reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
anulka dziekuje za odpowiedz,kurcze wszystko takie pokręcone musi być,musze poradzić sie swojej księgowej.....

Ja pytalam w ZUSie i tak mi powiedziano... no i w sumie biorac to do glebszej analizy to trudno by miec wychowawczy i prowadzic firme...:sorry2::sorry2: ...i tak ucieszylam sie, ze moge podczas macierzynskiego prowadzic dzialalnosc - tyle, ze trzeba oplacac skladke zdrowotna (to co dadza za macierzynskim chyba nawet nie styknie na skladke zdrowotna...)

Witam mamuski!!!!

Ostatnio zalilam sie ze moja mama ma ta cholerna borelioze a tu czytam, ze sptkal to winstwo i jedna z naszych przyszlych mamus!!!! Olpa, jestem z Toba i w calym nieszczesciu ciesze sie ze to pierwsze stadium!!! Trzymaj sie kochana!!!

Misiu ja tez mam dolki i dziwie sie ze nasi mezowie maja do nas taka cierpliwosc! Mam nadzieje ze jednak juz Ci lepiej i ze Wikus juz chociaz do porodu da mamusi luzik!!!!

Anineczko, ciesze sie ze juz jestes spokojniejsza!!! Dzisiaj wyczytalam na necie ze dzieciaczki przesypiaja teraz 60% czasu!!!

Anulko ja tez mam jakies wydzieliny i non stop chodze z wkladka a oprocz tego tak jak Misia, jestem tam opuchnieta i to jest dopiero glupie uczucie!!!!!

Tak czytam, ze wy macie schizy zwiazane z porodem a ja jakas glupia jestem bo boje sie zeby Colinek nie urodzil sie rudy!!! Nie wiem skad mi sie to wzielo, bo przeciez nawet gdyyyb to bede go tak samo mocno kochac, ale siedzi mi to w glowie i koniec! Tutaj jest tyle rudych dzieci, ze gdzie sie nie obejrze to jakies zobacze! Przeciez kolor wlosow to male piwo ale ja chyba mam tak dlatego ze wiem iz dzieci z czerwonymi wloskami nie maja zbyt lekko w zyciu!!!
Poprostu odbija mi chyba ale zwale to na hormony!!!!

i wlasnie Misia tak zrobilam:-) wprosilam sie na kawke:-) dopiero teraz wrocilam :-) mezusiowi obiadek zrobilam i wlasnie je:-) hehe (bo ja nawet na obiadek sie zalapalam:-) ) i dlatego mam wolnego kompa:-)

o rajku z tymi waszymi dołkamI;-) mam nadzieje że już lepiej:-)

Kreciku ja też sobie tak myślalam o rudym synku heheh:-) tylko ja blondynka i mezus tez:-) tez mnie tak meczy jak Ciebie:-) hehe

Jagoda no wreszcie sie kurcze odezwalas...nie mozesz takich przestojow robic:-) a tak serio to odpoczywaj ile dasz rade:-)

Anulka juz mam dosć tej ciągłej pracy jego...ale na szczęscie obiecał że o 15 zrobi przerwe i na jakie s zakupy pojedziemy:-)

Anineczka kurde wiesz co jest najgorsze że ja nie potrafie bezczynnie leżeć...:-( :no: zawsze sie zastanawiam jejku jakby mi ktoś tak całą ciąże kazał leżeć:-( i dziękuję Bogu ze nie musze bo chyab bym zwariowała:-)

no to zdażyłam popisać z Wami :angry:
włąśnie wrócił mężuś.....:angry::angry:

hejo :-)

Jagoda super ze sie odezwałas,odpoczywaj kochana,pewnie to lezenie bokiem ci wychodzi ale potem przez jakis czas bedzie nam sie marzyło słodkie lenistwo bez pobudek hahaa :-D

jestem ciekawa co u Kajuni i chlopaków :confused: wiecie cos? jest Kajunia w domku? chlopaki pewnie w spzitalu jeszcze:confused:

Ladina trzymasz sie jeszcze 3w 1 z dziewczynkami :confused::-);-)

Women ja sie kompletnie nie znam na tym wychowawczym,bo nigdy z niego nie korzystałam i niestety nie pomoge :no:

Sabina jak meżulo zwolni kmpa to do ataku :-D i pisz :-)
Krecik,Sabinko nie przejmujcie sie rudymi dziecmi ;-) wasze pewnie tez beda blondaskami :-) ale swoją droga ciekawa schiza :-D

a ja zrobiłam obiadek,ciutke posprzatałam ale robie sobie co chwile pzrerwy bo sie nie przemęczam :-p
teraz capucino sącze ;-)

jest jeszcze ktos tutaj??

Lilka ja jestem, zaraz wyslę sms do Kajuni :-)

Jagódko fajnie że się zgłosiłaś! No no melduj się co jakiś czas bo się martwimy!

Kreciku hehe, ja tez mam czasem takie schizy, ale martwię się np że moje dziecko będzie miało zrośnięte paluszki :szok: jak wariatka normalnie... A tak w ogóle rudzielce są kochane! :tak:

co u Was dzisiaj na obiad :confused::-)

reklama
Misia u mnie na obiad dzisiaj zupa kalafiorowa krem :-)
do tego nalesniki z musem jabłkowym
a ze Karlos miesozerny to jeszcze mam dla niego porcje obiadu z wczoraj,surówka,ziemniaki i nogi kurczaka pieczone w piekarniku

mamy tego kolege jeszcze u siebie dlatego az tyle tego obiadu :-p

własnei piszcie co macie na obiad bo mi ostatnio inspiracji brakuje (zjadłabym sobie za to zakazanego tatara :cool2: )

Do góry