reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam Mikołajkowo;-)
xmas6ch7.gif

u Nas nikt nie został pokrzywdzony przez św.Mikołaja:tak:
wszyscy byli bardzo grzeczni i dlatego każdy coś w bucikach znalazł:cool2::-D

stukam się kawką:blink:

reklama
JOLI urodził TYMKA O 1.30:-) 58 cm, 3650g

no to mamy ostatnia listopadowo grudniową mamusię:-)
ale mają super prezent na mikołaja:-)

JOLI GTATULACJE:-) TYMUŚ WITAJ KOCHANY

dzien doberek:-D
grzeczne bylyscie? Mikolaj dotarl?;-)

sabinko
dziekujemy za pamiec:tak:

Pati
zazdoszcze powrotu do pracy chetnie tez bym sie wyrwala z domu. Uwsteczniam sie powoli...

Chyba nie popisze, bo juz jeden mialczy:wściekła/y:
zajrze pozniej....

Jolie...mega gratulacje:cool2::-D:-D:-D
Tymku..witamy Cie Mikołajkowo...ale super data urodzinkowa:tak::tak::tak::-):-):-):-)

Ladinia.Malinois...duża bużka dla dzieciaczków z okazji miesięcznicy:-):-):-)

a co do prezentów mikołajowych:-) to mój przyjedzie popołudniu hehe zrobiliśmy sobie z meżusiem prezencik i zakupiliśmy aparat:-) więc biedny KAcperek ale będzie testowanko nowego sprzętu na nim:-) a że mój brat jest fotografem to biedny Kacperek jeszcze bardziej:-)a to właśnie brat przywiezie sprzęcik:-)

Hejka!

Pati a ty też karmisz sztucznym mlekiem?? Jakim?? Bo ja NAN1 i byłam u lekarza dziś bo mały kupki już 2 dni nie zrobił, a jak przyszłam od lekarza do strzelił takiego kupiszona, że aż kolor był zielony:confused:
ja karmię Bebiko Omneo
Marcelek dobrze je toleruje,więc przy nim
kupy też robi mega zielone ale to ponoć nic niepokojacego przy sztucznym mleku
na uregulowanie stolców lekarz poradził dawać przez 10 dni do jednego mleczka dziennie jedną saszetkę Lacido baby
tak tez robimy;-):-)

Tak was podczytuje i niewiem jak i od czego zaczac pisac!
Teraz mam okazje!!!
Jolie najserdeczniejsze gratulacje!!! Niech Tymus rosnie zdrowy, szczesliwy i otoczony tylko zyczliwymi ludzmi!!!!

Z okazji Mikolajek zycze wszystkim grzecznym czieciom i ich rodzicom , duzo prezentow!

Widze, ze poruszacie wiele tematow i choc mam tez co do powiedzenia to bede pisac pozniej bo tak teraz glupio mi sie wcisnac w srodek waszych rozmow!

Moze tylko napisze ze ja nie spodziewam sie zadnego prezentu bo jestesmy z mezem splukani i stwierdzilismy ze nadrobimy pod choinka!!!! Nasze dzieci dostana za to drobiazgi w postaci autka dl Allanka i grzechotki dla mlodszego!!!!

reklama
no mamcie dzisiaj mój młody daje czadu cały dzień:-) nie śpi nic:-) przejaja:-) ale ma siłe chłopak:-) kurde nawet obaidu nie mam jak zrobić..z plackiem sie rozłożyłam i chyba tez nie upieke az przyjdzie mężuś:-)

Krecik wcinaj sie ile wlezie:-)

Do góry