reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Elbra musisz dostac specjalne uprawnienia. Napiszę w tej sprawie do admina. Dostaniesz info ode mnie w najbliższym czasie. Jak mi starczy czasu to pomoge Ci z tym suwaczkiem.

reklama
Mój suwaczek był ze strony Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06..
1. Wejdź na tę stronę
2. Kliknij na Baby days ticker
3. Zaznacz Expecting a baby
4. Select baby's due-date, czyli zaznacz, na kiedy masz przewidziany termin porodu
5. Select time zone, czyli zaznacz strefę czasową - ja wybrałam czas dla środkowej Europy czyli UTC +1.00
6. Wybierz sobie jak ma wyglądać twój suwaczek-jaka linijka i jaki znacznik, jakie tło (przezroczyste lub białe)
7. View changes, czyli zobacz, jak wygląda Twój suwaczek, jeśli wszystko ok to zaznacz Remember my details
8. Następnie pod spodem masz trzy ramki z adresem twojego suwaczka. Wybierz BBCODE i skopiuj go. Uwaga! Widoczne są dwie linijki, cały adres ma trzy linijki - skopiuj cały!!
9. Wklej skopiowany adres w swoim poście i gotowe. Ładowanie trwa chwilkę, więc nie łam się, jeśli nie pokazuje się od razu. Poczekaj troszkę, a zaraz go ujrzysz. Powodzenia!

Suwaczek możesz wklejać do każdego posta "ręcznie"(zapamiętać adres i za każdym razem go wklejać), albo, tak jak ja, wkleić jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce PODPIS wkleić ten adres:

U góry strony masz różową tabelkę z napisami PANEL UZYTKOWNIKA, FAQ ,LISTA UŻYTKOWNIKÓW.....
Musisz:
1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w "edytuj podpis"
2. pokaze Ci sie tabelka " Podpis" itam wkleic adres suwaczka
3. Zjechać na sam dół i kliknąć wyślij

Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale czasami jak się kliknie na czyjś suwaczek, to włącza się łącze do strony Lilypie (pokazuje się biała rączka), a czasem nie. U mnie tak się nie dzieje, bo skasowałam z adresu mojego suwaczka wszystko przed nawiasem [img ] http://i po nawiasie[ /img]
z tymze bez jakichkolwiek spacj.

Trzymaj się instrukcji i pomalutku, na pewno sie uda.Powodzenia

SnugglePie.com - Tickers, Forum, Kid Names, Articles & more. - Home ( tu sie trzeba zalogowac)
Ticker Central - The ULTIMATE resource for pregnancy, birthday, TTC, wedding, anniversary, christmas and more tickers (tu tez sie trzeba zalogowac)
Simply-Baby - Powered by vBulletin
Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.com (Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.com)
Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06. (Lilypie : Free Baby stuff : Updated 23 Aug, 06.)
oneintheoven.net - pregnancy and birthday tickers (oneintheoven.net - pregnancy and birthday tickers)
www.babiesfirstsite.com (http://www.babiesfirstsite.com)
Graphical Event Ticker for your Signature, Message Boards, Blogs and Web Page
Parent Club - Resources for all stages of parenting.
Baby Gaga: Stroller Reviews, Baby Tickers, Pregnancy Calendar

to adresy stron gdzie mozna jeszcze znalezc suwaczki

może instrukcja Aletki pomoże! Powodzenia ELBRA! :-)

bry wieczor kochane :happy2:

przyszlam powiedziec DOBREJ NOCY :tak: , sciele zaraz wyrko, tzn mezus :rofl2: i ide lulac.... buzka!

Dobrej nocki, ja tez zaraz mykam do lozeczka:tak::tak: choc ostatnio coraz gorzej sypiam...

Dzwonilam do swojej pani doktor, poki co posiewu mam nie robic, brac nadal 2 tabl. uroseptu dziennie i w poniedzilek powtorzyc badanie moczu... jak byloby gorsze to sie zjawic... a tak mam przyjsc za 4 tygodnie:szok::szok: ...i tu sie zdziwialam!!! za 4 tygodnie to ja bede w 38 t.c... przeciez tojuz straaasznie pozno... hmmmm, a moze juz synus bedzie z nami... no i dodala, ze potem juz za 3 tygodnie... :szok::szok::szok: czyli w 41... och, a ja taka traba jestem, ze nie umiem sie klocic czy jej opierdzielic... tylko mnie zamurowalo...:szok::szok::szok:

Anulka, może ona Cię z kims pomyliła? W końcówce ciąży to się do gina łazi nawet co tydzień! :szok:

No wlasnie juz sama nie wiem...:-:)-:)-( chyba za tydzien jak powtorze badanie moczu to podejde do niej z wynikami (tak miedzy pacjentkami) i pokaze je... a potem zapytam kiedy sie stawic na wizyte... przeciez za 4 tygodnie to ja juz w myslach tule synka:tak::tak::tak: och, tak fujara ze mnie... ale jakos zawsze brak mi odwagi, a teraz jeszcze dzwonilam do niej na komorke, wieczorem i jakos nie chcialam jej przeszkadzac... ojoj:-:)-:)-(

reklama
dzień dobry...
anulka1979...
koniecznie sie jej przypominij
kobita chyba coś pomieszała:tak::-D

kathe..trzymaj się kochana,
mam nadzieje że chociaż troche dolegliwości Cię opuszczą:happy:

women...odpoczywaj Skarbie:tak:

wiecie co....
jak to fajnie że już nasze mamuśki tulą swoje dzieciaczki
ja też bym chciała mieć juz Nikusia przy sobie:cool2:
ciekawe jak to wszystko będzie:rofl2: