reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam Wszystkie Listopadówki,
dopisuję się do listy i mam wielką nadzieję, że zstanę z Wami conajmniej do połowy listopada.

Witam Wszystkie Listopadówki,
dopisuję się do listy i mam wielką nadzieję, że zostanę z Wami co najmniej do połowy listopada.

Przepraszam za dwa wpisy - brak wprawy, obiecuję poprawę :).
Aga 1981 - ja miewam zawroty głowy, szczególnie jak wstaję, to chyba dość normalne w pierwszym okresie ciąży.

Witaj Lenke
Gratulacje.

Taka mala podpowiedz. Z prawej strony w dolnym rogu masz opcje EDYTUJ.
Jezeli zrobisz blad to wsicnij ten guziczek a zedytujesz wiadomosc,nie bedziesz musiala ich dublowac ;-)

hejka dziewczynki,wczoraj pisałam w innym wątku więc ponawiam jeszcze raz..Nic sie nie zmienilo. @ dalej brak:-) Objawy dalej takie same + wiecej razy siusiu.Doszło jeszcze oprócz bolących piersi, lekkie takie jakby mrowienie..No cóż..tak jak Ewa-Krystyna wciąż nie wiem czy do Was dołącze. Jeśli tak, termin byłby na ok.5 listopada.
No pozostaje mi cierpliwie czekać. Kurcze, miałam jutro testować, ale teściuku nie kupiłam, jakoś takoś mam lęki że znów zobaczę I krechę (już dwa testy były)No ale co się odwlecze..dopuki @ nie ma jest nadzieja..mam nadzieje jednak że tych objawów to sobie nie wkręcam

Aga, jak najbardziej tak. W ciąży zawroty głowy są normalna sytuacją (choć nie muszą być) Z Szymonem mialam ich oj dużo dużo, sinaków tez sie nabawiłam bo nie trafiałam czasem w drzwi hihi,tak mnie zakręciło

ACHA, W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ NAM ABY NAS MĘŻCZYŹNI DOCENIALI-NIE TYLKO W TYM DNIU :-D

reklama
Hej, postaram się umieścić suwaczek, ale nie wiem czy mi się uda, bo nie jestem bardzo zaprzyjaźniona z komputerami:)

Do góry