reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

bira to ile ty przytylas w czasie calej ciazy? 5 kg? :szok: ze tak szybko zrzucilas? :confused:
ja jak wroce w ciagu 6 miechow, do wakacji do mojej wagi z przed to bedzie dobrze ahah :-) ja to mam conajniej 20 na plusie :zawstydzona/y: albo i wiecej, juz sie nie waze od miesiaca zeby sie bardziej nie dolowac :cool2:

reklama
witam porannie...
wyprawiłam moich starszych panów..jednego do pracy,drugiego do szkołyi juz kawkę w ręku trzymam
smacznego mamuśki...

jeśli o wagę chodzi to wczoraj się u mamy ważyłam i :szok::szok::szok::szok:
tralalala mam 1 kg mniej niż przed zajściem w ciążę:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze 5 zgubię i będzie cacy
bo te 5kg było do zrzucenia przed ciążą na wiosnę:-p:-p:-p

idę z synkiem maleńkim poleżakować na brzuszku:cool2::tak:;-):happy2:

Witam się porankiem!

Co prawda bez kawusi bo już wypiłam kawke zbożową o 6 nad ranem :-p

Pati gratuluję szybkiej utraty wagi, moja na razie stoi w miejscu... :-(
Spóźnione 100 lat dla Marcelka z okazji skończonego miesiąca!!! :-)

Ja jestem na nogach od 4:00 i właśnie moje młodsze dziecko chyba pójdzie spać, usypiam go smoczkiem na chama bo już mam go cholernie dosyć...
Ma chyba teraz jakis skok wzrostu bo drze się o cyca jak opętany, gryzie piąstki i mówi "ejo,ejo" :cool2:

Wypił mnie o 21:00, potem darł się o 23:00, potem o 1:00 i w końcu o 4:00, pił cyca z przerwami do 5:00, potem o 6:30 go znowu musiałam nakarmic i mój plan karmienia co 3 godziny poległ w gruzach :baffled: chyba się zastrzelę...

No i dalej się drze... a niech się drze, mam to gdzieś... ma suchą pieluszkę, ciepło ubrany, smoczek mu co chwilę wypada, nie boli go brzuszek... jest nakarmiony, odbity... nikt mu kurka nie przeszkadza, więc nie wiem o co kaman...
:confused:

GRRRRRRRRRRRR :wściekła/y:

ja już nie chcę mieć dzieci :no:

Dzień doberek:-)
heheheh
Misia bidulko
a ja już miałam plan że też co 3 godziny mojego będe przyzwyczajała:-)
mały dziś wstał na cyca o 0.30:-) i potem 4.50:-)
i śpi jeszcze:-)
narazie mam dziecko cudo:-) oby tak dalej......

a ja też dalej czekam na wózek i mnie szlag trafi! wczoraj baba ze sklepu dzwoniła i powiedziała że jakiś facet na magazynie w xlanderze czy gdzieś tam pomylił modele i wysłał zły!!!!!!!!! a u nas taka piękna pogoda!!!!!!!! i wózek będzie w poniedziałek dopiero!!!!! a od poniedziałku znowu przymrozki !!!!!!śnieg i deszcz jestem wściekła strasznie:-(

jak ty Pati z tą wagą zrobiłaś??????? kurde ja mam jeszcze 2,5 kilo do zrzucenia:-) ale chyba dopiero na fitnesie to zrobie:-) bo w domu za dużo ciasteczek wpierdzielam;-)
na szczęście Kacperek chyba lubi:-) bo nie krzyczy że mama tyle je:-)

witam kochane!!

Ja rowniez juz po kawce zbozowej z rana!!

Maly jeszcze spi-na szczescie-daje mi ostatnio popalic w nocy budzi sie co 1,5 godz. na cyca-albo przy cycu pospac-masakra-za to w dzien spi jak zabity przy wlaczonym tv i glosnych rozmowach + chodzaca pralka normalnie nie wiemy juz co robic:-(
wygladam jak idz stad i nie wracaj-oczy podkrazone-masakra!!!!

Pati,sabina-nie wiem jak wy z ta waga robicie -ja bym chciala zeby sie cos ruszylo a tu nic:no::no:

w sumie jestem po cc no i jak mi wymienili czego nie moge robic to sie zalamalam-najgorsze jest to ze sie boje ze mi sie zle rana zrosnie no i bede miala zrosty-moze macie jakis sposob na to,zeby ich nie bylo i sie wszystko ladnie goilo-moze czyms smarowac - (oczywiscie laski po cc)?????

misia-pociesze cie,ze ja rowniez mam jazdy w nocy-tylko ty bidulko maz 2 na stanie:sorry2:

Women-witaj z powrotem!!!!

Mirka -gratulacje!!!

wisienka-co sie przejmujesz.. jak malenstwo bedzie gotowe to wyjdzie:tak:
u mnie wg.usg termin byl na 1.11 a urodzilam 11.11-tylko ze sama z miesiaczki sobie wyliczylam ze powinnam urodzic 11.11-takze nie lam sie-bedzie o.k

dobra kochane ja spadam do wyrka bo dzisiaj czeka nas rejestraca w ratuszu-oficjalnie nadamy imie i nazwisko naszemu malenstwu-BOZE LASKI NIE WIEM JAK MAM MALEGO UBRAC-kombinezon????

reklama
Asix spokojnie nie załóż mu za duzo bo sie Maciuś przegrzeje:-) nie wiem jaka u was temperaturka..więc ciężko coś doradzić...
a co do kombinezonka ja mam taki ciepły ten kombinezon że masakra jak go wyciagam z niego po spacerku to gorąc uderza masakryczny..:-)

Do góry