Nie czytajac niestety co u was donosze ze Marthusia (niektore wiedza ktora) , urodzila 16.11 zdrowego bobaska! Nad imieniem sie jeszcze glowi bo miala byc dziewczynka a wyskoczyl chlopczyk!!!!!!! Pozdrowionka!!!!
reklama
malinois
Fanka BB :)
Witam się z rana w miarę wyspana :-)
Ladina, Lilka dziękuję za odzew i rady dot. zwiększenia laktacji.Ja myślałam, że jedna pierś wystarczy do karmienia, bo do tej pory tak było, piersi były b.pełne aż z nich kapało, od kilku dni to się zmieniło.
Herbatkę mlekopędną piję, kawy zbożowej nie próbowałam:-):-):-) czas zacząć.No nic zobaczymy co będzie dalej.
Lilka budzenie co 1,5-2 godz jest strasznie męczące, wiem coś o tym, choć nie zdarza się to nagminnie, zazwyczaj maluch śpi około 3 godz., choć coraz częściej zdarza mu się 4-ro godzinna przerwa ;-)
Ladina, Lilka dziękuję za odzew i rady dot. zwiększenia laktacji.Ja myślałam, że jedna pierś wystarczy do karmienia, bo do tej pory tak było, piersi były b.pełne aż z nich kapało, od kilku dni to się zmieniło.

Lilka budzenie co 1,5-2 godz jest strasznie męczące, wiem coś o tym, choć nie zdarza się to nagminnie, zazwyczaj maluch śpi około 3 godz., choć coraz częściej zdarza mu się 4-ro godzinna przerwa ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam wszsytkie mamusie
ja nadal 2 w 1 i nic sie nie zapowiada jak narazie by cos sie zmienilo :-( jedyne w tym pocieszajace jest ze bede miala strzelca :-) (nie wiem jak wy, ale ja wierze w horoskopy, choc nie jestem maniaczka) i skorpiony podobno maja niezly charakterek, niektorym mamusia z tego co czytam to juz sie objawia
mam jeszcze 2 dni, zobaczymy, jak nie to 3 dnia po terminie mam wizyte u poloznej
wczoraj byl nas odwiedzic przyjaciel z rodzinka i szczeniakiem, boziu jaki kochany ten piesek i wyobrazcie sobie ze zasnal mi na rekach jak dzidzia
troche mnie pozniej kregoslup bolal i reka od trzymania, bo juz 6 kg wazy i tak sobie o was pomyslalam jak niektore caly dzien musza nosic na rekach swoje pociechy, to nic jak tylko podziwiac !!
ja nadal 2 w 1 i nic sie nie zapowiada jak narazie by cos sie zmienilo :-( jedyne w tym pocieszajace jest ze bede miala strzelca :-) (nie wiem jak wy, ale ja wierze w horoskopy, choc nie jestem maniaczka) i skorpiony podobno maja niezly charakterek, niektorym mamusia z tego co czytam to juz sie objawia

mam jeszcze 2 dni, zobaczymy, jak nie to 3 dnia po terminie mam wizyte u poloznej

wczoraj byl nas odwiedzic przyjaciel z rodzinka i szczeniakiem, boziu jaki kochany ten piesek i wyobrazcie sobie ze zasnal mi na rekach jak dzidzia

sugarspunsister
matka polka superstar
ja mam juz jednego strzelca teraz mala skorpion no i tata tez skorpion 
jolie nie martw sie na zapas
wsystko to kwestia ulozenia sobie jakiegos planu, na poczatku moze bedzie maly chaos ale nie masz sie co glowic
sniadania zjesz uwierz a co do obiadow tez dasz rade
mozna sobie pomrozic gotowe jedzonko i juz
albo zamawiac jakies domowe obiadki
moze maz cos popichci?
ja albo cos zamawiam albo jak moj luby ma czas przynosi mi obiadki z baru mlecznego obok- pychota
bedzie dobrze ;-)

jolie nie martw sie na zapas
wsystko to kwestia ulozenia sobie jakiegos planu, na poczatku moze bedzie maly chaos ale nie masz sie co glowic
sniadania zjesz uwierz a co do obiadow tez dasz rade

mozna sobie pomrozic gotowe jedzonko i juz
albo zamawiac jakies domowe obiadki
moze maz cos popichci?
ja albo cos zamawiam albo jak moj luby ma czas przynosi mi obiadki z baru mlecznego obok- pychota
bedzie dobrze ;-)
jolie
Tymkowa mama
czesc
ja od 7,00 lekarzach z malym biegam.... wczoraj byla pierwszy raz polozna i powiedziala zeby podejsc do lekarza bo maly ma krostki na pupie dziwne, niby grzybicze po antybiotykach ktore dostawal w szpitalu. Dostalimy masci...
przy okazji pani zbadala bo mezus zaczol mi wkrecac ze maly chory jest bo kicha.... doktorowa zbadala i zdrowiutki
no to pora na sniadanko...... wstawiam wode, sabina Ty kochana juz po kawce??
No to dobrze, że mały zdrowy, życzę, żeby krostki szybko zniknęły.
Lilka widać Hania wyczuła, że jednak z mamą to nie ma żartów

Kreciku witaj, co u Ciebie, jak sobie radzisz z chłopcami?
Marthusia gratuluję, urodził się mały figlarz ;-)
Wisienka ja myślałam, że Ty już powoli zmierzasz na porodówkę. Nie kryję, że miło mi, że jeszcze jesteś ze mną

Sugar nad opcją obiadów przynoszonych też się zastanawialiśmy, bo mąż właśnie jada "na mieście"- jak chodzi do pracy. W sumie to się nie martwię, tylko bardziej rozmyślam, jak się ma jeszcze dużo czasu, to się myśli o różnych rzeczach ;-)
Wczoraj mąż skręcił kołyskę, ale mi się podoba, mimo, że jeszcze stoi "goła".
sugarspunsister
matka polka superstar
hehe no wlasnie- jak sie ma duzo czasu to sie wymysla glupoty 

szalona_Izka
Zaciekawiona BB
ponawiam pytanko- czy ktoś wie co u woman??????????????????????????????????
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
sugar to ty musisz miec mocny, silny charakter ze z dwoma skorpionami w domu wytrzymujesz
:-)

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ponawiam pytanko- czy ktoś wie co u woman??????????????????????????????????
nie wiem czy doczytalas, ale women po ciezkich przezyciach w szpitalu w koncu urodzila przez cc, Dorianek poedobno sliczny i zdrowy, raz Pati byla ja odwiedzic, wiecej nie wiem.
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
dobrze sie z nimi dogaduje poki co
moj tata tez skorpion ;-)
moj tata tez skorpion ;-)
Podziel się: