reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
jak pamietacie dostalismy te kaske na Hanie z firmy Karola
no i zakupy zrobilam przez strone internetowa z akcesoriami dla dzieci,bo tutaj zabawki to jednaks a drogie
wiec za te peiniadze znacznei wiecej ich kupimy w PL ...wiec rozumiecie ;-)

no i przed chwilką zdecydowalam sie na takie cos jeszcze
BabyStyle.pl sklep dla dzieci - artyku

licze na to wlasnie :sorry2:

bo Hania spi wszedzie...gdzie ja jestem :sorry2:
teraz czuwa w foteliku przy mojej nodze :dry:
odkladanie do lozeczka konczy sie placzem :-(

pati wspolczuje "rzepa na ogonie" :tak: Blagam nic juz jej nie odpisuj... ignoracja najlepsza metoda ;-)

Larvuniu, wydaje mi sie, ze "rzep..." itp... mozna pisac o kims kto sie czepia bez racji, a tak naprawde to nie znamy sytuacji, dziewczyny wiedza co sie wydarzylo i niech to zostanie miedzy nimi, oby sprawa zakonczyla sie pomyslnie dla obu:tak::tak::tak: ale chyba taka ocena melanii jest troche na wyrost, osobiscie lubie Pati, aczkolwiek nie znam sprawy tak naprawde nie potrafie stanac po ktorejs stronie. Dlatego zgadzam sie, ze ten temat dziewczyny powinny same zalatwic:tak::tak::tak:

Pati, Larvuniu duzo zdrowka dla synkow:tak::tak::tak::tak:

Lilka super ten prezent... jakby dzialalo to mmmmm... cudo:-D:-D:-D

Misia, skrzypce przepiekne:-):-):-)

Dobrej nocki zycze:-):-):-)

nio a ja juz wrocilam z wigilii, bylo super, szkoda mi tylko ze nie moglam pic alkoholu - tez mam smaczka jak Sabinka, zwlaszcza na Malibu z sokiem ananasowym mniam
i az nie moge uwierzyc ze moj maluch byl grzeczny :szok: bardzo balam sie wyjsc bo w sklepie to okropnie sie wydzieral, ze po 30 min zdecydowalismy wracac do domu, a dzis spal jak zabity, uspilam go o 20 i tak do 22;30 spal bez przerwy, potem wyszlam do wc na szybkie karmienie i znow poszedl spac i spi do tej pory :szok: az nie wiem co mu sie stalo ale jestem super zadowolona. To byl bardzo udany wieczor :tak:

reklama
Do góry