reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dziękujemy za piękne życzonka :biggrin2:

U nas uroczystość była bardzo skromna, byli dziadkowie i chrzestna i to wszystko. Wczoraj do 2:00 w nocy robiłam torta, mimo zmęczenia i ogólnego zniechęcenia muszę przyznać że udało mi się wyrzeźbić przyzwoity tort. A miałam zamawiać, ale za późno złożyłabym zamówienie bo dopiero wczoraj mi się przypomniało że torta chcę a oni potrzebują 48 h na zrobienie torta - no cóż mi się udało w 2 godziny.
W każdym bądź razie Wiktorowi się podobało, pięknie zdmuchnął na raty świeczki i zeżarł kawałek torta. Specjalnie dla niego użyłam kremu truskawkowego i powiedziałam że to "Tubisiowy krem" :-p
Zdjęć niewiele, jak zwykle musiałam przypominać mojemu małżowi że istnieje coś takiego jak aparat i że ma cykać fotki synowi.

Igor mnie dzisiaj normalnie wnerwia, sorry ale dzisiaj mam po prostu anty macierzyńskie podejście jak mi cały czas jęczy i żyć nie daje. Wisi na cycku, już dawno się nie czułam tak uwiązana. Nawet teraz skrzeczy, a mogłaby cholera pójść "po bożemu" spać :crazy:

Marzę tylko o tym żeby w końcu obejrzeć 2 odcinek Lostów 4 serii i pójść spać.

reklama
hej hej babeczki

mialam pracowity dzien
umylam wszystkie okna i samochod
pisalam wam ze K.kupil mi ran do picia? ochyda!!

a test?:sorry: dzieki dziewczyny za kibicowanie,ale pokibicujecie do poniedzialku bo nie pojechalismy do miasta na zakupy bo...firma K.jakims cudem opoznia sie z wyplata:wściekła/y: a planowalismy zrobic wieksze zakupy wiec zostalismy w domu,w poniedzialek K.ma wolne,jedziemy z Hania na pierwsze szczepienie to wtedy zachaczymy o centrum
sama jestem ciekawa.....

sorki ze wczensiej nie weszlam ale nie mialam kiedy

buziaki i do jutra

hehe lilka ales nam narobila, biedne musimy trwac w niepewnosci ;-)

misia fajnie ze imprezka udana, a co do lostow to ja juz sie nie moge doczekac az zobacze odcineczki dwa 4 seri jak juz wroce do waw, na naszym ti vi wielkim jes jes jes

wisienka gratuluje wygranej!!!

larvunia nie pozwalaj malego rozbudzac a jak rozbudzaja to oddaj i popros zeby teraz sie zajeli i ululali spowrotem :tak:

Dzień dobry:-)

Haniu Lilki i MArcelku Larvuni naj naj dla trzymiesięczniaków:-)
dużo zabawek :-) i czego tylko pragniecie
Lilka no to kurcze my tutaj czekamy na wynik testowanka a Ty nas trzymasz w niepewnosci dalej...:-)
Wisienka no no piekna wygrana:-D
Misia super ze sie udały urodzinki:-)
Anineczka wrzucaj fotki :-) pokoiku:-)
Mirka co do mleczka mod. to Ci powiem że przez pierwsze kilka dni karmienie nim Kapika to była prawdziqwa katorga...nie chciał jeść pluł złościł się masakraaaaaaa czasami to prawie godzinę jadł buuu ale jak się przyzwyczaił to juz było ok:-) i wtedy znowu mu moje przestało smakować:-) heheh ehh te dzieci:-)
Larvunia bidulko to Ci rodzice narobili..ale dobrze że usnął Marcelek szybciutko..
Pusia i co wybudzałaś Kacperka? ja bym go zostawiła:-) a Ty go kąpiesz codziennie?
Mój na szczęscie wie że jest noc i nie wazne czy jest kapany czy nie to i tak budzi sie 1 i 5:-)
Anulka mój Kapik też zawsze na spacerze śpi:-) heheh nie wazne dla niego czy dopiero wstał i tak śpi;-)heh dzis już 2 raz idzie z nami do kościoła:-) ale dopiero dziś mamy ładną pogode.........
Pati super że dzień i wieczór sie udałY;-)
Bira tak mi się przypomniał jak pisałas o wrzeszczeniu że Kapik ma taką jedną małpkę na macie zawieszoną i jak się go położy centralnie pod nią to tak na nia krzyczy że normalnie w szoku jestem:) heh

Kunda Women udanych chrzcin:tak::tak:

a u nas wieczorek się udał:-) heheh kąpiel z hydromasażykiem + wineczko w wannie:-) miodzio;-) a potem to już nie musze pisać:-) hehehhe

Witam :) My po niedzielnym sniadanku :)
Kacperek smacznie sobie śpi :).

Haniu i Marcelku mnóstwo buziaków i wszystkiego co najlepsze

Sabinko
Kacperka jednak nie obudziłam szkoda mi było i spał od 20 do 3:20 :). Co do kąpieli to tak kąpie go codziennie (on to uwielbia i lepiej mu się śpi no i jest czyściutki:-) )
Lilka ale nas przytrzymałaś :rofl2:

Haniu i Marcelku samych wspaniałości i słodkiego mleczka z okazji 3 mc!!!
exgirlbabygiftbasketxl3fv9.jpg

reklama
dzien dobry

sabinko...to mnie pocieszylas z tym mlekiem ... tez mysle ze sie przyzwyczai ... poki co nie ma tragedii mam mleko w pieriach i pomalu bede go do butli przyzwyczajac no i do tego smaku ... bedzie ok

Haniu , Marcelku .............. gratulacje

Do góry