reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ale ze mnie ciapa... nawet sie nie przywitalam ;-)

hej mamuski !! :-D:-D:-D

misia duzo zdrowka dla Igorka!!!!
anianeczka dziekuje za artukul :tak: ... widzisz slyszalam rozne opinie. To w takim razie odstawiam w koncu bawarke (bleeeeee..., he he he...) i bede pic tylko herbatke wspomagajaca dla matek karmiacych. No i malego bede czesciej dostawiac do cyca coby gruczoly popedzic do wiekszej produkcji :tak::-D DZIEKI RAZ JESZCZE KOCHANA!
sabina czesc "niedobra" mamusko! ;-):-D:-D:-D

reklama
czesc kochane!!
musicie wybaczyc,ze sie nie odzywam no ale nie moge dojsc ciagle do siebie-maly w nocy caly czas nie sypia-spi zaledwie 2 godz. potem 2 nastepne nie spi i tak w kolko-normalnie w nocy nierzytomna jestem a w ciagu dnia tylko doczytuje co u was:zawstydzona/y:

wiec z gory sorki jeszcze raz!!!
Sabina-ciebie to podziwiam,ze masz czas na wszystko. JA TEZ TAK CHCEEEEE!!!!!!
no i jak tam na spacerku nowym wozkiem sie zuzlowalo???

Wisienka-gratulacje!!!
dobrze ze mialas latwy porod :tak:

anineczka-to nie normalnie dobilas ta bawarka-bo ja ja pije normalnie litrami,no ale na szczescie pokarm mam i dzieki za artykul-warto bylo poczytac:tak:

Misia-duzo zdrowka dla syneczka:-)

Pati-moj maly tez ma zatkany nosek,no i walcze z gruszka-mozesz mi powiedziec o co chodzi z ta sola-bo gruszka nie moge mu wyciagnac-za gleboko sa no i moze dlatego tez mi sie tak meczy:-(
dobra kochane milego dzionka wam zycze i spadam bo maly juz pojekuje!!

Witam dziewczynki!
Przepraszam, ze nie pisuje, ale nie moge sie ogarnac
U nas tez walka z cycoleniem:eek:, momentami mam juz dosc, bo brodawy pogryzione, bola jak cholera. Jedna strone pompuje, bo nie daje rady z przystawianiem. Raz mam za duzo mleka raz za malo:wściekła/y:
Jestem wykonczona...

ladina wspolczuje...... ja tez mam raz nadmiar ze az cyce bola a raz susza :eek: Czekam az sie wsio unormuje......

(nowe foty malego u mnie w blogu)

Larvuniu
obejrzalam zdjecia na blogu:tak: Malutki jest slodki i jaka ma czupryne:-D A z karmieniem u Ciebie chyba ok, bo Marcelek nie wyglada na niedozywionego;-):-D

reklama
czesc dziewczyny, u mnie to samo.. w drugim tygodniu miałam zastój.. 39 stopni gorączki, ledwo sie trzymałam na nogach, pokarm z cyca nie chciał lecieć chociaz odciągałam go wszystkimi znanymi sposobami... no ale jakos mi przeszło.. teraz już nie mam takich ilosci że mi ciurkiem pod prysznicem leci, za to mam brodawke na prawym cycu, taką wystającą i Gaba jak ciagnie to ją rozwala.. teraz to jeden wielki piekący strup... ech... do tego jeszcze poznała co to smoczek i mojego cyca traktuje jak smoczka - patrz miętosi, pluje nim na wszystkie strony i śmiesznie mlaska ...ech... i jeszcze ma gesty katar który zasycha - więc zakraplanie soli fizjol. i używanie fridy mam wytrenowane z każdej pozycji... położna mówi że to nie choroba i nie trzeba do pediatry ale i tak się martwię... a teraz hit tygodnia...
mieszkam tu gdzie ieszkam trzy lata, a dowiedziałam się wczoraj że położna mieszka.... nade mną, piętro wyżej... a ja jej w zyciu nie widziałam na oczy... normalnie szok.. no ale tak to jest jak się ma taka prace jak ja...

larvunia.... ten twój odkurzacz zamiast prysznica na odegnanie skurczy to tak narobił że pojechałam rodzić :) pozdrawiam Cię goraco :) jeszcze w wyrku na porodówce myślałam o Tobie i się śmiałam :).

resztę dziewczyn też pozdrawiam oczywizda ... i woman... bo chyba tez zostane samotna mamą... no ale nic to... jak pisza w wątku dla samotnych "mamy siebie"

nie wiem kiedy się teraz dorwe do kompa więc jeszcze raz - całusy for OLLL... :)

Do góry