jolie
Tymkowa mama
Witam.
Ja dziś jakiś słaby ranek miałam, dużo leżałam, bo mi słabo było. A mąż w tym czasie rozwalał stare meble - robimy miejsce w pokoju Tymka.
Wieczór już lepszy.
No tak, ja jak zwykle spóźniona. Chciałam prosić o zmianę u mnie z Lenki na Tymka (Tymon będzie).
Tu to różne informacje media podają, ja słyszałam, że w 10 tygodniu rodzice się o tym dowiedzieli, ale chyba trzeba na to spojrzeć z przymrużeniem oka, bo przecież w 10 tyg. to takie małe kuleczki na tym USG wychodzą
A lody - ja się właśnie zajadam Grycanami Malaga
Anulka dobrze, że masz chwile kiedy czujesz się na siłach aby urodzić, życzę Ci, żeby poród przypadł właśnie na taką chwilę
Prince, George Michael u mnie dziś leciał ten drugi a później najnowsza Anna Maria Jopek.
Rudy?? A są jakieś przesłanki ku temu, że może tak się zdarzyć?
Siostra mojego męża ma tak troszkę zrośnięte palce u stóp: drugi z tym trzecim, w obu stopach.
Ja też dziś miałam nogi z kurczaka pieczone w piekarniku, na specjalne życzenie męża.
Ja dziś jakiś słaby ranek miałam, dużo leżałam, bo mi słabo było. A mąż w tym czasie rozwalał stare meble - robimy miejsce w pokoju Tymka.
Wieczór już lepszy.
dobra, umieszcze Kaspiana na liście, czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi co do listy, bo robie poprawki pod wieczór?
No tak, ja jak zwykle spóźniona. Chciałam prosić o zmianę u mnie z Lenki na Tymka (Tymon będzie).
Aniulka mnie tez czesto boli w pachwinach...ale nie potrafie zinterpretowac Twoich boli...lepiej do lekarz jutro sie przjesc.
Ja bylam dzisiaj u lekarza posluchac czy serduszko bije,bo Alex od wczoraj ucichl...
Serduszko okey,ale jak bedzie dalej spokojny mam jutro jechac do szpitala.
No i jak narazie cicho siedzi,moze ze 3 razy sie gdzies przepchal delikatnie pod skora.
Chyba jutro szpital nas nie ominie...chyba,ze w nocy zacznie szalec.
Jeju a mowia,ze im wieksza ciazy tym mniej strachu...g**** prawda
Zaraz zaaplikuje sobie lody bananowe,nie popuszcze mlodemu
Women chcialabym pomoc z wychowawczym,ale zupelnie sie na tym nie znam.
Wiem tylko,ze napewno nalezy Ci sie bezplatny,to sie akurat nalezy kazdej kobiecie,ale jak jest z platnym???Niewiem
Strasznie przykro mi,ze jeden z blizniakow nie przezyl...ciekawi mnie tylko czy rodzice wiedzieli,ze beda syjamskie?
Jak myslicie,da sie cos takiego wykryc na zwyklym usg?
Tu to różne informacje media podają, ja słyszałam, że w 10 tygodniu rodzice się o tym dowiedzieli, ale chyba trzeba na to spojrzeć z przymrużeniem oka, bo przecież w 10 tyg. to takie małe kuleczki na tym USG wychodzą
A lody - ja się właśnie zajadam Grycanami Malaga
Witam:-):-)
Anineczko, ciesze sie, ze sie uspokoilas i ze synek dawal Wam znaki, ze ma sie ok ...mi polozna mowila, ze pod koniec ciazy ruchy sa mniej wyczuwalne, bo dziecko jest juz wieksze i nie fika koziolkow - jak wczesniej... choc u mnie poki co szaleje;-);-)
Sabina, moj mezus tez wlasnie pojechal do naszej firmy... i nie wiem kiedy wroci, bo pracy ma na jakies 12 godzin... moze go namowie, by to rozbic w czasie...
Misia... a czemuz, to czemu twardnieje? Jak tam u Was dzis sie zaczal dzionek?
