Jenny
Listopadowe mamy'07
No zanim ja się dostane na to forum to wieki mijają. Wiecznie mnie wyrzuca z tego serwera, wtedy się wkurzam i nie próbuje. Ale dzisiaj jakoś poszło gładko.
No i od godziny nadrabiam zaległości.
Motylinek GRATULACJE OGROMNE:-):-):-):-) no to są już trzy trójpaki
Agula82 , Agulka 26 - super, będzie nas tu więcej
magda fajne masz sny
Kajunia , anineczka - dlaczego dopiero w 18 tygodniu? Dowiedz się jeszcze raz. USG (tzw genetyczne) między 11 a 14 tygodniem jest obowiązkowe w całej Europie. Ustalają to jakieś normy prawne !!!
misiaq współczuje ci tego bólu to musi być paskudne uczucie, ale nie martw się musi być dobrze
Super tak czytać, że wasze fasolki tak rosną i się dobrze rozwijają
Ja ostatnie trzy tygodnie przeleżałam plackiem. W święta też musieliśmy zostać w domu, bo miałam zakaz wstawania - tyle co do toalety. Miałam krwiaka, który prawdopodobnie się już wchłonął, a przynajmniej takie są objawy, więc wszystko wraca do normy.
Moja waga stoi w miejscu, brzuch niby też nie rośnie tylko talię straciłam. Ale biust mi w ostatnim tygodniu tak urósł, że to już nie biust to biustochol OGROMNY, o rany a to dopiero początek....
Miałam już wizytę położnej - bardzo fajna babka, pobrała mi krew na tysiąc badań, zmierzyła ciśnienie, wymacała brzuch i już wiem gdzie będę rodzić.
Następne USG będę mieć pod koniec kwietnia. Już się nie mogę doczekać.
No i od godziny nadrabiam zaległości.
Motylinek GRATULACJE OGROMNE:-):-):-):-) no to są już trzy trójpaki
Agula82 , Agulka 26 - super, będzie nas tu więcej
kathhe to chyba nie ja - ślubu na razie nie planuje- póki co od 5 lat dobrze mi z obecnym mężem. A co z waszym planowaniem? Zaproszenia rozesłałaś czyli znalazłaś też salę??Jenny kiedys cos pisalas ze tez planujeszslub?macie juz wyznaczona date?my chcemy na 16tego czerwca ale narazie szukamy sali wiec zobaczymy jak to bedzie
magda fajne masz sny
Kajunia , anineczka - dlaczego dopiero w 18 tygodniu? Dowiedz się jeszcze raz. USG (tzw genetyczne) między 11 a 14 tygodniem jest obowiązkowe w całej Europie. Ustalają to jakieś normy prawne !!!
misiaq współczuje ci tego bólu to musi być paskudne uczucie, ale nie martw się musi być dobrze
Super tak czytać, że wasze fasolki tak rosną i się dobrze rozwijają
Ja ostatnie trzy tygodnie przeleżałam plackiem. W święta też musieliśmy zostać w domu, bo miałam zakaz wstawania - tyle co do toalety. Miałam krwiaka, który prawdopodobnie się już wchłonął, a przynajmniej takie są objawy, więc wszystko wraca do normy.
Moja waga stoi w miejscu, brzuch niby też nie rośnie tylko talię straciłam. Ale biust mi w ostatnim tygodniu tak urósł, że to już nie biust to biustochol OGROMNY, o rany a to dopiero początek....
Miałam już wizytę położnej - bardzo fajna babka, pobrała mi krew na tysiąc badań, zmierzyła ciśnienie, wymacała brzuch i już wiem gdzie będę rodzić.
Następne USG będę mieć pod koniec kwietnia. Już się nie mogę doczekać.