reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wszystkiego Najlepszego dla
Hanusi i Marcelka !!!!!!

My dzisiaj rowniez bylismy na spacerku, pojechalismy na drugi koniec Norwich nad jeziorko, zrobilam pare fotek, wieczorkiem wstawie do galerii :tak::-)
pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko :)))

kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie :sorry:

anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku

reklama
wszystkim kochany ciotuniom dziekujemy za pamiec i piekne zyczenia!!!:-):-):-):-)

Kathe super ze Marysia ma rechabilitacje w domku,bedzie napewno dobrze;-):-)

Anulka no nie smuc sie,z facetami tak bywa:sorry:moj np.dzis stwierdzil ze czemu taka zmeczona jestem,przezciez caly czas odpoczywam:szok::-D (nie wiem juz czy sie smiac czy plakac)

Wisienka co ja za suwaczek widze!!:szok::szok::-D:-D

na kiedy termin??

my jak sie wczesniej nie zabijemy to slub koscielny planujemy w 2009 w lipcu 25:-p:-p

Anulka no nie smuc sie,z facetami tak bywa:sorry:moj np.dzis stwierdzil ze czemu taka zmeczona jestem,przezciez caly czas odpoczywam:szok::-D (nie wiem juz czy sie smiac czy plakac)

Wisienka co ja za suwaczek widze!!:szok::szok::-D:-D

na kiedy termin??

my jak sie wczesniej nie zabijemy to slub koscielny planujemy w 2009 w lipcu 25:-p:-p

lilka zaczelam czytac twojego posta i ja zaczelam sie smiac na tekst twojego meza :laugh2: ze az moj sie zaciekawil to mu powiedzialam i ze nie wiesz czy masz sie smiac czy plakac, a on to krotko skomenotwal : rozwod :-p:-D
on wie ze jakby mi tak powiedzial to bym sie nie odzywala do niego

a termin mamy zaplanowany na 23.08.2008 jeden dzien przed jego urodzinkami :-) a 5 po moich :-D:-D

dziewczyny nosicie bizuterie :confused: bo ja chyba musze zrezygnowac :-(
.
juz nie raz mi sie zdarzylo zadrapac malego zegarkiem wiec uzywam tylko na wyjscia, a dzis sie mega przestraszylam bo zadrapalam jego glowke moim pierscionkiem zareczynowym, ma szrame na ok 4cm ze az krew zaczela leciec :-( i kolczyki tez juz sobie inne zamowilam przez neta bo wisiorki i kolka to on mi ciagnie ze kiedys bym ucho mogla stracic,...

wisienkaa1 ja nosze pierścionek zaręczynowy i obrączkę póki co bez szkód dla Kacperka ;-)

wisienkaa1 Gratuluje ustalonej daty:tak:

Kathe wszystko będzie dobrze z Marysią:-) szybko wyeliminujecie te kręcze i napięcie:-) napewno:-)
Anulka bidulko będzie dobrze...ja zawsze najlepiej lubię sie godzić z mężusiem:p
Wisienko no no no ot bedziemy miec weselicho wirtualne na BB:-) liczymy na torcika hehe:-) co do biżuteri..ja nosze i narazie nic Kapikowi nie zrobiłam na szczęście...

Haniu, Marcelku, wszystkiego naj, naj:-):-)

Kathe gratuluję zdanej sesji. Super, że macie fajna rehabilitantkę. Lada moment i zapomnicie o tym wszystkim:-)

Anulka, głowa do góry:-) Jutro będzie lepszy dzień:-)

Women, Kunda, jak po chrzcinach?

A nas dzisij nudy. Byłyśmy z Inusią na spaceku, uówiłyśmy się moją mamą do chińczyka, a jakoś tak dnia nie miałam. Do tego oczywiście zwalii się teście:wściekła/y: Jessssu jak ja ich nie znoszę... Moje dziecko chyba też bo wyła całą ich wizytę...

A w środę wraca mój małż:-):-):-) już sę doczekać nie mogę:-)

reklama
pusia, sabina dzieki za odpowiedzi :-)

widze ze tylko ja mam takiego niesfornego synka ze zawsze mi sie jakos ruszy czy cos ze przez przypadek nadziewa sie na moja bizuterie :-( i zazwyczaj przy karmieniu jak sie miota i odwraca glowe na wszystkie strony :sorry:

mi sie dzis nudzi ze szok,:confused2: moj facet gra w xbox360 ktory jest podlaczony do duzego tv wiec mi tylko komp zostal, wiec sorry za dzisiejsze zasmiecanie ekranu :zawstydzona/y: jutro ma mi przyjsc dostawa z moja ulubiona gra :-):-) wiec juz mnie mniej bedzie bo bede zajeta :-p pewnie sie cieszycie :laugh2:

bede tylko zagladac zeby sprawdzic jak tam lilka :rofl2:

p.s wlasnie podszedl do mnie moj facet, dal buziaka i przeprosil ze sie ze mna nie kocha :szok: nie wiem o co mu chodzi, ja zadnych aluzji ani nic nie dawalam ...

Do góry