E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anineczka no dziwny dziwny ten lekarz,ale poczekam na wypowiedz specjalisty we wtorek jedziemy razem z Pati do Wasilewskiego hehe wiec juz sie doczekac nie mogę.Women dziwny ten Twoj lekarz
Ale chcialabym za tydzien we wtorek uslyszec od mojego lekarza,ze za 2 tygodnie urodze Bo juz mi ciezko
Kathhe chyba masz racje jasnowidz z niego!!!hehehe moze lekarz ma kobiece przeczucie??albo jest jasnowidzem:-)
to widze ze ty tez biezesz nospe, witaj w klubie;-)trzymaj sie i duzo wypoczywaj
Witam!
mi sie dzis snil moj porod Oby w realu tez tak szybko poszlo;-) Pani polozna powiedziala, ze mam minute na urodzenie, no i urodzilam;-);-)
Anineczka no dziwny dziwny ten lekarz,ale poczekam na wypowiedz specjalisty we wtorek jedziemy razem z Pati do Wasilewskiego hehe wiec juz sie doczekac nie mogę.
Dzień dobry.
Women dobrze, że masz Pati blisko, która, jak widzę, chętnie Ci pomaga. .
I wywieźć na Syberię. Tylko, zeby atmosfery tam za bardzo nie potruły.Bira wspolczuje tesciowej, mozemy je do jednego worka zapakowac!!!!