Pati, jak humorek? Ja mam hustawke, ale w sumie glownie zwiazana z porodem... raz jestem twarda i dzielna i mowie, ze juz bym mogla rodzic, zeby to miec za soba a synka w domciu, i ze w sumie to chyba nie moze byc tak straszne jak sobie wyobrazam - w koncu tyle kobiet rodzi, apotem jeszcze decyduja sie na kolejne bobasy a czasem placze i panicznie sie boje... ze umre, ze nie dam rady, ze zrobie maluszkowi krzywde rodzac go i mnostwo czarnych wizji... nie wiem co sie dzieje...
Ide sie mys, ubrac i zaraz zajrze do Was...;-);-);-)
Anulka dobrze, że masz chwile kiedy czujesz się na siłach aby urodzić, życzę Ci, żeby poród przypadł właśnie na taką chwilę
i ja, i ja też........................:-)
chociaż u mnie od rana george michael na topie;-)
Prince, George Michael u mnie dziś leciał ten drugi a później najnowsza Anna Maria Jopek.
Witam mamuski!!!!
Ostatnio zalilam sie ze moja mama ma ta cholerna borelioze a tu czytam, ze sptkal to winstwo i jedna z naszych przyszlych mamus!!!! Olpa, jestem z Toba i w calym nieszczesciu ciesze sie ze to pierwsze stadium!!! Trzymaj sie kochana!!!
Misiu ja tez mam dolki i dziwie sie ze nasi mezowie maja do nas taka cierpliwosc! Mam nadzieje ze jednak juz Ci lepiej i ze Wikus juz chociaz do porodu da mamusi luzik!!!!
Anineczko, ciesze sie ze juz jestes spokojniejsza!!! Dzisiaj wyczytalam na necie ze dzieciaczki przesypiaja teraz 60% czasu!!!
Anulko ja tez mam jakies wydzieliny i non stop chodze z wkladka a oprocz tego tak jak Misia, jestem tam opuchnieta i to jest dopiero glupie uczucie!!!!!
Tak czytam, ze wy macie schizy zwiazane z porodem a ja jakas glupia jestem bo boje sie zeby Colinek nie urodzil sie rudy!!! Nie wiem skad mi sie to wzielo, bo przeciez nawet gdyyyb to bede go tak samo mocno kochac, ale siedzi mi to w glowie i koniec! Tutaj jest tyle rudych dzieci, ze gdzie sie nie obejrze to jakies zobacze! Przeciez kolor wlosow to male piwo ale ja chyba mam tak dlatego ze wiem iz dzieci z czerwonymi wloskami nie maja zbyt lekko w zyciu!!!
Poprostu odbija mi chyba ale zwale to na hormony!!!!
Rudy?? A są jakieś przesłanki ku temu, że może tak się zdarzyć?
Lilka ja jestem, zaraz wyslę sms do Kajuni :-)
Jagódko fajnie że się zgłosiłaś! No no melduj się co jakiś czas bo się martwimy!
Kreciku hehe, ja tez mam czasem takie schizy, ale martwię się np że moje dziecko będzie miało zrośnięte paluszki jak wariatka normalnie... A tak w ogóle rudzielce są kochane!
co u Was dzisiaj na obiad :-)
Siostra mojego męża ma tak troszkę zrośnięte palce u stóp: drugi z tym trzecim, w obu stopach.
Misia u mnie na obiad dzisiaj zupa kalafiorowa krem :-)
do tego nalesniki z musem jabłkowym
a ze Karlos miesozerny to jeszcze mam dla niego porcje obiadu z wczoraj,surówka,ziemniaki i nogi kurczaka pieczone w piekarniku
mamy tego kolege jeszcze u siebie dlatego az tyle tego obiadu
własnei piszcie co macie na obiad bo mi ostatnio inspiracji brakuje (zjadłabym sobie za to zakazanego tatara )
Ja też dziś miałam nogi z kurczaka pieczone w piekarniku, na specjalne życzenie męża.