reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
no a moj bąbelek sie budzi juz i koneic pisania z Wami kochane bedzie :sorry2:
wisienka stuk stuk herbatka :-D (juz prawie wypialam...)

dobra lece do malego..., moze jak bedzie wisial na cycku to jeszcze tu jedna reka cosik napisze :cool2:

Hej laski!

U mnie gonitwa świąteczna. Dzisiaj dostałam swój gwiazdkowy prezent od męża. Jest cudny, pokażę na wątku zamkniętym :tak:

Pati i Melanie - obie Was lubię. Przykro mi że ta sprawa została poruszona na tym wątku, ale życzę Wam żebyście rozwiązały tą sprawę bez obrażania się i kłótni. Myślę że sprawa w sądzie to rozstrzygnie sprawiedliwie. Sprawa pieniędzy to bardzo delikatna kwestia, dlatego rozumiem że Melanie napisała to na tym wątku aby w końcu odzyskać swoje pieniądze. Rozumiem - z tego co napisała Mel, że Pati zwlekała ze spłatą aż rok? Na pewno Pati to ureguluje, tylko dogadajcie się co i jak z tą kwotą bo 400 a 1100 zł to niemała różnica :sorry2:;-) Buziaki dla obu Pań! :tak: Życzę pomyslnego rozstrzygnięcia tej sprawy! :-)

a poza tym to mam mega syf w chacie i nie wiem za co się najpierw brać... :baffled:

hej

ale dzien!!!:szok:

rano okazalo sie ze neta nie mamy!! zapomnielismy zaplacic rachunek i wylaczyli :szok: dzwonilismy by nam wlaczyli neta to przelew zrobimy :-D no i wlaczyli :-) dzieki temu moge z wami byc
potem wlanczam telewizor a pokazuje mi ze karta nieaktywowana :szok: okazalo sie ze dekoder polsatu nam sie psuje wiec czasami mzoemy byc bez tv na swieta :sorry2: a o maly wlos bylibysmy i bez neta :sorry2:

ale jest narazie ok!!

caly dzien spedzilismy na zakupach
tutaj od jutra sklepy nieczynne do czwartku...ogolnie tyle jedzenia to jeszcze nie kupowalismy nigdy:-D
no i prezenty pokupowane :tak::-)

wiecie co kupilam Karolowi??
padniecie....wieeeeelkie auto na pilota :-D:-D:-D:-D dokladnie to auto co w USA skacze przez rzad innych samochodow!! on ma takie wielkie kola!! normalnie na drogach nie ejzdzi...kurcze nei wiem jak sie nazywa:-p
ale moj polowek non stop moiwl ze chce cos na pilota,no to ma:-p
oczywiscie wie co dostal niestety bo nie szlo tego ukryc :sorry2: zajelo pol bagaznika :sorry2:
zrobie wam foty jak sie Duzy chlopiec bawi :-D:-D:-D

jedna rzecz dzis odkrylam przez przypadek...dostane napewno kuferek na kosmetyki :-)

kupilismy choinke i pierdy do niej
kasy poszlo w sumie ze hej:shocked2:

a ludzi w sklepach ze szok..ide poczytac co u was

reklama
Do góry