reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dziewczyny, a wiec u lekarza ok:tak::tak:, wszystko ladnie, choc pani doktor zmartwila sie wynikami moczu... leukocyty, bialko... i powiedzila, ze jutro zrobie posiew, ale dzis rano powtarzalam badanie, wiec umowilam sie z nia, ze po 20tej zadzwonie na komorke i powiem czy wyniki sa takie same jak wczoraj, wtedy ten posiew, a jak bedzie lepiej to da mi chyba antybiotyk. No i odebralam wyniki i szok:szok: nie ma bialka, a leukocytow 2-5 w polu widzenia (wczoraj bylo 15-30!) ...hmmm, zadzwonie wieczorkiem i zobaczymy co mi powie. Ale poczytalam,ze czesto przed pobraniem probki moczu zaleca sie by w ciazy uzyc tamponu, bo w wydzielinie z pochwy sa bakterie i duzo bialka... i moze tak bylo u mnie... cosik mi wczorajszy mocz zanieczyscilo...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Poza tym USG nie bylo dzis - tzn. bylo, ale nerek a nie maluszka:-:)-( bo ponoc wszystko ok, pani doktoer na moment tylko dotknela mi brzucha USG i zobaczylam buzke synka... cala twarzyczke... :-):-):-)

Larvuniu, trzymaj sie z ta przeprowadzka, w koncu zaraz zacznie sie 9 m-c... musimy uwazac... a swoja droga to pewnie jestescie strasznie szczesliwi, sama szalalam, jak zrobilismy sobie gore mieszkanka... nie ma jak to wlasne M...:-):-):-)

Women, daj znac jak u lekarza...:tak::tak:

Bira, Pati... my od moich tesciow nic kompletnie nie dostalismy i pewnie nie dostaniemy... jakos w ogole slabe zainteresowanie nami z ich strony:no::no::no:

Misia, ja zgage mam po czekoladzie, a tak w sumie poki co spokoj, ale tez slyszalam o migdalach lub lyzce smietany...:tak::tak:

Anka witaj;-);-)

ojej... jaka dwa szkraby :-D Az spojzalam na swoj brzusio i spytalam, czy tez juz taki jest slicznie duzy :-D normalnie wziasc tylko i tulic! Juz sie doczeka nie moge swojego malucha... Wiem, ze jeszcze w brzusiu polezy... ale tak zazdroszcze mamcia ktore juz maja pociechy przy sobie:happy2: ines dzieki za foteczki!

women a Ty co... no opowiadaj co gin powiedzial napewno juz wrocilas....
anulka nie znam sie na tych bialkach i bakteriach, ale wierze ze bedzie dobrze :-)

...a ja nadal patrze i patrze i sie napatrzec nie moge na te dwa skarby kajuni....

A wiec kochane jest juz po wizycie,musialam jeszcze isc do kebapa zobaczyc czy wszytsko gra
według lekarza szyyjka ok rozwarcia brak ale mówi ze najpozniej za 2 tyg urodze,czy nie sadzicie ze ten lekarz jest nie normalny.W wtorek ide prywatnie wiec zobaczymy,znowu nospa 3x1 do tego globulki na grzybice po antybiotyku ktory skonczylkam wczoraj,wiec spoko zawsze musis cos przepisac.

troche dziwny ten twoj lekarz ........... ale 2 tygodnie czemu nie , maluch jest juz prawie gotowy
i na pewno bylo by wszytsko ok
ja bym juz chciala miec mojego malucha

ale i tak to maluszek zdecyduje kiedy jest jego czas.... wiec women tylko spokojnie

reklama
O rany. Weszłam na chwilę, kilka godzin mnie nie było a tu tyle wieści!!!

Kajuniu no to czwórka w komplecie, gratuluję - ślicznych macie synków.

Women, Anulka dobrze, że po wizytach jest w porządku. Anulka dziwne te wahania w wynikach.

Większość z Was ma niezłe te teściowe, a śpiochy do wycierania mordy psom naprawdę mnie rozbawił.

Do góry