reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hejk kochane :sorry: HEJ MIKOLAJKOWO :tak:

women dziekuje za worek sil, ale kurde nadal mam ich zbyt malo by tu od rana przesiadywac.

maly z nowu w nocy mial jakies bolesci i plakal i pomrukiwal od 2.00 do 7.00 rano, kolejna noc nie przespana :dry: .... teraz dopiero doszlam jakos do siebie a maly w koncu spi. Ehhh... te brzuszki....

pati ja tez juz bym chciala wrocic do pracy, bo tesknie za nia jak nie wiem. :sorry2:

sabina kochana wybacz, ale maly dal popalic w nocy i nie mialam sil na poranna kawe.... dopiero teraz jem sniadanko... ;-) Wspolczuje bolesci nocnych.

jolie GRATULUJE POTOMKA :-D:-D:-D

krecik ja tez nie mam mikolajkow, i tez z mezulkiem mamy sobie to odbic pod choinka ;-) heh widze ze nie jestesmy jedyni :sorry2: ....ehhh... co robi kasa.... Ale bedzie dobrze ;-):-) musi byc dobrze!

milego dzionka laski!!

reklama
Dzień dobry,
I ja stukam się Ineczką z mleczkiem, bo właśnie jem śniadanko ;-)Mój maleńki Solenizant dopiero teraz pozwolił. :-D

Elbra cieszę się, że nadeszły w końcu lepsze dni dla Ciebie i Malucha :-) U nas też nie jest potrzebny pesel, aby otrzymać becikowe.

Anineczka, szczęśliwej podróży i wszystkiego naj na Święta i Nowy Rok:-D

Women. dobrze, że rana się goi i wszystko jakoś się układa.Daj znać jak było u lekarza.
Sabinka, Pati kochane serdeczne dzięki za pamięć :-)

Joli ogromniaste gratulacje, wracaj szybko do sił :-)

Sabinko, fajny prezencik mikołajkowy, a Kacperek na pewno będzie zadowolony jak w przyszłości poogląda sobie zdjęcia, świetna pamiątka;-):-)

Mikołajek coś ostatnio męczy się z bólami brzuszka po każdym jedzeniu, niby jem to co zwykle, a on pręży się stęka, popłakuje. Trwa to około 2 godzin od jedzenia. Dziś w ruch poszła suszarka i podziałało. Strasznie mi go szkoda:-(

mój dziś też daje czadu mamcie:-) chyba taki dzień;-) herbatke dziś kupuje piernicze:-)
to ma być herbatka koperkowa Hipp?????????/

mamcie pomózcie bo ja nie wiem:-)

Sabina, mój synek ma na imię Mikołaj, także dziś ma imieninki :-):-D

A propos herbatki, to położna poleciła dawać małemu herbatkę Hipp dla kobiet karmiacych (ona zawiera koper), tylko w mniejszych proporcjach niż tam jest napisane.

sabina ja mezowi tez kazalam kupic te koperkowa z hippa.

pati kiedy Twoj Marcel ma imieniny?? bo ja juz zglupialam :-) popatrz co znalazlam:
Marceli imieniny obchodzi
16 stycznia, 19 stycznia, 19 lutego, 19 marca,
9 kwietnia, 6 czerwca, 17 lipca, 1 sierpnia, 14 sierpnia, 4 września,
30 października, 1 listopada, 26 listopada, 29 grudnia i 30 grudnia.

Imieniny Marcel obchodzi: 16.01, 19.01, 19.02, 19.03, 9.04, 17.07, 1.08, 14.08, 4.09.

Hello
My po całym dniu latania zlądowaliśmy do domu.

Jolie gratuluję
Malinois suszarka?W celu uspokajania?Moj tez sie preży przy bączkach a puszcza ich sporo,niby jestem na diecie przestrzegam wszystkiego,odstawilam tą herbatkę hipp i nadal ma bączki.I to jakie głośne.Wasze dzieci tez?

Załatwilismy dzis akt urodzenia,pobralismy wszystkie papiery do becikowego,tylko teraz trzeba czekac na pesel 3 tyg.
Bylismy u lekarza pediatry.
Malutki ładnie przybrał na wadze,waży teraz 4650-od wyjscia ze szpitala czyli 2 tyg temu przybrał 800gram,apnie powiedziałay ze tucze synka hihi.Poza tym szerokopieluchować pani dr kazała,zmienić proszek Lowella na Jelpa bo uczula,i na katarek dostaliśmy korpelki,a tak poza tym wszystko gra.

Ja padam ze zmeczenia,musze przywyknąć do takich wypraw z maluchem.

AAA i jeszcze mam 2 pytania
1.Od kiedy i jaka moge podawać herbatkę do picia Dorianowi?
2.Kiedy mogę wziąść kąpiel pełną wody,po CC?

reklama
Malinois..
dopiero sie kapnęłam ze Twój synek ma dzisiaj podwójne święto..Wszystkiego najlepszego dla małego Mikołajka:-)
.Kreciku...fajnie ze jesteś kochaniutka:tak::tak::tak:
i wcinaj sie ile wlezie,brakuje nam tu Ciebie;-):-):-):-)
mój dziś też daje czadu mamcie:-) chyba taki dzień;-) herbatke dziś kupuje piernicze:-)
to ma być herbatka koperkowa Hipp?????????/

mamcie pomózcie bo ja nie wiem:-)
mój po tej koperkowej Hipp też coś nie teges teraz dajemy hippa uspokajającą i jest super

pati kiedy Twoj Marcel ma imieniny?? bo ja juz zglupialam :-) popatrz co znalazlam:
Marceli imieniny obchodzi
16 stycznia, 19 stycznia, 19 lutego, 19 marca,
9 kwietnia, 6 czerwca, 17 lipca, 1 sierpnia, 14 sierpnia, 4 września,
30 października, 1 listopada, 26 listopada, 29 grudnia i 30 grudnia.

Imieniny Marcel obchodzi: 16.01, 19.01, 19.02, 19.03, 9.04, 17.07, 1.08, 14.08, 4.09.
my wybraliśmy 30 pażdziernika,w naszym kalendarzu napisali że to Marcela:cool2:

AAA i jeszcze mam 2 pytania
1.Od kiedy i jaka moge podawać herbatkę do picia Dorianowi?
2.Kiedy mogę wziąść kąpiel pełną wody,po CC?
pięknie kochanie Dorianek przybiera
niedługo dogoni mojego klopsika:cool2:
Kochana ja herbatkę daję Marcelkowi właściwie od pierwszych dni zycia
kup rumiankową najlepiej bo po tej koperkowej róznie moze być:cool2:
w kwestii kąpania nie pomogę niestety

Do góry