reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Halo co sie z wami dzieje,gdzie sie podziewacie?
Larvunia????
Elbra????
Sabina???
Pati????
Misia????
Mirka co z Toba????
Kunda????
Lilka????

Jestem podczytauje was na bierzaco tylko ze przy dwojcie to juz nie mam czasu napisanie a jak cos wyskrobie to taki dwilatek mi kasuje:-)

A teraz jeszcze przygotowywanie swiat bo to w koncu pierwsze swieta i choinka naszych milusinskich:-)

reklama
Miałam coś napisać, ale synek się obudził :-(

wisienko...super prezent dla Davidka:tak:

Marcel ma okropny katar
biedak męczy sie
gdyby nie frida to chyba by się udusił
zwilżam mu nosek sterimarem a póżniej po fridzie zakraplam nasivinem
ale narazie nie widac rezultatu
dzisiaj lekarz kazał podawac 3x dziennie po 10 kropli Cebionu podawać
i poić herbatką(kupiłam Marcelkowi taką Hippa na przeziębienie-bardzo mu smakuje;-))
mam nadzieję że nic się z tego kataru nie wykluje:sorry2:

idę bigos robić:cool2:

Używamy fridy, a rodzice męża uważają, że znęcamy się nad dzieckiem ;-)

czesc :-(

od jakiegos czasu mam problemy z netem, nie wiem dlaczego ciagle mnie wywala :dry:
a tak wogole moj szkrabik jest chory :-( -zapalenie oskrzeli :-(, spac nie moze, malo je... katarek ma i kaszelek wstretny :-( Wczoraj bylismy u lekarza z ranca bo cos czasami sobie kaszlnol, a doktorowa na to ze nic nie slyszy na plucha i oskrzelach ze zdrowy ale obserwowac go.... a wieczorem wczoraj jak go chwycilo ze masakre mialam, noic nieprzespana... Dzis okazalo sie ze to zapalenie oskrzeli :no::wściekła/y: ...i juz z nowu ten malutki organizm truc antybiotykami trzeba,jak nie zapalenie ploc w szpitalu tio teraz oskrzela :-( ......... no i przez to wszystko ledwo robie porzadki w domu w przerwach malego bawie..., mezus w pracy a ja zmeczona juz tym wszystkim jestem :dry: Nawet prezentow jeszcze nie mam kupionych... a raczej upominkow:zawstydzona/y: :-(

wieczorkiem poczytam co tam u Was kochane, sorki za brak czasu.... BUZKA :*

Zdrowia życzę dla obu Marcelków.
Pa

Wpadam by Wam zyczyc wszystkiego najlepszego, bezstresowych swiat w milym gronie! Zeby wszystkim dopisywalo zdroweczko i wasze maluszki wyrosly na cudownych ludzi!!!
Agatka z rodzinka!!!

Witam,tutaj tez to napiszę!
Po co dziewczyny psujecie atmosferę świąteczną innym użytkownikom forum?
Nie lepiej załatwić to miedzy sobą?

Nie interesują nas wasze osobiste sprawy,więc nie sądzę abyś Melanie zasypywała nas takimi wiadomościami,które psują nam tu atmosferę.Myśle ze inne listopadówki przyznają mi rację.

zgadzam sie:tak:

czesc :-(

od jakiegos czasu mam problemy z netem, nie wiem dlaczego ciagle mnie wywala :dry:
a tak wogole moj szkrabik jest chory :-( -zapalenie oskrzeli :-(, spac nie moze, malo je... katarek ma i kaszelek wstretny :-( Wczoraj bylismy u lekarza z ranca bo cos czasami sobie kaszlnol, a doktorowa na to ze nic nie slyszy na plucha i oskrzelach ze zdrowy ale obserwowac go.... a wieczorem wczoraj jak go chwycilo ze masakre mialam, noic nieprzespana... Dzis okazalo sie ze to zapalenie oskrzeli :no::wściekła/y: ...i juz z nowu ten malutki organizm truc antybiotykami trzeba,jak nie zapalenie ploc w szpitalu tio teraz oskrzela :-( ......... no i przez to wszystko ledwo robie porzadki w domu w przerwach malego bawie..., mezus w pracy a ja zmeczona juz tym wszystkim jestem :dry: Nawet prezentow jeszcze nie mam kupionych... a raczej upominkow:zawstydzona/y: :-(

wieczorkiem poczytam co tam u Was kochane, sorki za brak czasu.... BUZKA :*

jejku larvunia jak to sie stalo ze dostal zapalenia oskrzeli??:-(moze za zimno macie w domku?biedny maluszek, ucaluj go ode mnie:tak:

