reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
wlasnie pusto tu.... ale pamietam ze w weekendy tak tu bywa :huh:.

czesc wogole laski :-)
.... dzis dzien miala pelen sprzatania. Pozniej przyjechali moi rodzice, zrobilismy pizze, kawa, ciacho... i zlecialo do wieczorka. Moj szkrabik spi juz od 20.00 Zasnac cos mu ciezko bylo... dziadkow slyszal i spac mi niechcial. Babcia przyszla go ululac a ten rozbrykal sie na dobre... pojechali a ja zostalam z wybudzonym Marcelkiem :eek:. No ale spi juz......
Ide zaraz do wanny bo plecki mnie bola...... za duzo dzis sie narobilam.

lilka mow jakie wiesci.... :-)

larvunia witaj :)
Mój Kacperek tez usnął tylko najgorsze jest to że o 21:00 miał bys kąpany a teraz nie wiem czy go obudzić i wykąpać czy pozwolić spać dalej hmmm. Znając życie obudzi się o 23 i będzie lipa.
A co do weekandu to pewnie wszyscy z mężulkami sobie imprezują ... ;-) Mój właśnie przysypia i zamiast korzystać z tego że kapselek śpi to on sam śpi :angry:

witam wieczorowa pora
u nas spokojna sobota troche ogrod przygotowalismy na wisosne ..... zalozalismy dach na nasza 'pegole' i od razu chce sie wyjsc na taras

mielismy tez dzis premiere melka modyfikowanego .... maly niechcial jesc z butli i chyba mu nie smakowalo ale jakos troche piersi troche butli i wypil 50 ml + piers
spi juz od 20.15 zobaczymy jakie beda skutki
musi sie po woli przyzwyczaic do butli bo ja pomalu chce konczyc karmienie piersia

lilka............ i co z toba
larvunia .............. znam ten bol , moj tez nie chcial zasnac jak byli moi rodzice i mama probowala mi pomoc i skutek byl jeszcze gorszy , bo niki jest przyzwyczajony ze ja go do lozeczka klade

ok ....zbieram sie ... moze dzis cos z mezem ...mrrrr
pa

reklama
ok ....zbieram sie ... moze dzis cos z mezem ...mrrrr
pa
Mirciu pamietaj...nawet tabletki nie chronia od ciazy ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lilka ty tu nie sciemniaj tylko gadaj jak tam testy? Zdalas? :laugh2:;-);-);-)

Dobranoc dziewczynki,milych snow Wam zycze :-)
Ja dopiero zaczynam zyc.Dzieciaki juz spia a ja pifko popijam :happy:

Dzis kawal dobrej roboty odwalillismy i teraz odpoczywamy.
Przenosilismy starszaka do wiekszego pokoju.
Antek spi sam w swoim pokoju odkad skonczyl roczek,ale zawsze mial malutki pokoik,a dzis oddalismy mu swoja sypialnie i ma wielki,dziecinny pokoik.
Jutro sie pochwalimy zdjeciami :tak:

A tak wogole to dziekuje,za komplementa pod adresem Antoska. :tak:;-)

Do góry