reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
wlasnie pusto tu.... ale pamietam ze w weekendy tak tu bywa :huh:.

czesc wogole laski :-)
.... dzis dzien miala pelen sprzatania. Pozniej przyjechali moi rodzice, zrobilismy pizze, kawa, ciacho... i zlecialo do wieczorka. Moj szkrabik spi juz od 20.00 Zasnac cos mu ciezko bylo... dziadkow slyszal i spac mi niechcial. Babcia przyszla go ululac a ten rozbrykal sie na dobre... pojechali a ja zostalam z wybudzonym Marcelkiem :eek:. No ale spi juz......
Ide zaraz do wanny bo plecki mnie bola...... za duzo dzis sie narobilam.

lilka mow jakie wiesci.... :-)

larvunia witaj :)
Mój Kacperek tez usnął tylko najgorsze jest to że o 21:00 miał bys kąpany a teraz nie wiem czy go obudzić i wykąpać czy pozwolić spać dalej hmmm. Znając życie obudzi się o 23 i będzie lipa.
A co do weekandu to pewnie wszyscy z mężulkami sobie imprezują ... ;-) Mój właśnie przysypia i zamiast korzystać z tego że kapselek śpi to on sam śpi :angry:

witam wieczorowa pora
u nas spokojna sobota troche ogrod przygotowalismy na wisosne ..... zalozalismy dach na nasza 'pegole' i od razu chce sie wyjsc na taras

mielismy tez dzis premiere melka modyfikowanego .... maly niechcial jesc z butli i chyba mu nie smakowalo ale jakos troche piersi troche butli i wypil 50 ml + piers
spi juz od 20.15 zobaczymy jakie beda skutki
musi sie po woli przyzwyczaic do butli bo ja pomalu chce konczyc karmienie piersia

lilka............ i co z toba
larvunia .............. znam ten bol , moj tez nie chcial zasnac jak byli moi rodzice i mama probowala mi pomoc i skutek byl jeszcze gorszy , bo niki jest przyzwyczajony ze ja go do lozeczka klade

ok ....zbieram sie ... moze dzis cos z mezem ...mrrrr
pa

reklama
ok ....zbieram sie ... moze dzis cos z mezem ...mrrrr
pa
Mirciu pamietaj...nawet tabletki nie chronia od ciazy ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lilka ty tu nie sciemniaj tylko gadaj jak tam testy? Zdalas? :laugh2:;-);-);-)

Dobranoc dziewczynki,milych snow Wam zycze :-)
Ja dopiero zaczynam zyc.Dzieciaki juz spia a ja pifko popijam :happy:

Dzis kawal dobrej roboty odwalillismy i teraz odpoczywamy.
Przenosilismy starszaka do wiekszego pokoju.
Antek spi sam w swoim pokoju odkad skonczyl roczek,ale zawsze mial malutki pokoik,a dzis oddalismy mu swoja sypialnie i ma wielki,dziecinny pokoik.
Jutro sie pochwalimy zdjeciami :tak:

A tak wogole to dziekuje,za komplementa pod adresem Antoska. :tak:;-)

Do góry