Melanie sory ale piszesz, że nie odpuścisz tych pieniędzy ok. ale co my ci w tym mamy pomoc?? może się jeszcze na to żłożyc??

Bo nie jarze po co to wogóle zostało tu napisane. więc załatw tą sprawę bez nas bo żadna z nas nie ma ochoty o tym czytać, (mnie osobiście rypka kto komu ile winien bo nie po to jestem na tym forum żeby o tym czytać) bo psuje to tylko atmosfere.

Bo niewiem co ci daje to pisanie tutaj jak i tak żadna z nas nie przestanie rozmawiac z Pati itp więc naprawdę załatw to w inny sposób.

Moje zdanie na ten temat i już nie komentuje bo mnie to pisanie tu wkurza.
tez sie zgadzam:tak:

szkoda ze nasze maluszki nei lubią alkoholu...:-) hehehhee

a jeszcze do tego piweczka irysek miętowy:-) heheh
ale mam marzenia.......
dobrze ze Kapik nie widzi jaką ma głupią matkę:-) własnie sobie śpi...

ehhhh sabina nie kus:-) tez mam na to ochote ale nie odwaze sie zapalic, wypic piwo-no z jedno kiedys moze wypije-wczesniej sciagne pokarmu duuuzio:-)
A ty skusilas sie na papierosa??:blink:

U mnie dzis ciag dalszy klotni z mezem ale po poludniu przyszedl z roza i powiedzial ze kocha:-)wiec troche mi przeszlo. Malutka wporzadku, pewnie mi zaraz pozazdroscicie ale spi po 6-8godzin w nocy:-p:-) zlote dziecko, W dzien spi ok4-5:tak: Czasem ja jeszcze tylko mecza kolki to wtedy noc z glowy:-(Ale Jest kochana, fajnie byc mama.

dziękuję Wam dziewczyny :-)
za co to napewno wiecie;-):tak:

jutro wyjeżdzamy i będziemy dopiero
we wtorek po chrzcinach
nie wiem jak będzie z dostępem do neta
dlatego juz dzisiaj
moje kochane listopadówki....
Wam,naszym pięknym listopadowym bobasom i waszym najblizszym życzę
spokojnych,pachnących choinką Świąt,cudownej ciepłej atmosfery przy wigilijnym stole i aby pierwsza gwiadka spełniła najskrytsze marzenia:-):-):-):-)
christmashousehj3.jpg

Laski, padam dzisiaj. Całą chatę wsprzątałam, zrobiłam trochę jedzonka na święta i przez trzy godz. wyspacerowałam moje towarzystwo. Jeszcze z mężem choinkę ubrałam... nie wiem jak udało mi się zrobić to wszystko w jeden dzień.

Larvunia, Pati zdrówka dla Waszych maluchów. Mam nadzieję, że jest już lepiej.

Poczytam jeszcze cwilkę forum i spadam pakować prezenty:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIĘTA
ZDRÓWKA, SPOKOJU...
REWELACYJNYCH PREZENTÓW I CUDOWNYCH WRAŻEŃ...
ZAWODOLENIA Z MĘŻÓW I DZIECI...

SZAMPAŃSKIEJ IMREZKI SYLWESTROWEJ ZAKRALANEJ MLECZKIEM :-)

DLA NIEKARMICYCH MAM - ZAKRALANEJ NIECO INACZEJ :cool2:

WSZYSTKIEGO DOBREGO
ŻYCZY
MELANIE Z RODZINĄ

Christmas%20Cat.jpg

reklama
Do góry