reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Kunda ja jestem z Katowic i tak sie fajnie złozyło że kilka ulic dalej mi otwarto ta klinike prywatna, robi wrażenie, płaci sie tylko za wizytę a za badania i poród juz nic, wiec da się przeżyć

Ja mam lekarza ze szpitala i nie narzekam na opieke. Wogole jak rodziłam Maciusia to opieka była super i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie:-)

I ja nic nie płaciłam, opieka była super, więc nie generalizujmy że w każdym szpitalu jak się nie da w łapę to się człekiem nie zajmą... :-)

Znam też z lutóweczek przypadek gdy laska płąciła za wizytę 150 zł a doktor był opryskliwy i wredny, nastraszył ją tylko, że straci ciążę i poszła do innego tańszego i milszego :-)

Płacę tylko za wizytę 100 zl, nie jest to najmniej ale badania mam za darmo czyli te wszystkie morfologie itd...

no to super klinika w takim razie, we Wrocławiu taka cena u prywatnego (i to bez badań) to standard a rodzi się przecież normalnie w szpitalu chyba że zapłacisz dodatkowo w prywatnej klinice... tylko się cieszyć Katharina że dobrze trafiłaś!

Mój lekarz jest sympatyczny na szczescie, widziałam juz jak serduszko bije.....wspaniałe uczucie, tak samo wzrusza jak przy pierwszej ciązy

reklama
Do góry