reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

sugar popieram opinie o przytulaniu, ja staram sie bez potrzey nie nosic ale jak Marysia placze to ja nie moge nie przytulic:-(
larvunia pytasz co robic jak dziecko patrzy-nie spi, nie usypiac jesli nie ma potrzeby!to jest czlowiek ktory dopiero sie uczy swiata wiec jako mama mu ten swiat pokaz:tak:mow do niego ,spiewaj ,pokazuj rozne kolorowe przedmioty, nawet jesli jeszcze dobrze ich nie widzi to zzanim sie obejrzysz zacznie widziec:tak:on nie ma tylko ciagle jesc i spac, musi sie tez uczyc

:-)

hmmm....no tak ale jak szkrab nie spi ponad 2 godziny to tez przez te 2 godziny mam trajkotac do malca?? :-D nabijam sie, ale wlasnie tak robie...on sie patrzy a ja gadam i gadam... troche to eczace i wlasnie zastanawiam sie czy dobrze robie. Czy czasem maly nie mysli sobie "boze ale ta kobieta nadaje, chce inna mame" ;-):-D heh... dzis wymienilam sie z mezem po godzinie zabawiania malego ktory tylko sie patrzal :sorry2: mezus szybko wymiekl i probowal malego usypiac skonczylo sie na wielikim ryku malego i przystawieniu mi go do cyca :sorry2:

reklama
no tak wyszło że jestem niedobra mama i nie nosze wogóle:-) i zostawiam dziecko bez opieki etc.. no nie wazne ja tam swoje wiem...

aha i nie mówiłam o nieprzytulaniu tylko o noszeniu... to tak na marginesie

a apropo niepotrzebnego rozpieszczenia maluszka to Sugar uwierz mi da się...
moja kumpela tak własnie ma...niepotrzebnie nosiła bezprzerwy dzieciaczka i teraz ma przerąbane a maluszek ma roczek...a co jeszcze przed nia...ehhh
i to nie tylko zalezy od noszenia czy nie..bo kazde dziecko jest inne...
jedne da się rozpieścić inne nie poprostu....

no i od wczoraj wieczorka nie pilam tych moich herbatek i bawarek i dzis jakbym mniej mleka miala... malego dopoilam butla :hmm: no i odrazu usnol a tak krexcil sie i sie krzywil.... wiec nie tylko WY kochane macie problem z pookarmem.

ide z piesolkiem na dworek... troche spaxcerku mi sie przyda :sorry2: DOBREJ NOCY MAMUSKI!!!

reklama
jolie...mam nadzieję że Babunia zobaczy wnusia,życzę Wam tego z całego serca:tak::blink:
ilka83...bardzo Ci współczuję z powodu Mamy:-(

larvuniu...ja też gadam do Marcelka jak nakręcona:cool2:
a on się cieszy i jak narazie to tylko do mnie sie uśmiecha:-p

Do góry