reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wszystkiego Najlepszego dla
Hanusi i Marcelka !!!!!!

My dzisiaj rowniez bylismy na spacerku, pojechalismy na drugi koniec Norwich nad jeziorko, zrobilam pare fotek, wieczorkiem wstawie do galerii :tak::-)
pogoda rewelacyjna - 17 stopni, bylo cieplutko i milutko :)))

kathe to super ze masz rehabilitacje w domku, my w srode jedziemy do szpitala spotkac sie z rehabilitanka, ciekawe co powie :sorry:

anulka to ladnie narozrabialas ;-) ale glowa do gory na pewno wieczorkiej jak nie juz bedzie wszystko w porzadku

reklama
wszystkim kochany ciotuniom dziekujemy za pamiec i piekne zyczenia!!!:-):-):-):-)

Kathe super ze Marysia ma rechabilitacje w domku,bedzie napewno dobrze;-):-)

Anulka no nie smuc sie,z facetami tak bywa:sorry:moj np.dzis stwierdzil ze czemu taka zmeczona jestem,przezciez caly czas odpoczywam:szok::-D (nie wiem juz czy sie smiac czy plakac)

Wisienka co ja za suwaczek widze!!:szok::szok::-D:-D

na kiedy termin??

my jak sie wczesniej nie zabijemy to slub koscielny planujemy w 2009 w lipcu 25:-p:-p

Anulka no nie smuc sie,z facetami tak bywa:sorry:moj np.dzis stwierdzil ze czemu taka zmeczona jestem,przezciez caly czas odpoczywam:szok::-D (nie wiem juz czy sie smiac czy plakac)

Wisienka co ja za suwaczek widze!!:szok::szok::-D:-D

na kiedy termin??

my jak sie wczesniej nie zabijemy to slub koscielny planujemy w 2009 w lipcu 25:-p:-p

lilka zaczelam czytac twojego posta i ja zaczelam sie smiac na tekst twojego meza :laugh2: ze az moj sie zaciekawil to mu powiedzialam i ze nie wiesz czy masz sie smiac czy plakac, a on to krotko skomenotwal : rozwod :-p:-D
on wie ze jakby mi tak powiedzial to bym sie nie odzywala do niego

a termin mamy zaplanowany na 23.08.2008 jeden dzien przed jego urodzinkami :-) a 5 po moich :-D:-D

dziewczyny nosicie bizuterie :confused: bo ja chyba musze zrezygnowac :-(
.
juz nie raz mi sie zdarzylo zadrapac malego zegarkiem wiec uzywam tylko na wyjscia, a dzis sie mega przestraszylam bo zadrapalam jego glowke moim pierscionkiem zareczynowym, ma szrame na ok 4cm ze az krew zaczela leciec :-( i kolczyki tez juz sobie inne zamowilam przez neta bo wisiorki i kolka to on mi ciagnie ze kiedys bym ucho mogla stracic,...

wisienkaa1 ja nosze pierścionek zaręczynowy i obrączkę póki co bez szkód dla Kacperka ;-)

wisienkaa1 Gratuluje ustalonej daty:tak:

Kathe wszystko będzie dobrze z Marysią:-) szybko wyeliminujecie te kręcze i napięcie:-) napewno:-)
Anulka bidulko będzie dobrze...ja zawsze najlepiej lubię sie godzić z mężusiem:p
Wisienko no no no ot bedziemy miec weselicho wirtualne na BB:-) liczymy na torcika hehe:-) co do biżuteri..ja nosze i narazie nic Kapikowi nie zrobiłam na szczęście...

Haniu, Marcelku, wszystkiego naj, naj:-):-)

Kathe gratuluję zdanej sesji. Super, że macie fajna rehabilitantkę. Lada moment i zapomnicie o tym wszystkim:-)

Anulka, głowa do góry:-) Jutro będzie lepszy dzień:-)

Women, Kunda, jak po chrzcinach?

A nas dzisij nudy. Byłyśmy z Inusią na spaceku, uówiłyśmy się moją mamą do chińczyka, a jakoś tak dnia nie miałam. Do tego oczywiście zwalii się teście:wściekła/y: Jessssu jak ja ich nie znoszę... Moje dziecko chyba też bo wyła całą ich wizytę...

A w środę wraca mój małż:-):-):-) już sę doczekać nie mogę:-)

reklama
pusia, sabina dzieki za odpowiedzi :-)

widze ze tylko ja mam takiego niesfornego synka ze zawsze mi sie jakos ruszy czy cos ze przez przypadek nadziewa sie na moja bizuterie :-( i zazwyczaj przy karmieniu jak sie miota i odwraca glowe na wszystkie strony :sorry:

mi sie dzis nudzi ze szok,:confused2: moj facet gra w xbox360 ktory jest podlaczony do duzego tv wiec mi tylko komp zostal, wiec sorry za dzisiejsze zasmiecanie ekranu :zawstydzona/y: jutro ma mi przyjsc dostawa z moja ulubiona gra :-):-) wiec juz mnie mniej bedzie bo bede zajeta :-p pewnie sie cieszycie :laugh2:

bede tylko zagladac zeby sprawdzic jak tam lilka :rofl2:

p.s wlasnie podszedl do mnie moj facet, dal buziaka i przeprosil ze sie ze mna nie kocha :szok: nie wiem o co mu chodzi, ja zadnych aluzji ani nic nie dawalam ...

Do góry