Beata34
Fanka BB :)
Ale mnie ścięło na spanko idę
Dobranoc
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do bierzmowania to chciałam dodać że jak byłam umawiać sie na chrzest to przede mną była kobieta która na chrzestnego wybrała kogoś innej wiary i ksiądz powiedział że wtedy on nie będzie nazywał się "chrzestnym" tylko "świadkiem chrztu"...jak zwał tak zwał ale na to samo wychodzi....Women i Wisienko mnie ksiądz powiedział, że aby być chrzestnym albo chrzestną nie trzeba mieć wcale bierzmowania!!!
Tylko, że to księży wymysł. Co parafia to inny ksiądz.
Ale "przepisy" sa że nie tzreba mieć bierzmowania:-)
Anulka ja też zaczełam czasem brać małego do siadania bo strasznie się rwie, ale się bałam że to za wcześnie. a lekarki zapomniałąm zapytać a dziś byłam na kontroli...no coż mam już chyba sklerobulioze....;-)
Beatko najgłośniej to pewnie ze mnieJa też się chichrałam wczoraj
Witaj Kreciku
Karina mi się to zaproszenie bardzo podoba ...niezła pamiątka :-):-)Znalazłam TRZY rodzaje zaproszeń które wpadły mi w oko powiedzcie które podoba Wam się???????????????????????????//:-)
ZAPROSZENIA ślubne chrzest komunia ze zdjęciem (324675117) - Aukcje internetowe Allegro
KARINA
Witaj JulciaWitam,jestem tu nowa,przeszukuję Internet w poszukiwaniu dań dla córeczki,która urodziłasię 6 listopada,może wy coś wiecie?ile wasze niunie ważą?bo moja 6200 gram
Jak pora?Tak, tak... wczesniej sie balam, ale w ub. piatek na szczepieniu lekarka mowila, ze juz na to pora... i od zeszlego piatku nasz Oskarus juz siada, robi to super i jest baaardzo szczesliwy - w koncu swiat z pozycji siedzacej wyglada inaczej
wisienka moi bracia (18 i 20 lat) też nie ma ją bierzmowania bo stwierdzili że im to nie jest potrzebne
Ja też ostatnio tak Amandę trzymałam za rączki że się podciągała do siadu niezłą radochę jej to sprawiało teraz sama próbuję się tak podnosić i się strasznie napręża albo jak jest przykryta kołderką to łapie paluszkami i probuje się podciągnąć ale nie bardzo je to pomaga w siadaniu :-)
Larvuniu zabiegana super mamuśka Trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą ;-)
Co do bierzmowania to chciałam dodać że jak byłam umawiać sie na chrzest to przede mną była kobieta która na chrzestnego wybrała kogoś innej wiary i ksiądz powiedział że wtedy on nie będzie nazywał się "chrzestnym" tylko "świadkiem chrztu"...jak zwał tak zwał ale na to samo wychodzi....
Beatko najgłośniej to pewnie ze mnie
Mój Musio sam podciaga się do siedzenia a jak leżey w łóżeczku to chwyta się od góry szczebelek i pdociaga do góry główke z klatką piersiową żeby zerknąć co się dzieje za łóżeczkiem:-)
Karina mi się to zaproszenie bardzo podoba ...niezła pamiątka :-):-)
hallo;-)
u nas pogoda pod psem, nic mi sie nie chce, ciagle bym spala...
Jakos sie nie rozpisalyscie;-)
larvuniu
nie lam sie kobieto, przyjdzie wiosna i wszystko sie zmieni;-)
karina
rozm. 80 to jest na roczne dziecko;-) Takie zaproszenia to sama mozesz sobie wydrukowac;-)
Anulka
Oskarek sam siada??? Moj Vincent dawno sie rwie do siadania, ale jeszcze mu daleko do samodzielnosci w tej dziedzinie.
julcia
moje blizniaki urodzily sie tez 6 listopada waza teraz obydwaj prawie 7 kg.