reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam Kochane:-)

...u nas wir jak kazdego dnia, a moze i wiekszy:shocked2::shocked2:
rano po 8.30 pojechalismy z mezulkiem do Wroclawia (120km) po stol z krzeslami - znalezlismy oferte jakiej szukalismy, wreszcie:-p:-p Z Oskarkiem zostala moja mama, zostawilismy jedzonko - jakos dala rade, choc balam sie jak to bedzie, bo moj synus to tylko cyca chce... ale jak zglodnial to zjadl 150ml (na dwa razy)...:-D:-D:-D
wrocilismy k.13.30, mezus pojechal do firmy, a ja jestem z synkiem... spacerek mial byc dzis po raz pierwszy, ale przez wyprawe do Wrocka nie wyszlo, mama tylko go powerandowala:-:)-(

ja karmilam mego glodomora od 13.30 do prawie 15tej... teraz spatunia, ale kto wie kiedy sie obudzi na amciu:-D:-D

a ja biegusiem wypelnilam deklaracje do ZUSu, poprasowalam ciuszki (do kiedy sie prasuje...?), pocwiczylam kwadrans brzuszki:-p:-p:-p i zagladam do Was:-):-):-)

Jolie, pytalas o polozna, nie bylo jej ze mna. Odmowilismy, bo uznalam, ze nie ma sensu. Ciecie trwa kilka minut i tak naprawde nie potrzebowalam prywatnej poloznej, w cieciu lepiej jak ma sie znajomego lekarza... A polozna i koszt 400zl sobie odpuscilismy.
Lekarz do ktorego teraz smigam i ktory robil mi cc to Kunkiewicz, uwazam ze jest extra (choc slyszalam rozne opinie, jak o kazdym lekarzu). Co do Kassolikowej, to ja osobiscie nie lubie tej baby - nawet troche jej wygarnelam w szpitalu (wtedy, gdy bylam 2 dni i wyszlam na wlasne zadanie).

Pozdrawiam wszystkie mamcie te 2w1 i juz rozdwojone:tak::tak::tak:

reklama
ja chce juz rodzic............od dwoch dni mnie kregoslup boli ze nie wiem co, a wczesniej nigdy :no: nie mam jeszcze dzidzi a i tak chodze niewyspana :-(

mam pytanko. bardziej bola skurcze te co sa co 2-3 min czy parte?

Sabinka to ty chyba jakies szczescie miasz, skurcze cie nie bolaly, nie pocieta, dziecko jak aniolek grzecznie spi :-) tylko pozazdroscic ci moga inne mamuski :tak:

ja mam wlasnie pierwszy raz skurcze w okolicy kosci ogonowej, jakby mi ktos igle wbijal, ze przez sekunde to mam wrazenie jakbym tracila czucie w prawej nodze, ale nie sa regularne, raz 10, raz 8 min wiec to na pewno jeszcze nie to. Pozatym tu to mam sie zglosic do szpitala jak mi wody odejda i bede miec skurcze co 2 -3 min. co podobno u pierworodek trwa ok 12 h po odejsciu wod, wiec jeszcze troche was pomecze :-p :-)

Wisienka:-) położna mnie ciagle pytała czy mam bóle krzyżowe jak rodziła:-) a ja ciagle jej mówiłam że nie:-)
aż w końcu zapytałam jak mają wyglądac te bóle krzyżowe to się smiać ze mnie zaczęła:-)
heh

Widzisz kurcze Wisienka:-) Sugar inaczej miała niż ja:-)
ja ZZO nie miałam bo mnie nie bolało kurde :-) ale przygotowani byli :-)
heheh a jak już rodziłąm to wiedziałam że za późno:-)

reklama
Do góry