reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam wszystkie mamusie listopadowe:-) co wchodziłam na bb to partrzyłam czy juz powstał i dzis jest:-)
Dopisuje sie do waszego grona:-) narazie wstepny termin na 2listopada, prawie na urodziny Maciusia:-) A do lekarza mam termin dopiero na 21 i juz nie moge sie doczekac:-)

reklama
Mnie juz od tych dat terminu porodu głowa boli...podobno srodków w NFZ starcza tylko do października...chyba sie bedziemy musiały dziewczyny pospieszyc

Mam nadzieje że nie, ja i tak mam zamiar rodzic w prywatnej klinice ale nie usmiecha mi sie płacic za pród, mój ginekolog mówi że i tak im nie płaci NFZ, ale chyba otwierajac taka klinike liczyli się z tym

hii hii a potem namiot przed porodowka:-) Dziewczyny czym sie przejmowac w szpitalu nas musza przyjac i urodzic tez pomoc musza:-)

A co do wczesniejszego porodu to jeden wczesniak mi w zupełnosci wystarczy i niech to dziecko siedzi sobie w brzuszku az do listopada:-) W koncu ma sie urodzic na urodziny brata:-)

Hihi ja rodze w Irlandii tak wiec :dry::laugh2:
No ale dzis slyszalam na temat polityki prorodzinnej w Polsce,no i po wypowiedziach politykow wiele sie ma zmienic na dobre w Polsce.
Oczywiscie chcialabym bardzo.

I mowili ze porod rodzinny jest DARMOWY i ZZO tez.
Tak wiec portfele zamykajcie i nie placcie za to co NFZ i tak zwraca szpitalom :wściekła/y:

reklama
Do góry