reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Katharina jak widziałaś bijące serduszko to chyba łapiesz się na październik :tak: Masz jakąś fotkę z usg?

Ja ide do gina chyba za 2 tyg :-)

A znajac siebie to czekam do 38 tygodnia i wyciagam.......oczywiscie jesli wszystko bedzie w porzadku, mojego synka też wyciagnełam na 14 dni wczesniej bo wazyl juz 3900...

nie mam zdjęcia, ale byłam dokładnie w 6 tygodniu na wizycie i dokładnie było widac i słychać, więc ty tez napewno bedziesz już widziała

Witam z ranca:-)

Jakos dzis nie najlepiej sie czuje:-( Ja tez wizyte mam dopiero za 2tyg i troche sie boje czy wszystko ok...wogole to bym chciała byc po wizycie...poszłabym wczesniej ale moj gin wzioł sobie urlop, akurat wtedy kiedy jest mi potrzebny:-)

Witam
Ja przed pracka.
Mialam dzis koszmarny sen :szok:
Na temat mojej ciazy:-( Opowiedzialam mojemu mezowi i mnie ochrzanil,ze za duzo w internecie czytam o problemach ciazowych :baffled:
Czy wy tez czasem macie koszmary?
Ogolnie czuje sie dobrze,mam nadzieje tylko,ze w pracy nie usne:laugh2:
Do lekarza pojde za dwa tygodnie i wtedy poprosze go o list do pracodawcy,ze jestem w stanie blogoslawionym.

Kunda a moze zadzwon do jakiegos innego lekarza?
Moze cos poradzi? A moze zaprosi na Usg? Zobaczysz swojego maluszka;-)
Trzymaj sie cieplutko:tak:

Anineczka przypominam sobie , zue cala ciaze z Allankiem mialam koszmary nocne!!! Jak opowiadalam mezykowi to powiedzial ze moglabym ksiazke pisac!!! Niestety prawie wiekszosc tych snow miala zwiazek z dzidziusiem!!! Wiec chyba to normalne!!!! hihihi

reklama
Anineczko, Kreciku- mogę podać Wam rękę, mnie też prawie od początku ciąży często śnią się głupie sny-nie nazwę tego koszmarami :no:, nie są one związane z dzidziusiem, najczęściej kompletnie bez sensu, czasem wybudzają mnie ze snu :wściekła/y:

pozdrawiam serdecznie ;-)

Do góry