reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam

Mateusz drze sie na ojca,bo ten jeszcze spi :-D
Ja z Antkiem juz wstalismy i ogladamy bajke.

Haniu i Marcelku wszystkiego co najlepsze z okazji wkroczenia w czwarty miesiac.

Sabinko pozniej wkleje zdjecia.
Antek zachwycony rano pokazywal mi jak on to ma swietny i fajowy pokoik.Bawil sie sam cichutko a mamcia wala sie na jego wyrko i przysypiala:-D

Women i Kunda
udanych imprezek.

Mateusz juz strasznie sie drze,prawie placze a ojciec dalej spi :angry::angry:
Nic go nie ruszy :crazy:

reklama
Dzień dobry:tak::tak::tak:

My zaraz idziemy na spacerek :tak:;-) korzystać z pięknej pogody i towarzystwa małżonka :tak:

:-D:-D:-DWszystkiego najlepszego dla Hani i Marcelka z okazji skończenia 3 miesięcy :-D:-D:-D

1694kl0.gif

sabina, pusia, pati, mirka, anineczka, anulka, aluska....
kochane ciocie BARDZO BARDZO BARDZO Marcelek dziekuje :tak::-D:-D:-D

czesc mamcie, tesknilyscie??:-)
nie pisalam dlugo bo mielismy kociol z mala i musialam sie odstresowac.Mala ma wzmozone napiecie miesniowe, lekka asymetrie i lekki krecz, rehabilitujemy ja prywatnie w domu i sa to delikatne cwiczonka ktore wykonuje rehabilitantka a my mala mamy tylko nosic i ukladac, przewijac w specyficzny sposob. Miala USG I EEG i wszystko wyszlo dobrze wiec wykluczamy sprawy neurologiczne/ Generalnie te cwiczenia moga trwac nawet i pol roku ale pozniej wogule nie bedzie sladu po napieciu i mala dorowna rowiesnikom. Jest kochanym radosnym dzieciaczkiem, tylko troszke spietym:-);-)zdjecia wkleilam do naszej klasy.ide czytac co u was bo dluugo mnie nie bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:aha i ZDALAM SESJE !!!zostal mi tylko jeden semestr i pisanie pracy mgr:-D

poczytalam co u was;-)
my jedziemy na samym cycu do 6 miesiąca :tak:
ja tez tak planuje z tym ze od 6tego chce wprowadzac nowe jedzonko i dalej cyc

witam wieczorowa pora
u nas spokojna sobota troche ogrod przygotowalismy na wisosne ..... zalozalismy dach na nasza 'pegole' i od razu chce sie wyjsc na taras

mielismy tez dzis premiere melka modyfikowanego .... maly niechcial jesc z butli i chyba mu nie smakowalo ale jakos troche piersi troche butli i wypil 50 ml + piers
spi juz od 20.15 zobaczymy jakie beda skutki
musi sie po woli przyzwyczaic do butli bo ja pomalu chce konczyc karmienie piersia

ok ....zbieram sie ... moze dzis cos z mezem ...mrrrr
pa
a dlaczego chcesz juz konczyc??

my dzis po spacerku juz. Wczoraj byla pani rehabilitantka, fajna mloda dziewczyna, teraz jest w ciazy z drugim dzieckiem, Marysia ja polubila. Ja teraz mam praktyki w liceum w ktorym kiedys sie uczylam:-)Mam nadzieje ze nie beda mnie trzymac tam cale dwa tygodnie tylko uda mi sie z nimi jakos zagadac:)
lilka no nie trzymaj tak w niepewnosci za bardzo jutro:D

kathhe na pewno będzie dobrze z Malutką :)

My byliśmy dziś w kościółku (Kacper był pierwszy raz w kościele we Wrocławiu) ale była piękna pogoda Kacper przespał całą mszę. Pospacerowaliśmy troszkę, potem pyszny obiadek. Po obiadku Kacper usnął a rodzice ... :) wykorzystali chwilę na przyjemności hihi i potem razem jeszcze wszyscy pospaliśmy z godzinkę. Miło było. Teraz Kacper zabawia sie zabawkami i coś do nich dyskutuje :)

Kathe, gratuluje sesji do przodu:tak: i super, ze udalo sie, ze rehabilitacjia Marysi bedzie w domku, bedzie wszystko dobrze:tak::tak:

Pusia, no no... widze, ze nie proznowaliscie jak synus spal:-p:-p:-p

U nas dzis spacerek byl po parku, byla piekna pogoda:-) mielismy pojsc -wracajac- do kawiarni na lody... ...ale Oskarus sie obudzil i zaczal juz stekac, kwekac... i trzeba bylo zmykac do domu:-:)-(

a tak w ogole, to mam kryzys...:-:)-:)-( poklocilam sie przed chwila z mezem i jakos tak czuje sie fatalnie, wiem, ze to ja nabroilam, ale jest mi przykro, powiedzial mi tyle rzeczy, ze nie moge uwierzyc, ze tak mysli...:-:)-:)-:)-:)-:)-( dobrze, ze mam Oskarka - moge sie przytulic...

reklama
Do góry