sugar popieram opinie o przytulaniu, ja staram sie bez potrzey nie nosic ale jak Marysia placze to ja nie moge nie przytulic:-(
larvunia pytasz co robic jak dziecko patrzy-nie spi, nie usypiac jesli nie ma potrzeby!to jest czlowiek ktory dopiero sie uczy swiata wiec jako mama mu ten swiat pokazmow do niego ,spiewaj ,pokazuj rozne kolorowe przedmioty, nawet jesli jeszcze dobrze ich nie widzi to zzanim sie obejrzysz zacznie widziecon nie ma tylko ciagle jesc i spac, musi sie tez uczyc
:-)
hmmm....no tak ale jak szkrab nie spi ponad 2 godziny to tez przez te 2 godziny mam trajkotac do malca?? nabijam sie, ale wlasnie tak robie...on sie patrzy a ja gadam i gadam... troche to eczace i wlasnie zastanawiam sie czy dobrze robie. Czy czasem maly nie mysli sobie "boze ale ta kobieta nadaje, chce inna mame" ;-) heh... dzis wymienilam sie z mezem po godzinie zabawiania malego ktory tylko sie patrzal mezus szybko wymiekl i probowal malego usypiac skonczylo sie na wielikim ryku malego i przystawieniu mi go do cyca