reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

tyle sie napisalam i mnie wywalilo no! :wściekła/y:

czesc ;-):-D
zabiegane wszystkie widze :sorry2:
Dzieki kochane za troske, Marcelkowi lepiej ale katarek jeszcze ma... i juz mniej pokasluje. Chyba zaczyna zdrowiec, za to mnie rozlozylo. Mam zapalenie pluc. Niedoleczylam tamtego przeziebienia i zaprzestalam leki brac no i mam za swoje. Wczoraj mialam 38 i 2 kreski temperatury :dry:

nie wiem kiedy teraz do Was zajrze, wiec:
Staropolskim obyczajem, kiedy w Wigilie Gwiazda wstaje Nowy Rok zas cyfry zmienia- wszyscy- wszystkim sla zyczniea. Przy tej pieknej sposobnosci my zyczymy Wam radosci,aby wszystkim sie darzylo z roku na rok lepiej bylo! Duzo zdrowka kochane!
....zycza larvunia (ania), mezus (andrzej) i synek Marcelek :-)

reklama
hej
Larvuniu zdrówka bidulko...

Karpicka,
Barscycka,
Kapecke wódecki,
Co by smakowały wsysckie potrawecki.
Mrozicku, śniezycku, miłości Po zmrocku,
Samego dobrego
W Świeta I w Nowym Rocku!

Zyczę wszystkim
z cała familią:-)
choinka.GIF
mikus.gif

Dobry Wieczór Kochane Mamusie
Wpadłam tak w biegu,po strasznym dniu sie przywitać i złożyć Wam życzenia.

Malutki jest chory,walczę z katarem ale jest taki okropny ze szok,az mały ma kaszelek lekki.Kupiłam ta Fridę ale albo ja nie umiem tym sie posługiwac albo nie wiem.
Malutki sie meczy a ja nie wiem jak mu pomoc.Zakraplam mu nosek solą fizjologiczną i navisin 3x1.Mokre pieluchy na kaloryferze,nic wiecej nie moge zrobic.

Ja dzis pogotowałam troche potraw na wigilie do siostry,wiec dzien na maxa wypełniony.

Także kochane moje Listopadóweczki
Życzę Wam i rodziną kochanym BOBASOM Wszystkiego Dobrego w te Święta Bożego Narodzenia,spełnienia najskrytszych marzeń,udanych prezentów pod choinką oraz ciepła i miłości.

Wesolych Swiat Bozego Narodzenia,oby wszystkie wasze marzenia byly do spelnienia:-).Niechaj Nowy Rok oszczedzi wam zmartwien i trosk,a te swieta niechaj beda cieple i rodzinne:-).:-)

A wszystkim malym chorowitkom zycze szybikiego powrotu do zdrowia:-):tak:.

ja mam urwanie glowy
moja mam lezy z 39 goraczki i generalnie kociokwik
ale daje rade :tak:

sciskam was wszystkie swiateczne
oby bylo juz tylko lepiej i piekniej
duzo spokoju i milosci

reklama
Do góry