reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam

Mateusz drze sie na ojca,bo ten jeszcze spi :-D
Ja z Antkiem juz wstalismy i ogladamy bajke.

Haniu i Marcelku wszystkiego co najlepsze z okazji wkroczenia w czwarty miesiac.

Sabinko pozniej wkleje zdjecia.
Antek zachwycony rano pokazywal mi jak on to ma swietny i fajowy pokoik.Bawil sie sam cichutko a mamcia wala sie na jego wyrko i przysypiala:-D

Women i Kunda
udanych imprezek.

Mateusz juz strasznie sie drze,prawie placze a ojciec dalej spi :angry::angry:
Nic go nie ruszy :crazy:

reklama
Dzień dobry:tak::tak::tak:

My zaraz idziemy na spacerek :tak:;-) korzystać z pięknej pogody i towarzystwa małżonka :tak:

:-D:-D:-DWszystkiego najlepszego dla Hani i Marcelka z okazji skończenia 3 miesięcy :-D:-D:-D

1694kl0.gif

sabina, pusia, pati, mirka, anineczka, anulka, aluska....
kochane ciocie BARDZO BARDZO BARDZO Marcelek dziekuje :tak::-D:-D:-D

czesc mamcie, tesknilyscie??:-)
nie pisalam dlugo bo mielismy kociol z mala i musialam sie odstresowac.Mala ma wzmozone napiecie miesniowe, lekka asymetrie i lekki krecz, rehabilitujemy ja prywatnie w domu i sa to delikatne cwiczonka ktore wykonuje rehabilitantka a my mala mamy tylko nosic i ukladac, przewijac w specyficzny sposob. Miala USG I EEG i wszystko wyszlo dobrze wiec wykluczamy sprawy neurologiczne/ Generalnie te cwiczenia moga trwac nawet i pol roku ale pozniej wogule nie bedzie sladu po napieciu i mala dorowna rowiesnikom. Jest kochanym radosnym dzieciaczkiem, tylko troszke spietym:-);-)zdjecia wkleilam do naszej klasy.ide czytac co u was bo dluugo mnie nie bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:aha i ZDALAM SESJE !!!zostal mi tylko jeden semestr i pisanie pracy mgr:-D

poczytalam co u was;-)
my jedziemy na samym cycu do 6 miesiąca :tak:
ja tez tak planuje z tym ze od 6tego chce wprowadzac nowe jedzonko i dalej cyc

witam wieczorowa pora
u nas spokojna sobota troche ogrod przygotowalismy na wisosne ..... zalozalismy dach na nasza 'pegole' i od razu chce sie wyjsc na taras

mielismy tez dzis premiere melka modyfikowanego .... maly niechcial jesc z butli i chyba mu nie smakowalo ale jakos troche piersi troche butli i wypil 50 ml + piers
spi juz od 20.15 zobaczymy jakie beda skutki
musi sie po woli przyzwyczaic do butli bo ja pomalu chce konczyc karmienie piersia

ok ....zbieram sie ... moze dzis cos z mezem ...mrrrr
pa
a dlaczego chcesz juz konczyc??

my dzis po spacerku juz. Wczoraj byla pani rehabilitantka, fajna mloda dziewczyna, teraz jest w ciazy z drugim dzieckiem, Marysia ja polubila. Ja teraz mam praktyki w liceum w ktorym kiedys sie uczylam:-)Mam nadzieje ze nie beda mnie trzymac tam cale dwa tygodnie tylko uda mi sie z nimi jakos zagadac:)
lilka no nie trzymaj tak w niepewnosci za bardzo jutro:D

kathhe na pewno będzie dobrze z Malutką :)

My byliśmy dziś w kościółku (Kacper był pierwszy raz w kościele we Wrocławiu) ale była piękna pogoda Kacper przespał całą mszę. Pospacerowaliśmy troszkę, potem pyszny obiadek. Po obiadku Kacper usnął a rodzice ... :) wykorzystali chwilę na przyjemności hihi i potem razem jeszcze wszyscy pospaliśmy z godzinkę. Miło było. Teraz Kacper zabawia sie zabawkami i coś do nich dyskutuje :)

Kathe, gratuluje sesji do przodu:tak: i super, ze udalo sie, ze rehabilitacjia Marysi bedzie w domku, bedzie wszystko dobrze:tak::tak:

Pusia, no no... widze, ze nie proznowaliscie jak synus spal:-p:-p:-p

U nas dzis spacerek byl po parku, byla piekna pogoda:-) mielismy pojsc -wracajac- do kawiarni na lody... ...ale Oskarus sie obudzil i zaczal juz stekac, kwekac... i trzeba bylo zmykac do domu:-:)-(

a tak w ogole, to mam kryzys...:-:)-:)-( poklocilam sie przed chwila z mezem i jakos tak czuje sie fatalnie, wiem, ze to ja nabroilam, ale jest mi przykro, powiedzial mi tyle rzeczy, ze nie moge uwierzyc, ze tak mysli...:-:)-:)-:)-:)-:)-( dobrze, ze mam Oskarka - moge sie przytulic...

reklama
Do góry