)
Nie mam dużej chaty, ale ja lubię mieć czyściutko, a ostatnio nie wyrabiam, niby codziennie odkurzam, myję podłogi, wycieram kurze, ale jakoś i tak syf się robi. Także pani będzie przychodzć, ja sobie odpocznę albo pójdę na spacerek:-) Życie od razu jest pięniejsze:-)
Mam pytanko. Czy czasem podnosicie już swoje pociechy za rączki do siadania???
Nie podnoszę, bo Inga tego nie lubi. Próbuje się podnosić, ale sama, a ja nie chcę jej zmuszać. Na wszystko przyjdze pora:-)
No dobra teraz trochę popiszę sorry jak kogoś pominęłam ale jestem normalnie tak wykończona że kawa od rana leży a ja jej zapomniałam wypić
Pojechałam do lekarza ze sobą czekałam ok 50 mni mimo iż byłam pierwsza tak mnie nerw brał ale mam niewielkie zmiany w oskrzelach i prawie już nie mówię mam takie zapalenie krtani, dostałam antybiotyk.Poczekam jeszcze do jutra jak będzie gorzej to wezmę.Z Olą też popołudniu u pediatry byłam bo ma duszności od kaszlu ale osłuchowo jest lepiej.Moja mama wczoraj została z dzieciakami i przez bitą godzinę Olka tak się darła jak wyszłam że mama już chciała po mnie dzwonić bo nie dawała sobie rady a co dziwne zaczęła płakać jak zobaczyła mnie ubraną w płaszczu gotową do wyjścia masakra.Wróciłam po 23 bo na kolację zostałyśmy z kumpelami zaproszone a Ola jak babcia wyszła obudziła się i musiałam z nią leżeć w łóżku trzymała mnie za palec prawie całą noc.Jestem ciekawa jak będzie potem ale muszę częściej ją zostawiać z babcią bo niedługo to wysrać sama się nie będę mogła.
Dieciaki już usnęły a tego posta już od 3 godzin piszę dzisiaj mam dość już tego dnia
No to nieciekawie. Oby szybciutko Ci przeszło:-) Współczuje choróbska. Trzymaj się ciepło:-)
Witam,jestem tu nowa,przeszukuję Internet w poszukiwaniu dań dla córeczki,która urodziłasię 6 listopada,może wy coś wiecie?ile wasze niunie ważą?bo moja 6200 gram
Witaj Julcia:-) Moja Inga waży 7 kg (ur. 31.X)
Ja niedługo mykam na spacerek, bo mnie moja śpiewaczka zaraz dobije;-)
reklama
Witam Kobitki
Amanda pierwszą nockę w nowej pieluszce ortopedycznej zniosła bardzo dobrze ....nie za bardzo jednak jej się to podoba ale cóż jak mus to mus
Na razie spacerek sobie odpuścimy bo idziemy dzisiaj na to usg przyciemiączkowe (czy jakoś tak) na 13.45 więc później napisze Wam jak było
Amanda pierwszą nockę w nowej pieluszce ortopedycznej zniosła bardzo dobrze ....nie za bardzo jednak jej się to podoba ale cóż jak mus to mus
Na razie spacerek sobie odpuścimy bo idziemy dzisiaj na to usg przyciemiączkowe (czy jakoś tak) na 13.45 więc później napisze Wam jak było
Beatka nie masz za co przepraszać;-) przecież właśnie o to chodziło żeby się pośmiaćPrzepraszam Aluśka ale takale naprawdę pozytywnie
jolie dziękuję bardzo :-):-):-);-);-)Aluśka, bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurce, trochę doroślej, bo z długimi włosami jak nastoletnia mama ;-)
Podziel się: