reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

A wiec kochane jest juz po wizycie,musialam jeszcze isc do kebapa zobaczyc czy wszytsko gra
według lekarza szyyjka ok rozwarcia brak ale mówi ze najpozniej za 2 tyg urodze,czy nie sadzicie ze ten lekarz jest nie normalny.W wtorek ide prywatnie wiec zobaczymy,znowu nospa 3x1 do tego globulki na grzybice po antybiotyku ktory skonczylkam wczoraj,wiec spoko zawsze musis cos przepisac.
hehehe moze lekarz ma kobiece przeczucie??:-Dalbo jest jasnowidzem:-)
to widze ze ty tez biezesz nospe, witaj w klubie;-)trzymaj sie i duzo wypoczywaj:tak:

Jejku maluchy kajuni sa cudne, takie malenstwa kochane:tak:

reklama
Kajuniu...mega gratulacje, buziaki dla Ciebie,prześlicznych chłopców i dumnego Taty .Witajcie w gronie szczęśliwych Rodziców:-):-):-):-):cool::cool::cool::cool::cool:

Kajuniu chlopcy slicznosci.

Women dziwny ten Twoj lekarz :crazy::confused2:
Ale chcialabym za tydzien we wtorek uslyszec od mojego lekarza,ze za 2 tygodnie urodze :-D Bo juz mi ciezko :crazy:
Aniulko moze faktycznie zle nasiusialas do badanka.Slyszalam,ze niektorzy przemywaja sie kora debu,zeby wyniki byly prawdziwe.

teraz zadko pisze za co z gory przepraszam:zawstydzona/y::-( ale musze ciagle lezec bo tak mnie rwa te pachwiny:-( biore nospe i nie pomaga:-( za tydzien mam dopiero wizyte.Ehhh a od pazdziernika zaczynaja mi sie juz zajecia na uczelni-nie wiem jak ja sie tam doczlapie:zawstydzona/y:

Kathe współczuję, trzymaj się jakoś :tak:;-):-)

A ja wlasnie zajadam migdaly,bo mnie zgaga meczy :wściekła/y:
I to zupelnie niewiem po czym:wściekła/y::no:

No właśnie, na zgagę położna w szkole poradziła żucie migdałów, tak jak gumy do żucia, wtedy dopiero migdały pomagają, choc ja nie wiem co to zgaga na szczęście, ale może Wam się przyda. buziaki :-)

No i czas na moje GRATULACJE OGROMNE DLA KAJUNI, JEJ MężA I DZIECIACZKóW. CUDOWNIE, ZE SA ZDROWE. KAJUNIU WRACAJ SZYBKO DO SIEBIE, BO WYSTARCZAJąCO DUżO PRZESZłAś W CIąZY, TERAZ MAM NADZIEJE, ZE SCHODY SIę SKOńCZYłY!!! :-):-D

reklama
Do góry