reklama
Hejka, jezelichodi o herbatki to ja juz podaje bo tez sa klopoty z brzuszkiem! Slyszalam ze takie gazowanie spotyka czesciej chlopcow! Coz zrobic , przmeczmy sie te 3 miesiace!
Nie wiem czy w polsce to jest ale ja mam taka masc, ktora smaruje brzusio! To jest masc kminkowa i nazywa sie Wind Salbe! Moze ktos ma mozliwosc zorganizowc to dla waszych chorych brzuszkow! To jakos tak dziala ze baczki ida ale jakos mniej dzieciaczek sie prezy! Stosowalam to u Allanka i teraz z pomaga! Poza tym podaje super kropelki "Sab Simplex"! Przynajmniej maly sie tak nie meczy!!!
Dzieki kochane ze tak milo mnie przyjelyscie spowrotem!!! Buziorki!!!!
Nie wiem czy w polsce to jest ale ja mam taka masc, ktora smaruje brzusio! To jest masc kminkowa i nazywa sie Wind Salbe! Moze ktos ma mozliwosc zorganizowc to dla waszych chorych brzuszkow! To jakos tak dziala ze baczki ida ale jakos mniej dzieciaczek sie prezy! Stosowalam to u Allanka i teraz z pomaga! Poza tym podaje super kropelki "Sab Simplex"! Przynajmniej maly sie tak nie meczy!!!
Dzieki kochane ze tak milo mnie przyjelyscie spowrotem!!! Buziorki!!!!
bira
Listopadowe mamy'07
Jolie gratulacje.
Malinois wszystkiego najlepszego dla Mikołajka z okazji podwójnego święta:-)
Ja jeszcze becikowego nie załatwiłam, choć u nas formalności jest minimum. Żadnych pesei, tylko sero dowodu i kopia aktu urodzenia. Ale nie chce mi się tam iść... może w przyszłym tygodniu się zbiorę. A na pesel u nas trzeba czekać 6 tygodni... nie wiem co im aż tyle czasu zajmuje.
Moja mała tej koperkowej nie toleruje za bardzo. Srasznie po niej bąkuje. Bzuch ją boli. Nam położna polecił herbatkę plantex i jest super.
becikowe zalatwione udalo sie szybciutko, pamietaj ze zeby zlozyc becikowe musisz miec pesel malego-niestety, to czesto wszystko przedluza bo na pesel sie czeka 2 tyg, nam sie udalo w tydzien-mam zdolna mamewszystko zalatwi
Ja jeszcze becikowego nie załatwiłam, choć u nas formalności jest minimum. Żadnych pesei, tylko sero dowodu i kopia aktu urodzenia. Ale nie chce mi się tam iść... może w przyszłym tygodniu się zbiorę. A na pesel u nas trzeba czekać 6 tygodni... nie wiem co im aż tyle czasu zajmuje.
mój dziś też daje czadu mamcie:-) chyba taki dzień;-) herbatke dziś kupuje piernicze:-)
to ma być herbatka koperkowa Hipp?????????/
mamcie pomózcie bo ja nie wiem:-)
Moja mała tej koperkowej nie toleruje za bardzo. Srasznie po niej bąkuje. Bzuch ją boli. Nam położna polecił herbatkę plantex i jest super.
sugarspunsister
matka polka superstar
moja pije herbatke koperkowa ale tak ok 60ml dziennie
z rumaiankowymi uwazajcie bo rumianek jest mega alergizujacy
A czy ja musze konsultować z lekarzem podanie takiej herbatki
Kochane ile dajecie tej herbatki dziennie
Kobietki po cc kiedy wziełyście pierwszą kąpiel,ale w takiej pełnej wody wannie,bo ja narazie sie pluskam w wodzie do pachwin ihih ale marze o pełnej wannie.
Kochane ile dajecie tej herbatki dziennie
Kobietki po cc kiedy wziełyście pierwszą kąpiel,ale w takiej pełnej wody wannie,bo ja narazie sie pluskam w wodzie do pachwin ihih ale marze o pełnej wannie.
moja pije herbatke koperkowa ale tak ok 60ml dziennie
to ja juz nie wiem jaką podać małemu
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
malinois
Fanka BB :)
Hello
Malinois suszarka?W celu uspokajania?Moj tez sie preży przy bączkach a puszcza ich sporo,niby jestem na diecie przestrzegam wszystkiego,odstawilam tą herbatkę hipp i nadal ma bączki.I to jakie głośne.Wasze dzieci tez?
Suszarką ogrzałam troszkę brzuszek, bo nie miałam ciepłego kompresu pod ręką, zauważyłam, że Mikołaj uspokaja się pod wpływem tego ciepełka.Dziś nawet usnął.
Malinois..
dopiero sie kapnęłam ze Twój synek ma dzisiaj podwójne święto..Wszystkiego najlepszego dla małego Mikołajka:-)
Jolie gratulacje.
Pati, Bira wieeeelkie dzięki od Mikołajka:-)
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ja daje dziennie 100mlTa herbatka rumiankowa to hippa kochanie dajesz,i ile flaszek dziennie po ile ml moge serwować synkowi?
reklama
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: