Lilka
Fanka BB :)
hej kobietki
przyszlismy sie pochwalic ze wkroczylismy w II trymestr :-)
nadal czuje sie fatalnie,taka słaba,spiaca
wczoraj mialam mocne bole brzuszka,teraz od paru dni boli mnie kosc jakby ł,onowa
ale lekarz mowil ze to nic takiego
co do porodu....to dzisiaj mi sie sniło ze usg pokazało ze maluch ma ponad 4 kg i ze zrobia mi cc
wbijali mi te igły i...tak cholernie to bolało ze sie obudziłam a jeszcze zanim sie obudziłam to wiem ze to znieczulenie wogole mnie nie brało
swoją droga to nie chciałam Milenki rodzic przez cc i teraz tez nie chce
nie wyobrazam sobie tego bolu brzucha,w koncu przecinaja i macice i miesnie i wogole brrrr
pamietam jedna kolezanke z lipca,urodziłysmy tego samego dnia ja naturalnie ona przez cc
wspomina to jako horror....niestety nie w kazdym przypadku jest ok....
bede rodzic w Norwegii a z tego co sie dowiedzialam jest to kraj (chyba w Europie) gdzie jest odnotowana bardzo niska umieralnosc noworodkow
chociaz moj szpital w Wolsztynie tez jest super
zajmuje dobre miejsca w rankingach szpitali w PL
duzo kobiet u nas rodzi z Poznania nawet!! a to 70 km
sama jestem zadowolona i wiem co tu by mnie czekało a teraz poznam jak jest tam,co tez mnie napawa lekiem
ok lece na film ;-)
papa
przyszlismy sie pochwalic ze wkroczylismy w II trymestr :-)
nadal czuje sie fatalnie,taka słaba,spiaca
wczoraj mialam mocne bole brzuszka,teraz od paru dni boli mnie kosc jakby ł,onowa
ale lekarz mowil ze to nic takiego
co do porodu....to dzisiaj mi sie sniło ze usg pokazało ze maluch ma ponad 4 kg i ze zrobia mi cc
wbijali mi te igły i...tak cholernie to bolało ze sie obudziłam a jeszcze zanim sie obudziłam to wiem ze to znieczulenie wogole mnie nie brało
swoją droga to nie chciałam Milenki rodzic przez cc i teraz tez nie chce
nie wyobrazam sobie tego bolu brzucha,w koncu przecinaja i macice i miesnie i wogole brrrr
pamietam jedna kolezanke z lipca,urodziłysmy tego samego dnia ja naturalnie ona przez cc
wspomina to jako horror....niestety nie w kazdym przypadku jest ok....
bede rodzic w Norwegii a z tego co sie dowiedzialam jest to kraj (chyba w Europie) gdzie jest odnotowana bardzo niska umieralnosc noworodkow
chociaz moj szpital w Wolsztynie tez jest super
zajmuje dobre miejsca w rankingach szpitali w PL
duzo kobiet u nas rodzi z Poznania nawet!! a to 70 km
sama jestem zadowolona i wiem co tu by mnie czekało a teraz poznam jak jest tam,co tez mnie napawa lekiem
ok lece na film ;-)
papa